Vertalen van woorden door er op te tabben

Vertalen van woorden door er op te tabben discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik zoek een gratis app die een woord kan vertalen door het woord te selecteren....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 January 2014, 18:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Question Vertalen van woorden door er op te tabben

Hoi,

Ik zoek een gratis app die een woord kan vertalen door het woord te selecteren.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 January 2014, 19:15
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

En hoe moeten de woorden in die App komen voor je er op kunt tappen?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 3 January 2014, 19:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

Gewoon als tekst.
  #4  
Oud 3 January 2014, 21:35
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Hoe komt de App aan die woorden? (de tekst; copy/paste?)

Of bedoel je gewoon een woordenboek waar alle woorden al in staan?
  #5  
Oud 3 January 2014, 23:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2011
Locatie: In een huis
Berichten: 242
Standaard

Dit zit toch standaard al in IOS 7?
Ik tab op het woord wat ik wil vertalen,en krijg dan een een zwart balkje in beeld met Kopieer / Definieer / Spreek uit.
Dan klik je op Definieer,ga dan naar beheer (links onderin)en daar zie verschillende woordenboeken die je kan downloaden (klik op het wolkje achter het woordenboek).
Je hoeft hier dus niet een apart woordenboeken app voor aan te schaffen.
  #6  
Oud 3 January 2014, 23:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

Dankjewel. Ik zie het net ook. Ik ben niet meer zo bij met iOS7 sinds ik men telefoon android heb.
  #7  
Oud 4 January 2014, 00:15
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Het standaard iOS7 woordenboek geeft toch alleen uitleg, maar geen vertaling?
  #8  
Oud 4 January 2014, 00:19
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.887
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Tap to translate misschien..?

https://itunes.apple.com/us/app/tap-...414727890?mt=8
__________________
Ignorance can easily be overcome...
Stupidity is forever...
  #9  
Oud 4 January 2014, 13:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

Tap to translate is alleen in safari het zou in elke app moeten lukken. Ik zal het anders zelf wel schrijven.
  #10  
Oud 4 January 2014, 13:55
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Als het in iedere App moet werken zul je een jailbreak nodig hebben.

(Of je moet alle App ontwikkelaars ervan overtuigen dat ze jouw library in hun App opnemen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:48.