Kan geen verbinding maken met netwerk xxxxxxxxx iPad 3 problemen

Kan geen verbinding maken met netwerk xxxxxxxxx iPad 3 problemen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Vast en zeker al eens eerder aan bod gekomen, maar het zit me dwars. Sinds de update naar iOs6 kan mijn iPad3 geen verbinding ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 September 2012, 14:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Berichten: 4
Send a message via twitter to Evilicious1986
Unhappy Kan geen verbinding maken met netwerk xxxxxxxxx iPad 3 problemen

Hallo,
Vast en zeker al eens eerder aan bod gekomen, maar het zit me dwars.
Sinds de update naar iOs6 kan mijn iPad3 geen verbinding meer maken met m'n draadloze netwerk...

Wie o wie heeft soortgelijke probleem/problemen en weet een oplossing!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 September 2012, 14:13
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2012
Berichten: 5
Standaard

ik heb het zelfde probleem ik kom er ook nog niet uit heb de updat teruggezet maar blijf het zelfde probleem hebben

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 20 september 2012 om 13:25 ----------

het is opgelost we hebben de router teruggezet naar fabrieksinstellingen en geen web gekozen maar wma
  #3  
Oud 20 September 2012, 14:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Berichten: 4
Send a message via twitter to Evilicious1986
Standaard

Ik heb het idee dat het bij ons ook aan de router ligt, maar het probleem is dat ik niet in de router kan komen
  #4  
Oud 20 September 2012, 14:41
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.407
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Evilicious1986 Bekijk bericht
Ik heb het idee dat het bij ons ook aan de router ligt, maar het probleem is dat ik niet in de router kan komen
Dan herstart de router: schakelaar uit -> schakelaar aan
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #5  
Oud 20 September 2012, 14:44
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Of stekker er uit, stekker er in, als variatie op Jolande Sap
  #6  
Oud 20 September 2012, 14:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2012
Locatie: Koggenland
Berichten: 34
Standaard

Ik zag vannacht iets als heraanmelden of zo, gedaan en alles weer ok. Eventueel even iPad helpdesk bellen.
  #7  
Oud 20 September 2012, 16:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Berichten: 4
Send a message via twitter to Evilicious1986
Standaard

Wat is dus zo vreemd vind, is dat ik m'n ipad wel via m'n iphone kan verbinden (tetheren) maar niet aan m'n thuisnetwerk gekoppeld krijg
  #8  
Oud 20 September 2012, 18:14
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Thuisnetwerk een keer resetten en iPad opnieuw laten vinden. iPad is nogal "lastig".
  #9  
Oud 20 September 2012, 18:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Berichten: 4
Send a message via twitter to Evilicious1986
Standaard

Contact opgenomen met apple... Er schijnen problemen te zijn vanuit KPN. Dus even wachten op een update helaas
  #10  
Oud 21 September 2012, 11:47
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2012
Berichten: 2
Standaard

Ik heb iOS6 op m'n ipad 3 geinstalleerd, waarna ik geen wi-fi verbinding meer kon krijgen. Nu een dag later heb ik zo'n 6 uur geprutst, instellingen aangepast, software hersteld, bestanden en apps verloren en backup gelukkig succesvol teruggezet. Maar nog steeds geen verbinding met mijn wi-fi!
Vandaag met Apple gebeld, ze verwachten dat het probleem toch een bug in ios6 is gezien de handelingen die ik al heb uitgevoerd.
Advies probeer nog even op andere netwerken en wacht een update (komende dagen) af.
Ondertussen dus geen internetverbinding via wi-fi.
  #11  
Oud 21 September 2012, 11:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2012
Locatie: Koggenland
Berichten: 34
Standaard

Ik heb het opgelost omdat ik op een gegeven moment iets zag van re-connect maar dat was omdat ik links rechts aan het klooien was, geheel ongestructureerd dus.

