Nergens schakelaar voor actieve hoes

Nergens schakelaar voor actieve hoes discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Ik heb sinds kort een iPad2 Maar ik zie nergens de schakelaar van de actieve hoes zodat hij automatisch het springboard op slot springt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 January 2012, 11:54
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard Nergens schakelaar voor actieve hoes

Hoi

Ik heb sinds kort een iPad2
Maar ik zie nergens de schakelaar van de actieve hoes zodat hij automatisch het springboard op slot springt als je de cover dicht doet.
Heb de laatste os 5.0.1

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Groetjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 January 2012, 12:25
Bobby007's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 84
Send a message via twitter to Bobby007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijndk1983 Bekijk bericht
Hoi

Ik heb sinds kort een iPad2
Maar ik zie nergens de schakelaar van de actieve hoes zodat hij automatisch het springboard op slot springt als je de cover dicht doet.
Heb de laatste os 5.0.1

Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Groetjes
Er is ook geen "schakelaar", je springboard wordt uitgezet door een maneet die in de iPad zit en de magneet van de cover/hoes.
Er is dus geen apparte schakelaar, meestal zitten die magneten alleen in "smart" cover's, in een hoes zitten die meestal niet!
__________________
iPhone 5S 32GB Silver FW:7.1.1
iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB | Vodafone | 2GB Web FW:7.1.1 | Apple TV 3 FW:5.0.2 (4250)
  #3  
Oud 19 January 2012, 12:25
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Er is echt wel een schakelaar hoor.

  #4  
Oud 19 January 2012, 13:30
Bobby007's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 84
Send a message via twitter to Bobby007
Standaard

[QUOTE=Bomans;761397]Er is echt wel een schakelaar hoor.


Het leek mij dat de TS het had over een "echte" schakelaar, ik weet ook dat er een "software matige" schakelaar is (ik neem aan dat de TS dit ook weet) alleen je heb zo weinig aan een software matige schakelaar als de iPad in een "hoes" zit!
  #5  
Oud 19 January 2012, 14:42
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

Ik bedoel uiteraard de software schakelaar lijkt me logisch. Maar bij mij is hij nergens te bekennen.
  #6  
Oud 19 January 2012, 14:47
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijndk1983 Bekijk bericht
Ik bedoel uiteraard de software schakelaar lijkt me logisch. Maar bij mij is hij nergens te bekennen.
Probeer is te herstellen, lijkt mij echt een software fout dan...
Bij mij staat ie iig op dezelfde plek, dan wel in het Nederlands.


succes.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #7  
Oud 19 January 2012, 16:38
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

Heb hem hersteld maar nog niets dus denk dat ik dan naar de media markt terug moet.
  #8  
Oud 19 January 2012, 16:47
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

En het is wel een iPad 2?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #9  
Oud 19 January 2012, 16:49
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.940
Standaard

Vreemd; we hebben hier al eerder discussie over gehad; ook zonder bevredigende oplossing:

http://forum.iculture.nl/f90/ipad/f9...hlight=magneet

PS: pas je je profiel even aan? (iPad 2 toevoegen)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #10  
Oud 19 January 2012, 16:54
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Misschien kan de TS de "oplossing" met de magneet eens testen?
  #11  
Oud 19 January 2012, 23:33
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijndk1983 Bekijk bericht
Heb hem hersteld maar nog niets dus denk dat ik dan naar de media markt terug moet.
Dat is zekerverstandig!
  #12  
Oud 21 January 2012, 10:18
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Als de TS de iPad heeft hersteld en daarbij de backup teruggezet heeft, is een eventuele softwarefout ook weer meegekomen. Zo'n herstel is dan zinloos. Meld de iPad aan als 'nieuw' en kijk eens of de instelling dan weer beschikbaar is.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoes voor ipad 1 doralien iPad algemeen 1 23 June 2011 23:48
Apple hoes en sillicone hoes thomth iPad algemeen 9 30 September 2010 10:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:21.