Verbindingsprobleem OxE8000003

Verbindingsprobleem OxE8000003 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) i-Tunes kan geen verbinding maken vanuit mijn pc met de i-pad, vanwege probleem OxE8000003. Hoe kan ik dit verhelpen? heb al geprobeerd met uitgeschakelde anti-spam ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 December 2011, 19:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 4
Standaard Verbindingsprobleem OxE8000003

i-Tunes kan geen verbinding maken vanuit mijn pc met de i-pad, vanwege probleem OxE8000003. Hoe kan ik dit verhelpen? heb al geprobeerd met uitgeschakelde anti-spam en firewall.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 December 2011, 20:40
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

iPhone, iPad, iPod touch: Unknown error containing '0xE' when connecting to a Windows PC

En dan op win 7 of xp klikken ofzo, ik weet nie wat jij hebt van besturingssysteem?

Ik zie wel het een andere nummer is maar mss werkt het toch om je probleem op te lossen.
  #3  
Oud 19 December 2011, 21:02
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Locatie: Boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Laat TS nu een Mac hebben...

Ik weet niet hoe goed je Engels is, maar misschien valt hier wat uit te destilleren: https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
iPhone, iPad, iPod touch: Unknown error containing '0xE' when connecting to a Windows PC

En dan op win 7 of xp klikken ofzo, ik weet nie wat jij hebt van besturingssysteem?

Ik zie wel het een andere nummer is maar mss werkt het toch om je probleem op te lossen.
__________________
 iPhone X 256GB  iMac 27" 2.66 Mhz i5, 12GB intern, 1TB HD 
  #4  
Oud 19 December 2011, 21:16
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Daar staat dat ik de map Lockdown moet verwijderen. Dat gaat echter niet. Ik heb XP home, SP3.
  #5  
Oud 19 December 2011, 21:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Foutief antwoord. Sorry.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 19 December 2011, 21:45
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Locatie: Boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Misschien... als TS zijn gegevens even update...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter68 Bekijk bericht
Daar staat dat ik de map Lockdown moet verwijderen. Dat gaat echter niet. Ik heb XP home, SP3.
  #7  
Oud 19 December 2011, 21:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Problem solved! Heb alles van apple verwijderd en itunes opnieuw gedownload. Bedankt voor de tips.
  #8  
Oud 19 December 2011, 22:15
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Snap hier niets van. Je geeft aan dat je Mac OSX hebt (Apple dus), dat en foutcode krijgt op je PC (Windows ?), dat je "alles van je Apple verwijderd hebt", en iTunes opnieuw hebt genstalleerd. Op je PC, op je Apple ?
Of heb je je iPad leeg gemaakt ?
Graag wat meer duidelijkheid.
  #9  
Oud 19 December 2011, 22:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Heb een pc (windows XP) en ipad (OS5). Heb itunes verwijderd van de pc en opnieuw gedownload.
  #10  
Oud 19 December 2011, 23:11
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Bedankt.
Maar dan begrijp ik niet dat je Mac OS X bij je gegevens hebt staan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3gs verbindingsprobleem azer368 Mobistar 2 15 April 2011 16:18
Verbindingsprobleem Chef007 iPhone algemeen 1 22 September 2010 23:01
iPhone 3G verbindingsprobleem Chef007 iPhone algemeen 3 4 September 2010 13:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:22.