DNS handmatig lukt niet

DNS handmatig lukt niet discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) In mijn Apple-tv heb ik de DNS zo ingesteld dat het US-aanbod op Netflix zichtbaar is. Dat wil ik op m'n iPad ook. Ik stel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2013, 04:58
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.253
Standaard DNS handmatig lukt niet

In mijn Apple-tv heb ik de DNS zo ingesteld dat het US-aanbod op Netflix zichtbaar is. Dat wil ik op m'n iPad ook. Ik stel onder Wi-Fi de gegevens op Statisch en vul het zo in dat alleen de DNS-waarde afwijkt. Vreemd genoeg verdwijnt die instelling direct nadat ik het venster sluit.
Wat gaat er niet goed?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 November 2013, 01:02
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.253
Standaard

Helemaal niemand?
  #3  
Oud 23 November 2013, 10:54
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Je kunt beter even googelen.
  #4  
Oud 23 November 2013, 12:06
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.253
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Je kunt beter even googelen.
OK. Die stappen had ik nog niet. Dank!
  1. Hit the home button
  2. Restart the device
  3. Open Safari on your IOS device and visit the Tunlr status check page to see if Tunlr is activated


---------- Bericht automatisch samengevoegd op 23 november 2013 om 12:47 ----------

Helaas, werkt niet. Elke wijziging vervalt als ik het venster sluit.
Jammer, dan maar niet.
  #5  
Oud 23 November 2013, 14:11
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Dit was maar n voorbeeld van een Googlesessie. Hier een andere. En als die ook niet werkt voor jou, Google dan zelf. Je kunt ook de vermelde DNS 109.123.111.24 kopiren in je adresbalk.
  #6  
Oud 23 November 2013, 14:18
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.253
Standaard

Google is my middle name...

Alle benodigde gegevens heb ik. Alleen niets blijft 'hangen' van de andere DNS-en die ik invoer. Daar gaat mijn vraag over: waarom wijzigt er niets?
Bestaande DNS weghalen; nieuwe invoeren; venster sluiten; nieuwe DNS weg; oude staat er weer...
  #7  
Oud 24 November 2013, 12:55
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneAlot Bekijk bericht
Bestaande DNS weghalen; nieuwe invoeren; venster sluiten; nieuwe DNS weg; oude staat er weer...
Dat kan gebeuren als je de DHCP server van de router blijft gebruiken. De DHCP server geeft dan ook de DNS adressen door die bekend zijn in de router.

Als je een statisch IP-adres gebruikt moet je dat adres ook reserveren in de router. Gebruik liefst een statisch IP-adres dat niet in de range van de DHCP server valt.
  #8  
Oud 25 November 2013, 16:23
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.253
Standaard

Dank voor jouw antwoord.
Betekent dat niet dat alle verkeer in huis dan via een US--IP-adres gaat lopen? Dat zijn 4 Pc's en 4 iDevices.
  #9  
Oud 25 November 2013, 16:26
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneAlot Bekijk bericht
Betekent dat niet dat alle verkeer in huis dan via een US--IP-adres gaat lopen?
Een statisch IP-adres wordt alleen gebruikt op het LAN, niet op het WAN.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wat voor DNS-waarde? RJZ iPad algemeen 9 8 December 2012 12:03
foto albums niet handmatig te verwijderen? nouska1976 Muziek, foto & video 3 19 September 2012 22:04
HELP! iPhone niet uit DNS-modus na downgrade. dzb9 iPad algemeen 1 7 October 2011 16:47
Windows: "Muziek Handmatig Beheren" naar Iphone lukt niet?! s881043 iTunes 2 3 April 2010 20:11
bestanden handmatig overzetten lukt niet meer na jailbraiken firmware 2.2 ray40 iTunes 4 29 December 2008 01:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:59.