Bootcamp en Windows.. Liever niet?

Bootcamp en Windows.. Liever niet? discussie in Chat en geruchten forum; ( verdwijnt na registratie ) Zo, nog geen uur geleden een MacBook Pro besteld. Ik verheug me er echt op als ik hem binnen heb. Nu zit ik met één ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture > Chat en geruchten
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 September 2009, 22:44
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: Best
Berichten: 56
Standaard Bootcamp en Windows.. Liever niet?

Zo, nog geen uur geleden een MacBook Pro besteld. Ik verheug me er echt op als ik hem binnen heb.

Nu zit ik met één ding. Ik heb wat software nodig die alleen op Windows draait. Nu kan ik wel Windows er op pleuren met Bootcamp. Maar een verkoper wist me te vertellen dat ik dan ook troep binnen haal, die je altijd met Windows binnen haalt, en uiteindelijk met een trage MacBook zit (aangezien dit ook betrekking heeft tot OS X).

Klopt dit? Ik kan begrijpen dat ik dan wel vatbaar ben voor virussen.. Is het anders beter om gewoon geen internet te gebruiken als ik op Windows werk?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2009, 23:05
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Zoek eens naar vmware voor de mac gebruik ik ook is echt super handig. En je hoeft niet opnieuw te booten
  #3  
Oud 29 September 2009, 01:58
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: Best
Berichten: 56
Standaard

Wat is er nou precies het voordeel aan? Op het feit na dat je niet hoeft te rebooten? Windows is Windows, lijkt me. Of je nou via dat of Bootcamp doet.
  #4  
Oud 29 September 2009, 08:44
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Dat je dus niet hoeft te rebooten, en dus elke keer een paar minuten moet wachten. Ook kun je makkelijk copieren tussen OSX en Windows als je VMware gebruikt.
Je kan dan dus makkelijk even vlug iets onder Windows doen zonder dat je hoeft te rebooten, en ook niet weer te rebooten als je iets onder OSX vergeten bent.
  #5  
Oud 29 September 2009, 16:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 2
Standaard

Als je echt Windows wilt op je Mac zou ik je aanraden het via VMware Fusion te doen. Werk ik al 3 maanden mij en werkt echt prima! Ook een aantal spellen, zoals Counterstrike doen het er prima op.
  #6  
Oud 8 October 2009, 16:59
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: Best
Berichten: 56
Standaard

VMware Fusion geinstalleerd, Windows XP erop gegooit, werkt perfect. Echter is het niet mogelijk om (zware) games er op te spelen. Nu las ik dat dit via Bootcamp moet. Is het mogelijk om zo wel VMware als Bootcamp te gebruiken voor dezelfde Windows installatie of moet ik hem nu ook echt twee keer installeren?
  #7  
Oud 8 October 2009, 17:08
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Vraagt VMware Fusion niet onwijs veel van je geheugen en dus je snelheid?
Had om me Macbook, 1GB ook VMware Fusion, maar ging tog wel blazen hoor.
Heb t op me Macbook Pro met 4GB geheugen nog niet geprobeerd eigenlijk.
  #8  
Oud 8 October 2009, 17:10
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2008
Locatie: Best
Berichten: 56
Standaard

Ik zit op een 8 GB 2,66 ghz MacBook Pro. Eigenlijk merk ik niets van vertraging ofzo. Je kan sowieso instellen hoeveel Windows aan RAM mag gebruiken. Ik heb hem nu staan op 2 processors en 4GB geheugen. Draait allemaal prima, alleen games kan ie niet aan.
  #9  
Oud 8 October 2009, 17:14
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja pffff dan heb je ook wel een HEEL snel en goed systeem he
Nou noem je ook wel iets op haha
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iPhone niet herkend in windows explorer (Windows 7 / WIndows XP) nielsmunoz Desktop-applicaties 8 12 July 2011 19:01
3.1 Jailbreaken?, blijf liever op 3.0 josh_b iPhone algemeen 10 6 October 2009 20:10
Liever installer dan cydia egeltje Jailbreak apps en thema's 2 27 August 2009 17:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:47.