Ipad -> schoon beginnen met beetje oud..

Ipad -> schoon beginnen met beetje oud.. discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) OK heb al heel lang de ipad ( nog met firmware 3.2 er op ) nu wil ik toch wel eens de overstap maken naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 April 2011, 07:05
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard Ipad -> schoon beginnen met beetje oud..

OK heb al heel lang de ipad ( nog met firmware 3.2 er op )
nu wil ik toch wel eens de overstap maken naar 4.3.2 ( net zoals op me iphone4 ) Ik wil weer "lekker schoon" beginnen.. dus een herstel.
echter heb ik hier iemand in huis die de smurfen speelt...
dus dat spel moet gewoon weer terug zoals hij nu is, anders gaat geheid de bekende ****** uitbreken hier inhuis

iemand tips?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 April 2011, 10:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 72
Standaard

Gaat lastig worden denk ik , want als je een herstel doet dan moet je er eigenlijk een reservekopie er weer op doen omdat daar ook al je gamefiles inzitten. Als je geen reservekopie doet begin je weer ''schoon'' en kan je die app er nog wel opzetten maar moet je over nieuw beginnen.
  #3  
Oud 23 April 2011, 11:52
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.141
Standaard

Smurfen maakt gebruik van gamescenter volgens mij haalt hij daar je profiel en dus gemaakte progressie op.
Als je op je iPhone het spel installeert kun enzowel op je IPhone als iPad hetzelfde spel spelen. Hier werkt dat prima.
Je kunt het even proberen door het even op beide te installeren.

Laatst gewijzigd door debroei; 23 April 2011 om 12:27.
  #4  
Oud 25 April 2011, 10:53
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

nope moet opnieuw beginnen met de iphone als ik hem instaleer..
nog meer tips
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe hou jij je iPad schoon? Johan61 iPad algemeen 41 9 December 2012 19:24
Beginnen met apps maken, wat is handig om te beginnen? Bordyl Ontwikkelen voor iOS 128 24 September 2010 16:26
oud zoekt oud en is blij met ECHT roelf Archief 6 7 July 2008 20:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:08.