iTunes wil dat ik reservekopieŽn codeer

iTunes wil dat ik reservekopieŽn codeer discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik wilde net mijn iPhone 4 synchroniseren en toen kwam er een melding dat ik voor deze iPhone de reservekopie Žn moet coderen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 August 2011, 16:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2010
Berichten: 21
Standaard iTunes wil dat ik reservekopieŽn codeer

Hallo allemaal,

Ik wilde net mijn iPhone 4 synchroniseren en toen kwam er een melding dat ik voor deze iPhone de reservekopieŽn moet coderen (zie bijlage). Ik heb "Codeer iPhone-reservekopie" in de 'Overzicht' tab in iTunes niet aangevinkt omdat ik ze niet wil coderen.

Weet iemand hoe ik die melding weg krijg zonder de reservekopieŽn te coderen?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png itunes_melding.png‎ (53,9 KB, 7x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 August 2011, 16:32
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Misschien een vereiste vanwege het gebruik van (zakelijke) exchange server?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 18 August 2011, 16:40
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Er is op de een of andere manier, via iPhone Configuration Utility, een gesigneerd en gecodeerd profiel op dat iDevice terecht gekomen.

Dat gebeurt nogal eens bij iDevices die zakelijk worden gebruikt.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 18 August 2011 om 16:41. Reden: t, d en dt fouten
  #4  
Oud 18 August 2011, 17:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2010
Berichten: 21
Standaard

@timosha Ik had gisteren een profiel geÔnstalleerd op mijn iPhone via iPhone Configuration Utility en net weer verwijderd van de iPhone en nu synchroniseert hij weer!

Bedankt voor je hulp!
  #5  
Oud 18 August 2011, 17:26
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Tot uw dienst en succes verder
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Waar slaat iTunes reservekopieen iPhone op? matsoft iTunes 29 7 April 2016 17:59
Windows: iTunes maakt geen nieuwe reservekopieŽn meer jayjay00 iTunes 0 19 August 2010 15:21
iTunes denkt dat ik mijn iPhone wil herstellen M1ch3l iTunes 3 17 March 2009 23:54
Windows: iTunes zegt dat iphone vol zit, maar dat is niet zo... Guest-20151113171500 iTunes 6 22 December 2008 11:09
Wil herstellen maar itunes zegt dat sim niet de juiste is dendirk Unlock [archief] 1 7 October 2008 20:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:35.