Beste navigatie voor iPad?

Beste navigatie voor iPad? discussie in iPad Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) @mikeg. Ik heb eenmalig ooit tt gekocht voor op mijn iphone en deze staat ook op mijn ipad2 .ik heb nooit meer iets betaald en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 14 July 2011, 17:49
» iPhone 7 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: zeist
Berichten: 174
Stuur een bericht via Skype™ naar ajongebreur
Standaard

@mikeg. Ik heb eenmalig ooit tt gekocht voor op mijn iphone en deze staat ook op mijn ipad2 .ik heb nooit meer iets betaald en het werkt prima. Heeft niets met jailbreak of zo te maken. Het is wel tt voor usa/canada. Voor europa gebruik ik navigon ook op beide apparaten.
__________________
Iphone 5C groen 16gb, Imac, Ipad4 wit 64gb Wi-Fi 4G
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 16 July 2011, 09:17
» iPod touch 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 5
Standaard

goedemorgen ajongebreur,

dan ga ik binnenkort maar eens uitvinden welke ik prettiger vind.
eerst maar eens het apparaat doorgronden.

groetjes Maickel
  #23  
Oud 9 August 2011, 20:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2011
Berichten: 7
Standaard

Ik vroeg me af of het nodig is de iPad afgeplakt te hebben tegen spiegelingen wanneer je em voor navigatie gebruikt. Iemand daar ervaring mee?
  #24  
Oud 9 August 2011, 20:53
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 128GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc1001 Bekijk bericht
Ik vroeg me af of het nodig is de iPad afgeplakt te hebben tegen spiegelingen wanneer je em voor navigatie gebruikt. Iemand daar ervaring mee?
Ik heb een verstelbare houder en kan dan de weerspiegelingen onderdrukken door de iPad een beetje te verstellen.
  #25  
Oud 9 August 2011, 21:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2011
Locatie: Spanje
Berichten: 18
Standaard Sygic

Ik heb sinds kort Sygic op mijn Ipad2 en Iphone draaien. ( 1x betalen!)
Werkt perfect en ziet er ook nog eens goed uit.
Maar een vraagje: klopt het dat het prog op de IPad actief blijft ondanks het feit dat ik een andere app opstart? Kan ik Sygic echt uit zetten?
En: welke carhouder gebruiken jullie voor de Ipad? Op EBay kom ik weinig keuze tegen.
Bedankt voor de antwoorden.
  #26  
Oud 9 August 2011, 21:48
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 128GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 21
Standaard

Sygic kan je volgens mij alleen uitzetten via de task manager.

Ik gebruik een Vogel's RingO basecover en wallmount i.c.m. een Brodit Clip.
Voordeel daarvan is dat je de iPad makkelijk 360 graden kan draaien en als je de iPad uit de auto haalt blijft er geen grote houder achter in de auto.
  #27  
Oud 9 August 2011, 22:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2011
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flavio Bekijk bericht
Ik heb een verstelbare houder en kan dan de weerspiegelingen onderdrukken door de iPad een beetje te verstellen.
Ok thnx. ik hoop alleen niet na elke bocht
  #28  
Oud 29 August 2011, 21:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2011
Berichten: 7
Standaard

Is er een manier om gps op de ipad te verbeteren? Ik ben momenteel in de UK met Sygic West Eurpa op mn ipad1 maar het werkt voor geen mile. Sygic lijkt als software prima te werken, maar de ipad heeft problemen met het vinden en vasthouden van gps verbinding(en). Zo lang er internet (Wi-Fi in de vakantiewoning) bij is werkt alles naar behoren. Maar zodra in de auto is het uit met de pret. Flink balen. Iemand een suggestie hoe dit op te lossen is?
  #29  
Oud 29 August 2011, 21:49
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 128GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc1001 Bekijk bericht
Is er een manier om gps op de ipad te verbeteren? Ik ben momenteel in de UK met Sygic West Eurpa op mn ipad1 maar het werkt voor geen mile. Sygic lijkt als software prima te werken, maar de ipad heeft problemen met het vinden en vasthouden van gps verbinding(en). Zo lang er internet (Wi-Fi in de vakantiewoning) bij is werkt alles naar behoren. Maar zodra in de auto is het uit met de pret. Flink balen. Iemand een suggestie hoe dit op te lossen is?
Je hebt toch wel een iPad 3G?
  #30  
Oud 29 August 2011, 22:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2011
Locatie: Spanje
Berichten: 18
Standaard

Ben het met Flavio eens.
Waarschijnlijk heb je geen 3G uitvoering en dus ook geen GPS.
Dat is dus pech hebben.
  #31  
Oud 29 August 2011, 22:50
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc1001 Bekijk bericht
Is er een manier om gps op de ipad te verbeteren?
......
Zo lang er internet (Wi-Fi in de vakantiewoning) bij is werkt alles naar behoren. Maar zodra in de auto is het uit met de pret. Flink balen. Iemand een suggestie hoe dit op te lossen is?
Hihi; zo bezien is het nog knap dat je zon goed 'gps' signaal hebt, op een iPad zonder gps chip
  #32  
Oud 30 August 2011, 09:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2011
Berichten: 7
Standaard

Oke, die had ik niet zien aankomen. (( Ik wist niet dat 3g en gps iets met elkaar te maken hebben. Is er mischien een 'workaround'? Extern, via gps van mobiel, ... ??

