270Mb van de 300Mb vol?

270Mb van de 300Mb vol? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Toen ik mijn iphone net had, was er slechts 50mb van de 300mb gevuld met 'andere'. Sinds kort is dit zo'n 270mb, terwijl ik niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 March 2008, 12:02
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Berichten: 23
Standaard 270Mb van de 300Mb vol?

Toen ik mijn iphone net had, was er slechts 50mb van de 300mb gevuld met 'andere'.
Sinds kort is dit zo'n 270mb, terwijl ik niet veel extra heb geinstalleerd.
Heb ook al via Bossprefs een overzet gedaan, maar dit heeft mij niet veel voordeel gegeven.
De '300mb-killer' ben ik niet geneigd snel te gebruiken, vanwege de problemen die ik al heb gelezen zoals de installer die weg is.
Hoe kan dit opeens?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 March 2008, 12:37
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Hmm vreemd probleem... Een restore zou het zoiezo fixen...? Maar ik zou toch eerst even de 300mb killer gebruiken...

Greetz, Stiruam
  #3  
Oud 8 March 2008, 13:06
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Heb je itunes geupdate ? Schijnt een bug in de laatste versie te zijn.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #4  
Oud 8 March 2008, 18:38
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Berichten: 23
Standaard

Ja heb itunes recent geupdate maar is dat dan itunes die een verkeerd signaal geeft aan de iphone, want Bossprefs zegt ook dan 270mb gebruikt is
  #5  
Oud 8 March 2008, 19:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: NL
Berichten: 15
Stuur een bericht via MSN naar ramisk
Standaard

Vreemd. ik heb ook zelfde probleem..
  #6  
Oud 8 March 2008, 19:37
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

je kan het checken door in een shell (terminal) het commando
Code:
df
te geven
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #7  
Oud 1 April 2008, 20:11
pieter68's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar pieter68 Stuur een bericht via MSN naar pieter68 Stuur een bericht via Yahoo naar pieter68 Stuur een bericht via Skype™ naar pieter68 Send a message via twitter to pieter68
Standaard Ik mis ook geheugen

Tja, bij de installer en sommige programma's geeft hij nu zelfs aan dat ik te weinig geheugen heb en foto's moet verwijderen. Ik heb nog 17 mb beschikbaar, maar heb zeker niet veel genstalleerd. Ik zal eens kijken naar de 300 mb killer.

1.1.4 US 8 GB is de iphone.
  #8  
Oud 1 April 2008, 20:13
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je moet erg oppassen met die 300mb killer !!
Welke methode heb je gebruikt om hem te activeren en te jailbreaken ?
Bij ZiPhone, iPlus of iLiberty+ heeft die 300mb killer geen zin. Sterker nog: het kan voor grote problemen zorgen.

SSH eens naar je iPhone en check je mappen in var-mobile-library en Media
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #9  
Oud 2 April 2008, 14:04
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieter68 Bekijk bericht
Tja, bij de installer en sommige programma's geeft hij nu zelfs aan dat ik te weinig geheugen heb en foto's moet verwijderen. Ik heb nog 17 mb beschikbaar, maar heb zeker niet veel genstalleerd. Ik zal eens kijken naar de 300 mb killer.

1.1.4 US 8 GB is de iphone.
Gebruik Bosstools en verplaats de fonts & ringtones folder en je hebt meteen 105mb vrij.
  #10  
Oud 7 April 2008, 12:09
bartos's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Berichten: 98
Standaard

yep dit werkt wel is er nog geen mogelijkheid om de partities zelf in te delen ?

wat gebeurt er als je kiest voor aplicaties te verplaatsen kan je dan kiezen welke of verplaats het gewoon alles ?


Grtz B
  #11  
Oud 7 April 2008, 12:56
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bartos Bekijk bericht
yep dit werkt wel is er nog geen mogelijkheid om de partities zelf in te delen ?
Volgens mij gaat dat mogelijk worden met de IPSWtool. Zie de partitioning gedeelte.

  #12  
Oud 10 April 2008, 21:22
jerrycan's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Bergen NH
Berichten: 59
Stuur een bericht via Skype™ naar jerrycan
Standaard

Heb net met Boss Tools mijn ringtones en fonts verplaatst en de iPhone start niet meer op. wordt wel hrend door itunes en synchroniseert,maar mijn schem toont alleen een appeltje. waar moet ik de ringtones en fonts terugzetten en hoe krijg ik dan mee ruimte vrij?
  #13  
Oud 10 April 2008, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Ik zit ook bijna aan mijn tax, best irritant...

Mijn iphone is met ziphone gedaan, wil eigenlijk restoren en met pwnagetool nog een keer opnieuw beginnen. Is dat verstandig?
  #14  
Oud 15 April 2008, 00:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 87
Standaard

hallo,

ik heb hier dus ook hetzelfde probleem.

Bossprefs zegt 18MB free of 300MB on /
12044MB free of 15184MB on /var

de iphone geeft ook de melding dat ik foto's of video's moet verwijderen om plaats te maken.

in itunes heb ik nog 11GB vrij
100MB music
3GB movies
280MB other

en na relocate fonts and ringtones blijft hij in een reboot hangen.

mijn iphone is unlocked met iliberty+1.3

ik hoop dat hier snel een oplossing voor is
  #15  
Oud 24 April 2008, 17:25
just900's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: Omgeving Rotterdam
Berichten: 14
Standaard

Idem, hier hetzelfde probleem.....nagenoeg een lege iphone, maar wel al 240 mb gebruikt???? Wie weet raad.

Just900
  #16  
Oud 2 May 2008, 11:04
Teek's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Locatie: ?
Berichten: 37
Standaard

Idem, hier hetzelfde probleem.....
__________________
iPhone 3GS 32GIG FW 3.0 - Vodafone
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G valt uit tijdens bellen. Batterij van vol plotseling leeg clautje25 iPhone algemeen 16 27 June 2011 22:21
Plots vol 3g ipv vol 2g! awdehaan T-Mobile 7 17 May 2010 13:52
iPhone: Iphone van zelf vol inukshuk Jailbreak 2 17 March 2010 11:47
Handleidingen:300MB killer iCulture Wiki - Handleidingen (Archief) 47 2 September 2009 07:16
300MB Gerwin Archief 2 12 November 2007 17:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:27.