iPhone DotMac sync

iPhone DotMac sync discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand of ik mijn iPhone via .Mac of wifi kan synchroniseren (dus agenda en contacten). Ik wil niet steeds de kabel aansluiten !...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 March 2008, 17:54
» iPhone US 16GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 2
Standaard iPhone DotMac sync

Weet iemand of ik mijn iPhone via .Mac of Wi-Fi kan synchroniseren (dus agenda en contacten).
Ik wil niet steeds de kabel aansluiten !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 March 2008, 22:14
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Locatie: Nymegen
Berichten: 21
Standaard

Google is your friend,
Software: Sync Your iPhone, iPod Touch Over Wi-Fi
__________________
16 iPhone // Nice
  #3  
Oud 5 March 2008, 23:01
Kaspers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: 058
Berichten: 156
Standaard

Hier heeft de TS toch niks aan..
Je kunt niet je iCal agenda en contacten gewoon syncen door 2 folders, iPhone & Mac, te comparen.

Beter lezen, dat is je vriend.
__________________
  #4  
Oud 25 March 2008, 00:33
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nielsaleeuw Bekijk bericht
Weet iemand of ik mijn iPhone via .Mac of Wi-Fi kan synchroniseren (dus agenda en contacten).
Ik wil niet steeds de kabel aansluiten !
hi, je ziet je iPhone toch gewoon bij apparaten / computers in de lijst staan?

Anders even iPhone registreren bij dot mac
  #5  
Oud 25 March 2008, 00:43
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Je iPhone registreren bij .Mac? Leg eens uit?
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #6  
Oud 25 March 2008, 01:43
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

MIsschien niet helemaal duidelijk beschreven.

Om te syncen met dot mac. moet je je apparaten (telefoon + mac's) eerst registreren eenmalig anders kun je niet gebruiken.
Sync werkt overigens alleen met betaalde dot mac (d8 ik, verbeter me als het ook met de free 60 day versie kan)

Zit net te kijken en zie dat het balletje bij de iPhone niet groen word, maar oranje is. ga nu pitten morgenmiddag is even na kijken.

kom er op terug
  #7  
Oud 25 March 2008, 10:04
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

bij mijn weten kan je .mac niet gebruiken op de iphone
je kan alleen je fotoos van je iphone op een gepubliceerde webgallerie zetten via .mac
zorg dat je mac account is ingevuld van je email
ga naar je filmrol,open je foto,druk links onder op het symbool met pijltje
druk op stuur naar webgalllerie en je kan je fotooos online zetten
Contributing to your Web Gallery from your iPhone
__________________
at your service

Laatst gewijzigd door truckdiver; 25 March 2008 om 10:20.
  #8  
Oud 25 March 2008, 21:46
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

schaam schaam

Helaas iets te snel een onjuist blijkt achteraf oordeel gegeven.

zat nl net met mac.dot te klooien, en en iSync open en jawel daar stond netjes iPhone in me rijtje apparaten.. helaas wel oranje en geen groen bolletje.. kan dus niet.
Was even op het verkeerde been gezet, doordat ik wel de iPhone netjes zag staan in het rijtje. Sorry voor de verkeerde info.
  #9  
Oud 25 March 2008, 21:48
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Breda
Berichten: 472
Standaard

Geeft niet, wist ik al... ;-)
  #10  
Oud 27 March 2008, 21:05
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 335
Standaard

erg handig voor dit soort vragen

Apple - Support - Discussions - iPhone
  #11  
Oud 12 April 2008, 10:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benBEN Bekijk bericht
schaam schaam

Helaas iets te snel een onjuist blijkt achteraf oordeel gegeven.

zat nl net met mac.dot te klooien, en en iSync open en jawel daar stond netjes iPhone in me rijtje apparaten.. helaas wel oranje en geen groen bolletje.. kan dus niet.
Was even op het verkeerde been gezet, doordat ik wel de iPhone netjes zag staan in het rijtje. Sorry voor de verkeerde info.
Waar zie je dat precies? ben al even aan het zoeken, maar ik zie nergens de iPhone.
  #12  
Oud 16 April 2008, 02:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar pvcphone
Standaard dotmac/iphone/bluetooht

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benBEN Bekijk bericht
hi, je ziet je iPhone toch gewoon bij apparaten / computers in de lijst staan?

Anders even iPhone registreren bij dot mac
ik krijg mijn iphone via bluetooht niet geinstalleerd, dus ook niet
op dot.mac

pvcphone
  #13  
Oud 25 April 2008, 13:48
» iPhone UK 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 2
Standaard

hi guys sorry that i have to replay in eng.but my nederlands is not so good.
i got an iphone 8 gb and i really cannot sync with my mac,how can i get connection between the comp and iphone?
thx guys;
  #14  
Oud 4 July 2008, 11:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 76
Send a message via twitter to Snowgasm
Standaard

Via USB (the standard cable) and itunes.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
sync met outlook agenda: sync.server vindt iPhone niet? IMECer iTunes 25 4 August 2011 00:22
Iphone sync Druif iPhone algemeen 1 26 December 2010 00:43
outlook sync client reageert niet - sync onmogelijk cindyc iTunes 3 26 November 2010 12:30
Sync zakelijk en sync priv met 1 iPhone - mysterieuze vinkjes d-star iTunes 0 29 January 2009 18:18
Sync-probleem met Nemus Sync StoffelXYZ iTunes 1 14 November 2008 12:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:05.