TomTom

TomTom discussie in iPad Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Avond , heb een vraagje. Zou graag mijn ipad2 met wifi gebruikenmet TomTom Maar heb gelezen dat er geen gps inzit. Hoe kan ik dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 February 2012, 20:28
» iPhone 5s 16GB (Zilver)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 December 2011
Locatie: oost vlaanderen
Berichten: 40
Standaard TomTom

Avond , heb een vraagje. Zou graag mijn ipad2 met Wi-Fi gebruikenmet TomTom
Maar heb gelezen dat er geen gps inzit. Hoe kan ik dat oplossen. Bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 February 2012, 20:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: iPad Navigatie
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 20 February 2012, 20:57
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Door een externe GPS-module aan te sluiten...

Moet je wel ff voor jailbreaken...

Zelf gebruik ik de iGPS360 module van orangegadgets...

Maar ik zie dat ze deze voorlopig niet meer aanbieden...

https://www.orangegadgets.com/

Misschien de beheerder ff contacteren...want het werkt verder prima...

sales@orangegadgets.com
  #4  
Oud 20 February 2012, 21:22
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

Een bluetooth GPS-muis (ja, zo heet dat) aanschaffen.

Ik had er n van 14,95 van Marktplaats.

En een jailbreak is dan inderdaad wel nodig (anders word die GPS-module niet herkend).
  #5  
Oud 7 April 2012, 12:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

Er zijn ook externe GPS modules die speciaal voor de Ipad zijn ontwikkeld en waar geen jailbreak voor nodig is zoals bv de GNS 5870 MFI. Kost wel wat maar werkt als een zonnetje
  #6  
Oud 7 April 2012, 13:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dickxxx Bekijk bericht
Er zijn ook externe GPS modules die speciaal voor de Ipad zijn ontwikkeld en waar geen jailbreak voor nodig is zoals bv de GNS 5870 MFI. Kost wel wat maar werkt als een zonnetje
Had je net zogoed gelijk een 3g kunnen nemen, just my 2 cents.
  #7  
Oud 7 April 2012, 13:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

natuurlijk, dank voor je twee centen.
Topic is een antwoord aan iemand die al een ipad gekocht heeft zonder GPS. Die heeft aan jouw antwoord dus niet zoveel.
Ik heb zelf wel GPS maar deze externe GPS module komt van pas als de Ipad op een plek ligt waar slechte GPS ontvangst is. De externe module kan dan op een plek waar beter zicht op de sky is en via bluetooth komt alles dan weer goed.
  #8  
Oud 10 February 2013, 13:41
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2013
Berichten: 1
Standaard TomTom route

Ik kan maar een tussen station opnemen in een route van A naar B klopt dat of doe ik iets fout?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 17:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29 May 2009 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.