chinese buttons in Apps

chinese buttons in Apps discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) laatst heb ik per ongeluk de iPad op chinese taal ingesteld, ik had alleen een chinees toetsenbord aan willen zetten. Taal heb ik teruggezet op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 February 2014, 13:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2014
Berichten: 2
Standaard chinese buttons in Apps

laatst heb ik per ongeluk de iPad op chinese taal ingesteld, ik had alleen een chinees toetsenbord aan willen zetten. Taal heb ik teruggezet op Nederlands, chinees toetsenbord ook weer uitgezet, maar nu krijg ik van nieuw gedownloade Apps een versie waarbij een aantal buttons chinees zijn. Hoe krijg ik dit weer gewoon nederlands/engels?
Ik gebruik gewoon de standaard hollandse Appstore en heb geen jailbrake toegepast.
Ik heb de Apps waarop dit van toepassing is (Bijv Sketchbook Express) verwijderd, iPad uit- en weer aan gezet en de Apps weer gedownload, geen resultaat, blijft chinees.
???

Groet, en alvast bedankt, Vincent

Laatst gewijzigd door VincentM; 9 February 2014 om 14:36.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 February 2014, 15:05
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Probeer dit eens:

Herstel met iTunes (als nieuw, ZET GEEN RESERVEKOPIE terug)

Veel success
__________________
Advies wordt op je eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd!
  #3  
Oud 12 February 2014, 19:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2014
Berichten: 2
Standaard

THNX,

Heb ook al gedacht om terug te gaan naar fabrieksinstelling, en dan de backup terug te gaan zetten, maar zou het daarmee terug komen? Ga het gewoon proberen!

Groet, Vincent
  #4  
Oud 12 February 2014, 20:04
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VincentM Bekijk bericht
THNX,

Heb ook al gedacht om terug te gaan naar fabrieksinstelling, en dan de backup terug te gaan zetten, maar zou het daarmee terug komen? Ga het gewoon proberen!

Groet, Vincent
Nee, een back-up zet je best niet terug mischien zit het probleem juist in die back-up

Dus herstel maar geen back-up terugzetten.

Apps ben je niet kwijt die vind je terug bij app store onder eerdere aankopen, allemaal terug gratis downloaden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
positie buttons quip Jailbreak apps en thema's 2 22 August 2011 18:51
random starten van apps en indrukken van buttons mabo203 iPhone Apps 0 28 July 2010 14:45
iPhone buttons kapot menn0w iPhone algemeen 8 29 January 2009 18:51
Buttons verplaatsen Snirus iPhone algemeen 1 27 November 2007 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:39.