Plaats toetsenbord op scherm iPad3

Plaats toetsenbord op scherm iPad3 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds mijn laatste update (denk ik) van mijn iPad3 naar iOS 6.1.3 staat mijn toetsenbord iets hoger op het scherm dan voordien. Dit is zeer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 March 2013, 11:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2013
Berichten: 2
Standaard Plaats toetsenbord op scherm iPad3

Sinds mijn laatste update (denk ik) van mijn iPad3 naar iOS 6.1.3 staat mijn toetsenbord iets hoger op het scherm dan voordien.
Dit is zeer lastig mede dat het tekstveld soms verscholen zit onder het toetsenbord.
Heeft er iemand ook dit probleem en hoe kan dit eventueel verholpen worden.

Alvast bedankt voor de feedback
Grtz, Kris
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 March 2013, 15:43
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Houd je vinger even wat langer op het toetsenbord rechtsonder. Dan kun je kiezen voor zwevend of splits. En als deze al zwevend is tussen in basis en splits.
Weer wat geleerd.
  #3  
Oud 17 April 2013, 09:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2013
Berichten: 2
Thumbs up

Inderdaad, weet iets bijgeleerd! Deze optie kende ik nog niet.

Bedankt voor de zeer nuttige tip!
  #4  
Oud 17 April 2013, 11:05
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Geen dank, graag gedaan. Er zijn zoveel zaken, die niet goed beschreven staan in handleidingen, dat een forum onmisbaar is.
  #5  
Oud 18 April 2013, 10:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2012
Berichten: 84
Standaard

Sinds mijn laatste update werkt die functie niet meer . Ik heb het voorheen nog gedaan maar nu gebeurt er niks wanneer ik die knop langer aanhou .

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 18 april 2013 om 09:26 ----------

Ik heb het gevonden het was gedeactiveerd bij mijn instellingen .
Ik dacht al van zoiets maar vond het niet direct terug . Het is dus bij instellingen , algemeen , toetsenbord .
Reageren

Labels
ipad3, plaats, scherm, te hoog, toetsenbord


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[ipad3]speciale toetsenbord tekens VjT iPad Apps 4 12 June 2012 17:51
Reservekopie Plaats ad9007i iPhone algemeen 2 29 December 2011 22:29
plaats je ping bootylove82 Archief 1 13 March 2010 18:27
App gezocht: Aantekeningen maken zonder toetsenbord, direct op het scherm schrijven ElleniPhone iPhone Apps 13 23 November 2009 13:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:53.