Wi-Fi op mijn i pad 2

Wi-Fi op mijn i pad 2 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik buiten de deur ben geweest met mijn iPad en op een ander wifi netwerk ben geweest ( ik weet niet of dit de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2013, 14:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Wijchen
Berichten: 8
Standaard Wi-Fi op mijn i pad 2

Als ik buiten de deur ben geweest met mijn iPad en op een ander Wi-Fi netwerk ben geweest ( ik weet niet of dit de oorzaak is ) en weer thuis kom, heb ik geen internet op mijn iPad ( wel op laptop)
Het vreemde is dat ik wel op mijn ipad mijn netwerknaam(links bij instellingen) zie staan maar geen Wi-Fi ( rechts) aangevinkt zie. Hij staat wel op de Wi-Fi netwerken, maar hij maakt geen verbinding. Uit zetten werkt niet, lease vernieuwen werkt niet. Het enige wat wel werkt , is de experia van KPN uit het stopcontact trekken. Lastig en omslachtig . Wie weet hoe ik dit voorkomen .
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 January 2013, 15:33
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

En "Vraag om verbinding" staat aan ?
Hoeveel DHCP clients staan ingesteld op je Experiabox ?
  #3  
Oud 29 January 2013, 16:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Wijchen
Berichten: 8
Standaard

Ik weet niet hoe ik dat kan zien , maar er zijn hier drie laptops soms op het netwerk . Moet ik dan in de experiabox om dat te beantwoordden ?
  #4  
Oud 29 January 2013, 16:50
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Ja, dat gaat via je browser.
Zie hier.
  #5  
Oud 29 January 2013, 16:54
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.657
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hal00125 Bekijk bericht
Het enige wat wel werkt , is de experia van KPN uit het stopcontact trekken.
Kijk eens of er geen firmware update is voor die Experiabox. Reeds tijdens de beta fase van iOS 6 werden er problemen vastgesteld met de Experiabox icm. met iOS 6. Blijkbaar werden die problemen opgelost met een firmware update.

Je kan ook eens zoeken op het forum met het zoekbegrip "Experiabox" voor meer informatie.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 29 January 2013, 18:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Wijchen
Berichten: 8
Standaard

Hoi , zojuist mijn experiabox gecheckt via KPN ,werd prima geholpen. Er was geen update beschikbaar voor experia box. Modem weer geresed gelijk mijn ww laten aanpassen. Het verhaal dat er maar beperkt dhcp connecties zijn , is volgens KPN onzin , er kunnen wel tien divices aanhangen, zonder problemen. Ik ga straks eens uitproberen of het probleem nog speelt.

Gr. En bedankt, je hoort nog

Laatst gewijzigd door Hal00125; 29 January 2013 om 18:08. Reden: Taalfouten
  #7  
Oud 29 January 2013, 19:09
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Er is niet gezegd dat er maar een beperkt aantal DHCP connecties beschikbaar zijn, maar dat er soms maar 3 ingesteld zijn, en dat je dat moet veranderen. Maar goed, we lezen het wel.
  #8  
Oud 29 January 2013, 19:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Wijchen
Berichten: 8
Standaard

KPN geeft aan dat er standaard veel dhcp connecties aan kunnen haken, dat is wat KPN aangeeft. Ik ben wel benieuwd of de reset iets oplost. Van de week horen we weer hoe het zit.
  #9  
Oud 30 January 2013, 12:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Wijchen
Berichten: 8
Standaard

Ik heb een reset gedaan bij de kpn , mijn experia box gereset naar fabrieks instellingen en daarna weer mijn netwerk sleutel veranderd , de naam van mijn netwerk is wel weer terug gezet zoals het op de experia staat. maar nu kan ik met geen mogelijkheid meer mijn #Apple tv 2# connecten op Wi-Fi. Als ik het met patch kabel connect is er geen enkel probleem maar Wi-Fi ho maar . wat nu weer . Ik had al vrees dat de reset op afstand door Kpn problemen zou geven, en de Apple Tv terug zetten naar fabriekinstellingen kan ook niet , want dan ben ik mijn jailbreak (XBMC) kwijt wie weet raad ??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
D-pad niet zichtbaar peterp0st iPad Games 0 17 May 2012 10:47
Outlook for I pad Spirewit iPad Apps 7 30 March 2012 13:28
fifa 12 i pad muse bliss iPad Games 1 24 January 2012 08:04
UPC mail installeren op mijn i pad,hoe doe ik dat? Hal00125 iPad algemeen 1 5 January 2012 22:49
notities op I-pad en mobile me Joepspronck iPad algemeen 2 15 August 2010 21:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:15.