AirPort Express 2 verbinding internet via kabel

AirPort Express 2 verbinding internet via kabel discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gegroet, Mijn AirPort Express is via een kabel verbonden met de b-box3. Na een reset heb ik geen internetverbinding meer via de AirPort. Internetten en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-10-16, 15:32
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Angry AirPort Express 2 verbinding internet via kabel

Gegroet,
Mijn AirPort Express is via een kabel verbonden met de b-box3. Na een reset heb ik geen internetverbinding meer via de AirPort. Internetten en muziek streamen naar de versterker lukt dus niet meer.

Heb al gereset en begininstellingen teruggezet. Het groene lampje brandt. In de AirPortconfiguratie app brant er een geel lichtje bij internet.

Heeft er iemand een idee voor een oplossing?
Alvast bedankt
Wouter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25-10-16, 00:36
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Start je modem eens een keer opnieuw op.
__________________
Ik weet niet veel, maar kan alles vinden
  #3  
Oud 27-10-16, 15:05
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Standaard

dat heb ik nu al enkele keren gedaan, maar het probleem blijft
  #4  
Oud 27-10-16, 22:22
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Welke AE heb je ? En is deze up to date ?
  #5  
Oud 28-10-16, 12:55
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Standaard

2e generatie
er staat toch geen melding van een update bij de airport in de configuratieapp, maar nu is er geen verbinding meer met het internet, dus kan ik dat niet controleren
  #6  
Oud 28-10-16, 12:59
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bloemstraat Bekijk bericht
In de AirPortconfiguratie app brant er een geel lichtje bij internet.
Dat betekent dat de AE geen IP-adres van de primaire router gekregen heeft. Staat die AE ook ้cht in brugmodus?
  #7  
Oud 28-10-16, 13:13
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Standaard

bij het IP adres staat er inderdaad 0000001
wat bedoelt u met brugmodus?
  #8  
Oud 28-10-16, 13:18
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bloemstraat Bekijk bericht
wat bedoelt u met brugmodus?
Dit:

  #9  
Oud 01-11-16, 17:21
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Standaard

Ik kan het scherm dat u me hier toon echt nergens vinden, waar moet ik dat zoeken?
  #10  
Oud 01-11-16, 17:25
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bloemstraat Bekijk bericht
...waar moet ik dat zoeken?
In Airport Utility
  #11  
Oud 01-11-16, 17:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Standaard

Is dat de airport configuratie app of moet ik daarvoor nog iets anders downloaden?
  #12  
Oud 01-11-16, 19:17
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Finder/Programma's/Hulpprogramma's/Airport-configuratieprogramma
  #13  
Oud 02-11-16, 15:42
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2016
Berichten: 7
Standaard

Maar mijn airport hangs niet aan mijn computer
Ze zitten alle twee ingeplugd in de Belgacom modem
  #14  
Oud 02-11-16, 18:27
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bloemstraat Bekijk bericht
Maar mijn airport hangs niet aan mijn computer
Moet ook niet. Airport Utility maakt een draadloze (Wi-Fi) verbinding met die dingen. En indien dat niet werkt moet je de AE even met een Ethernetkabel aan de Mac aansluiten.
Reageren

Labels
airport express, internet werkt niet meer


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Airport express Hans Nuenen iPhone accessoires en onderdelen 4 13-01-13 15:50
Muziek: Airport express astramen Muziek, foto & video 7 11-10-11 09:54
haperende verbinding iPad/Airport Express bertb iPad algemeen 0 22-08-11 08:49
Airport express astramen iPhone algemeen 0 02-09-10 18:13
Geen internet verbinding via Airport Extreme JanBerens Wi-Fi 6 13-05-10 19:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:34.