Edit 5/10: Werkt inmiddels prima op mn Android Desire HD en Apple stort het bedrag terug op mn rekening.

Laatst gewijzigd door Marc1001; 5 October 2011 om 20:47.
  #33  
Oud 27 October 2011, 23:06
» iPhone 4S 16GB (Wit)  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 1
Standaard

Hoi,

Vraag vannieuweling, moet je voor navigatie internet hebben? Ik heb Wi-Fi, betekent dat dat ik hem thuis in kan stellen en dan doet hij het onderweg?

Groetjes
  #34  
Oud 27 October 2011, 23:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2011
Locatie: Spanje
Berichten: 18
Standaard

Navigatie heeft niets met Wi-Fi of internet te maken, maar alles met de ingebouwde gps module.
En die zit in de Ipad met Wi-Fi en 3G.
Zie de vragen en de antwoorden hierboven.
Succes
  #35  
Oud 27 October 2011, 23:20
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2011
Berichten: 11
Standaard

Feitje, de iPad Wi-Fi heeft geen gps. Deze kan dus niet bepalen waar jij bent. Deze kan je dus ook niet navigeren.
En meestal staan de kaarten op de iPad, dus hoef je geen internet te hebben om je route te plannen. {Dit verschilt overigens wel per app}

Het enige wat je kan doen met een iPad Wi-Fi is dat ding jailbreaken en een app er op gooien waarmee je een bluetooth gps-dongle kan gebruiken. Deze kan dan de iPad vertellen waar je zit op deze kleine aardkloot.
For obvious reasons blokkeert Apple dat je dat soort apps kan installeren op een iPad die nog origineel is qua software.
  #36  
Oud 24 December 2011, 13:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2011
Locatie: Zutphen
Berichten: 6
Standaard navigatie zonder internet????

Ik heb dus een ipad2 16g dus zonder 3g!!!
kan ik daar dan gewoon een navi app op zetten en dat werkt dan gewoon???
  #37  
Oud 24 December 2011, 13:56
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door miller Bekijk bericht
Ik heb dus een ipad2 16g dus zonder 3g!!!
kan ik daar dan gewoon een navi app op zetten en dat werkt dan gewoon???
Nope...zal niet lukken...

Het kan enkel indien je gebruikt maakt van een externe gps module...(https://www.orangegadgets.com/shop/p...&products_id=1 ) Voor deze is geen jailbreak nodig (volgens de verdeler)...Voor de iGPS module wel en van die module kan ik zeggen dat ze perfekt werkt op mijn iPad2 (4.3.3)...
  #38  
Oud 5 February 2012, 15:37
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Berichten: 3
Standaard

Eigenaardig. Ik heb een IPAD2 64gb met enkel Wi-Fi. Nu lees ik overal dat dergelijke Ipad geen GPS chip aan boord zou hebben. Een maand geleden heb ik Sygic Europe geinstalleerd en ook Navmii Belgie en ik gebruik die ondertussen zonder probleem in de auto. Alles werkt perfect. En ik heb voor beide apps ook een GPS signaalaanduiding. Als er geen signaal is -bvb in de woonkamer- dan wordt dat aangegeven, maar als ik in de auto zit heb ik full GPS signaal. Nu heb ik op een forum gelezen dat je moet een hardware reset doen op een Ipad2 met enkel Wi-Fi. Nu had ik toevallig 1week na aankoop een crash en moest ik een hardware reset doen en via itunes op de PC alles herinstalleren. Zou dat de reden kunnen zijn dat op die manier de GPS chip werd geactiveerd? Raar. Maar ik ben natuurlijk heel gelukkig met mijn IPAD.
  #39  
Oud 5 February 2012, 20:37
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

Er zit geen gps chip in een Wi-Fi only iPad, toch?
  #40  
Oud 5 February 2012, 21:30
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Berichten: 3
Standaard GPS Chip

Eigenaardig, maar bij mij zit er toch blijkbaar eentje in,anders zou ik toch geen GPS ontvangst kunnen hebben en APPS draaien als SYGIC.

Heb dit nog gevonden in een ander forumbericht. Blijkbaar moet je een hardware reset doen en zo wordt de chip geactiveerd. Raar, maar bij mij werkt het.

http://forums.macrumors.com/showthre...light=gps+Wi-Fi
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Beste microsim voor iPad? desmodus iPad algemeen 6 25 March 2011 23:37
Gratis navigatie voor je iPad Johan61 iPad Apps 1 29 September 2010 14:45
Welke navigatie is de beste voor mij? dhrA iPhone Apps 1 1 May 2010 15:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:59.