iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Hoe kom jij aan je gebruikersnaam/nickname? (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/27747-kom-jij-gebruikersnaam-nickname.html)

DHL 01-02-13 20:56

Net op het moment dat ik de eerste keer een account maakte voor een forum... ging de bel en stond er iemand met een pakje. Nickname voor dat forum moest uit drie letters bestaan. Als je zonder inspiratie zit en God stuurt je zo'n duidelijk signaal mag je dat niet negeren lol.

boeffie 04-03-13 19:55

Toen ik nog een heel klein jochie was noemde mijn oma me altijd haar boeffie dus ik heb die naam al ruim 40 jaar

vuurvreter 04-03-13 21:28

Mijn naam heeft te maken met mijn werkzaamheden als brandweerman.
Bij het horen dat je brandweerman bent, denkt men altijd dat we een grote brand mooi vinden, en dat klopt maar gedeeltelijk. Bij het uitbreken van een grote brand zijn de eerste uren het mooist, veel vuur en hitte, daarna is het niet meer leuk meer. Van buitenaf naar binnen hozen met water, en dat langdurig.

Een flinke binnenbrand geeft veel meer voldoening, een uurtje keihard buffelen en op de knieën door het pand (i.v.m. hitte) opzoek naar de brandhaard en dan blussen met de nodige stoomvorming (en stoom is echt pas heet en gevaarlijk) tot gevolg, en daar komt de naam "vuurvreter" vandaan ;)

En ik houdt van pittig eten, maar dat is een bijkomstigheid :D

iNemesis 13-03-13 11:16

Altijd bekend geweest als een Nerd in mijn omgeving (zonder cliche uiterlijk!!). Heb altijd geloofd in de macht van de kennis (dus van de nerds). Ik vond revenge of the nerd hilarisch. Nemesis is de griekse godin van de gerechtigde wraaak (revenge), heb vaker in mijn vrije tijd tegen schenen van "grote corporaties" gebeukt (met wisselend succes). Voeg daartoe de "i" dan heb je de nickname :)!

keanu_ 17-03-13 14:12

Wie was vroeger niet van van Neo uit de Matrix??! Helaas werd deze nick al te vaak gebruikt, dus zo origineel vond ik hem niet. Aangezien veel vrienden mij een beetje op Mr Reeves himself vinden lijken, heb ik toen maar de nick keanu_ genomen ;).

ARTPOPNick 31-07-13 19:23

lady gaga's opkomende album + m'n eige naam

KiloDiesel 29-09-13 06:20

Ooit een keer deze naam tegengekomen op een forum uit de USA. Was zelf zo vrij om hem als mijn eigen forum naam te gebruiken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:34.