Hakkelend toetsenbord

Hakkelend toetsenbord discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een irritant toetsenbord! Vaak in fora zoals deze, maar ook in chats en vanmorgen ook in email, pakt het toetsenbord de aanslag niet, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-04-18, 13:28
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard Hakkelend toetsenbord

Ik heb een irritant toetsenbord!

Vaak in fora zoals deze, maar ook in chats en vanmorgen ook in email, pakt het toetsenbord de aanslag niet, of verspringt deze een ssptie (dit als voorbeeld) spatie dus, e.d.

Bijzonder irritant!

Iemand daar ook last van en wat te doen?
Ik gebruik alleen een origineel toetsenbord van de iPad....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-04-18, 15:39
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Ik gebruik alleen een origineel toetsenbord van de iPad....
Ik denk niet dat het iets met het (software) toetsenbord te maken heeft. Eerder iets met het aanraakscherm.
  #3  
Oud 16-04-18, 15:42
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.211
Standaard

mmm, ik had het op de vorige ipad ook, dus vandaar de gedachte aan sw fout.

Na een harde reset lijkt het weer beter, maar raar is het.
  #4  
Oud 16-04-18, 15:50
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
mmm, ik had het op de vorige ipad ook, dus vandaar de gedachte aan sw fout.
OK! Ik kan niet verzinnen welke softwarefout/bug dat kan veroorzaken. Maar dat wil natuurlijk niets zeggen. Misschien is er iemand die wel iets kan verzinnen.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
.eu in toetsenbord vor url Scrapheap iPhone algemeen 3 26-01-12 22:52
toetsenbord hjstam iPhone accessoires en onderdelen 1 14-08-10 11:30
toetsenbord luc haekens Archief 4 28-03-08 06:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:38.