IOS9 Multitasking, wisselend succes.

IOS9 Multitasking, wisselend succes. discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik m'n e-mail open heb staan en veeg van rechts mijn agenda erbij, dan schaalt het e-mailvenster keurig naar de beschikbare ruimte en de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 September 2015, 13:02
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard IOS9 Multitasking, wisselend succes.

Als ik m'n e-mail open heb staan en veeg van rechts mijn agenda erbij, dan schaalt het e-mailvenster keurig naar de beschikbare ruimte en de agenda is ook passend. Zo hoort het, lijkt me.
Als ik dat doe met Word en Excel blijven beide apps op hun standaardbreedte en zijn daardoor effectief onbruikbaar. Het bejuigde slepen tussen apps werkt zo niet, omdat maar de helft van de apps toegankelijk is.
Zou die functie alleen bedoeld zijn voor de iPad Pro?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 September 2015, 14:59
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Wellicht moet Microsoft nog wakker worden
__________________
Ik weet niet veel, maar kan alles vinden
  #3  
Oud 17 September 2015, 15:19
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

MS was notabene prominent aanwezig op het Apple Event met een demo op de iPad Pro. Het scherm van de Pro in landscape is gelijk aan 2 lPads in portrait naast elkaar; dan werkt het in de huidige toestand. Nu heb ik er niet veel aan...
  #4  
Oud 17 September 2015, 15:29
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Slepen tussen Apps kan toch niet? (alleen copy/paste?)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 17 September 2015, 15:34
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

De demo op het Apple Event suggereerde slepen. Maar zelfs als dat niet zo zou zijn: hoe wil je iets kopiren van een half venster en plakken naar een ander half venster. Dat werkt niet.
  #6  
Oud 17 September 2015, 19:52
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneAlot Bekijk bericht
De demo op het Apple Event suggereerde slepen. Maar zelfs als dat niet zo zou zijn: hoe wil je iets kopiren van een half venster en plakken naar een ander half venster. Dat werkt niet.
Dit snap ik niet, maar ik heb helaas geen iPad die deze nieuwe vormen van multitasken ondersteunt en kan dus niet zelf hiermee experimenteren.

Waarom kun kun je niet iets in de ene App kopiren en daarna in de andere App plakken? Dat kon toch al lang als je fullscreen tussen Apps wisselt?
  #7  
Oud 17 September 2015, 21:05
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Waarom kun kun je niet iets in de ene App kopiren en daarna in de andere App plakken? Dat kon toch al lang als je fullscreen tussen Apps wisselt?
Dat kan nog steeds, maar wat is dan de meerwaarde van multitasken, als je toch steeds fullscreen moet wisselen tussen apps. Dat vraag ik me af!
Met MS apps is het nu alleen anders niet beter.
  #8  
Oud 17 September 2015, 22:56
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Oh, bedoel je soms met "Dat werkt niet" eigenlijk "Het werkt wel, maar niet handig"?

Als dat zo is valt begrijp ik je (nu).
  #9  
Oud 18 September 2015, 12:21
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

Nee, je begrijpt me kennelijk niet. De bedoeling van Slide Over en Split is dat twee apps gelijktijdig functioneel beschikbaar (zouden moeten) zijn, waarbij de app terugschaalt naar de beschikbare, gehalveerde ruimte. Dat werkt goed bij veel apps, maar juist niet bij de MS-apps waar die functie nou juist enorme meerwaarde zou hebben. De schermhelften overlappen elkaar en de helft van de apps is slechts zichtbaar en toegankelijk. Kortom: het werkt niet!
Dat de oude functionaliteit nog werkt, heeft niets met onhandig te maken.
  #10  
Oud 18 September 2015, 14:17
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Ah, zo.

(extra jammer dat ik het niet zelf kon testen vanwege een te oude iPad...)
  #11  
Oud 19 September 2015, 15:55
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

Okay!
Vandaag nieuwe versies: probleem opgelost!
  #12  
Oud 19 September 2015, 22:27
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.938
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneAlot Bekijk bericht
Okay! Vandaag nieuwe versies: probleem opgelost!
Ah, die zag ik voorbij komen en dat wilde ik hier nog vragen.

Dank voor het melden.
  #13  
Oud 24 September 2015, 18:37
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2015
Locatie: Diepenbeek, Belgie
Berichten: 2
Send a message via twitter to frigo
Standaard Slide over werkt niet na update

Slide over op mijn ipad A1460 werkt niet.
Ook niet na de nieuwe update ios9.1
Apple willen vragen, maar dit kost mij 29 dollar voor een probleem dat denkelijk niet bij mij ligt.
Wie weet wat raad?
  #14  
Oud 24 September 2015, 20:34
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Locatie: Noord-Limburg
Berichten: 1.228
Standaard

Slide Over en Split werkt, voor zover ik weet, alleen op de iPad Air 2. Reden is het beschikbare geheugen.
  #15  
Oud 24 September 2015, 20:56
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2015
Locatie: Diepenbeek, Belgie
Berichten: 2
Send a message via twitter to frigo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneAlot Bekijk bericht
Slide Over en Split werkt, voor zover ik weet, alleen op de iPad Air 2. Reden is het beschikbare geheugen.
Bedankt. Ik dacht dat mijn ipad nog recent genoeg was. Ik had er zo naar uitgekeken. Zakelijk gebruik is dit zeer makkelijk, die slide over. Ik werk constant met de ipad.
Ik kan moeilijk elk jaar een nieuwe kopen, leg dat maar eens uit aan de belasting en tevens dit is een dure zaak.
Groeten Fernando.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IOS9 problemen na update inky66 iPhone algemeen 37 29 December 2015 20:59
Wisselend bereik en accu loopt snel leeg 5s Senti iPhone algemeen 6 9 March 2014 23:35
bijlagen in e-mails wisselend weergegeven Bandel iPad algemeen 1 18 August 2011 23:06
iPhone 3GS - Dictafoon werkt wisselend Joop87 iPhone algemeen 1 8 September 2010 19:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:05.