iPad lader gebruiken voor iPhone

iPad lader gebruiken voor iPhone discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gebruik al maanden 1 oplader n.l. die van de iPad. Voor iPhone en iPad dus....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 31-10-10, 21:13
» iPhone 7 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: zeist
Berichten: 174
Stuur een bericht via Skype™ naar ajongebreur
Standaard

Gebruik al maanden 1 oplader n.l. die van de iPad. Voor iPhone en iPad dus.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 02-11-10, 13:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 418
Standaard

Laadt de iPhone ook sneller met de iPad lader?
__________________
NWO 666
  #23  
Oud 02-11-10, 14:11
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Bekijk bericht
Laadt de iPhone ook sneller met de iPad lader?
Nee. iPhone laadt met maximaal 1A.
  #24  
Oud 06-11-10, 13:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 188
Standaard

ze zijn exact hetzelfde..?
  #25  
Oud 06-11-10, 20:50
oldMac's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 6
Standaard Oplader iPad

Opladen van iPhone of iPad met dezelfde oplader geen probleem.
Doe dit al enige weken met de oplader van de iPad.
Wist het zelfs niet......
  #26  
Oud 08-11-10, 09:46
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cubesten Bekijk bericht
ze zijn exact hetzelfde..?
Nee. De iPad lader kan 2 Ampere leveren bij 5 Volt. En dat is 10 Watt (spanning x stroom = vermogen)

De iPhone lader kan 1 Ampere leveren bij 5 Volt. En dat is dus 5 Watt.

De iPhone vraagt bij het opladen maximaal 1 Ampere. Maar hij laadt ook op wanneer hij aan een USB poort hangt van een computer. En die levert maximaal 0.5 Ampere. Laden aan de USB poort duurt daarom ook langer.

De iPad vraagt bij het opladen maximaal 2 Ampere. Hij laadt ook op wanneer hij is aangesloten op een iPhone lader. Het laden duurt dan twee keer zo lang.
Wanneer de iPad aan een USB poort hangt van een computer laadt hij niet op. Een USB poort kan te weinig stroom leveren om een iPad te laden.
  #27  
Oud 08-11-10, 16:16
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Amstelveen
Berichten: 9
Standaard

Ik gebruik mijn ipad lader al voor mijn mijn iPhonea zo lang als ik hem heb en dT is ong. 2 maanden, ik zou niet weten waarom het niet het zou kunnen!
__________________
 iPhone 3Gs 32GB wit
 iPad 32GB Wi-Fi
  #28  
Oud 22-11-10, 11:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

Citaat:
Wanneer de iPad aan een USB poort hangt van een computer laadt hij niet op. Een USB poort kan te weinig stroom leveren om een iPad te laden.
Hij laadt wel degelijk op, lees je eigen verhaal eens na. Hij vraagt wel 2a, maar krijgt veeeeel minder. Zo weinig zelfs dat hij zegt opladen uit. Hang hem maar eens 24h aan je pc die aanstaat, is die mooi vol
  #29  
Oud 22-11-10, 12:09
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Nov 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik heb op mijn Dell XPS16 "ASUS Ai Charger" geinstalleerd en sindsdien stuurt de USB poort voldoende power uit om de iPad te laden (melding "laden uit" is ook vervangen door accu met bliksemicoontje). Of het daadwerkelijk ook 5W of 10W is durf ik niet te zeggen, maar feit is dat dit wel heeft geholpen.

De iPad en iPhone laders gebruik ik ook door elkaar. Geen enkel probleem.
  #30  
Oud 22-11-10, 15:41
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaakafhaak Bekijk bericht
Hij laadt wel degelijk op, lees je eigen verhaal eens na. Hij vraagt wel 2a, maar krijgt veeeeel minder. Zo weinig zelfs dat hij zegt opladen uit. Hang hem maar eens 24h aan je pc die aanstaat, is die mooi vol
Je hebt dit getest? Is heel goed mogelijk dat het werkt. Is me zelf nog niet opgevallen dat het batterij percentage veranderd (verhoogt) wanneer de iPad aan de pc hangt.
Als het inderdaad zo is dat hij toch laadt, vindt ik het vreemd dat hij aangeeft "opladen uit".
  #31  
Oud 24-11-10, 11:27
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Je hebt dit getest? Is heel goed mogelijk dat het werkt. Is me zelf nog niet opgevallen dat het batterij percentage veranderd (verhoogt) wanneer de iPad aan de pc hangt.
Als het inderdaad zo is dat hij toch laadt, vindt ik het vreemd dat hij aangeeft "opladen uit".
ja zelf ondervonden. 's ochtends aan de pc gehangen, vergeten eraf te halen, 's avonds ineens veel hoger batt %. Dat ook werkelijk zo was.
  #32  
Oud 26-11-10, 13:12
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 1
Standaard

Laad mijn ipod altijd op mijn de lader van de ipad.
Geen probleem
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone als remote gebruiken voor ipad Kaasschaaf iPad Apps 11 24-03-13 23:49
kan iPad voor 3G/GPS de iPhone gebruiken? Tsjip iPad algemeen 8 30-09-11 14:32
Iphone/Ipad lader boeda12 iPad algemeen 7 30-01-11 17:57
Lader Iphone 3g te gebruiken voor Iphone 4 ? royke-j iPhone accessoires en onderdelen 1 16-07-10 16:41
Europese stekker voor iPad lader , waar ? cardwizard iPad algemeen 50 19-06-10 03:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:41.