Zie ook:

Apple apparently fixes iOS 6 Wi-Fi bug | Apple - CNET News
  #12  
Oud 23 September 2012, 00:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2012
Berichten: 2
Standaard

Mijn probleem is, dat ik wel in mijn netwerk kan komen, maar mijn nas streamt niet meer naar ipad.(ipad 3 ios 6.0)
Het vreemde is dat andere ipads zonder update feilloos streamen.
Zelfs (nu vloek ik misschien) mijn asus tablet heeft ook geen problemen.
En zelfs de ipod herkent alles en streamt.
Dus de fout zit duidelijk in ios 6.
Ik las ook op buitenlandse fora dat er een verschil bestaat in usa en europa wat kanalen betreft van routers.
Ik hoop dat apple de fout snel hersteld.
  #13  
Oud 5 October 2012, 18:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2012
Berichten: 2
Standaard

De oplossing voor mijn wi-fi probleem bij IOS 6 heb ik gevonden.
Klacht geen Wi-Fi op Ipad3 na installatie van IOS6.
Gebleken is dat de regioinstelling op mijn Netgear WGT624v3 vast ingesteld staat op United States.
Dat komt door upgrade met de verkeerde software.
Software Netgear opnieuw ge-upgrade met een wereld wide version.(Global Download Center
Daarna router ingesteld op region Europa.
Daarna was het verbindingsprobleem op mijn ipad verholpen.


Hier uit mag blijken dat IOS6 afhankelijk is van de regio instelling van de Router. Dat is bij IOS5 niet het geval.
Apple heeft dus in IOS6 iets niet helemaal lekker ingesteld.
  #14  
Oud 5 October 2012, 18:26
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2012
Locatie: Koggenland
Berichten: 34
Standaard

Dat betekend dat ik in Indonesi geen Wi-Fi heb?
  #15  
Oud 6 October 2012, 18:00
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2012
Locatie: Koggenland
Berichten: 34
Standaard

Hier uit mag blijken dat IOS6 afhankelijk is van de regio instelling van de Router. Dat is bij IOS5 niet het geval.
Apple heeft dus in IOS6 iets niet helemaal lekker ingesteld.

Uit vorig bericht. En nu is mijn vraag kan ik op onze vakantie in Indonesie Wi-Fi gebruiken?
  #16  
Oud 6 October 2012, 18:15
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.407
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nico1939 Bekijk bericht
Hier uit mag blijken dat IOS6 afhankelijk is van de regio instelling van de Router. Dat is bij IOS5 niet het geval.
Apple heeft dus in IOS6 iets niet helemaal lekker ingesteld.

Uit vorig bericht. En nu is mijn vraag kan ik op onze vakantie in Indonesie Wi-Fi gebruiken?
De ITU heeft de wereld qua radiospectrum gebruik ingedeeld in drie Regions: Region 1 (Europa, Afrika en het Midden Oosten), Region 2 (Noord, Centraal en Zuid-Amerika) en Region 3 (de rest van de wereld).

Als jouw conclusie klopt dan kan je in Indonesi geen Wi-Fi gebruiken
  #17  
Oud 7 October 2012, 15:15
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2012
Locatie: Koggenland
Berichten: 34
Standaard

Kan het nu wel of niet. Nieuwe iPad 3, iOS 6, speciaal aangeschaft voor de vakantie in Indonesi!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ik kan met de ipad 2 geen verbinding maken met mijn wireless. h helenines Wi-Fi 2 21 August 2011 21:17
Kan geen verbinding maken met Wi-Fi Netwerk Daantromp Wi-Fi 3 18 June 2011 17:05
Kan geen verbinding met mobiel netwerk maken martijn1108 T-Mobile 3 25 November 2010 11:41
Kan geen verbinding maken met Guest-1102131139 Wi-Fi 0 19 February 2010 16:45
Kan geen Bluetooth netwerk/verbinding maken tussen Powerbook en iPhone sheppy iPhone algemeen 5 27 October 2009 00:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.