Dongel in de iPad

Dongel in de iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Is het mogelijk om met de dongel op internet te gaan? Ik heb een dongel met een abo van kpn van 37.50 euro volgens ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 June 2010, 23:23
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Thumbs up Dongel in de iPad

Hallo,

Is het mogelijk om met de dongel op internet te gaan?
Ik heb een dongel met een abo van kpn van 37.50 euro volgens mij.
Ik hoop dat het werkt. Volgens mij heeft hij wel een microsim.

mvg Flatiner
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 June 2010, 23:36
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

De dongel heeft een usb aansluiting en dat heeft de iPad nu net niet. Denk ook niet dat het gaat werken met de iPad camera connection kit.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 8 June 2010, 23:44
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Standaard

Hij heeft een sim kaart
  #4  
Oud 8 June 2010, 23:56
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ah, je wil de simkaart gebruiken en niet daadwerkelijk de dongel.
  #5  
Oud 8 June 2010, 23:58
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Standaard

Dat klopt is dat mogelijk ??

Mvg
  #6  
Oud 9 June 2010, 00:47
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Als je hem knipt tot microsim, ja, waarom niet.
  #7  
Oud 21 June 2010, 18:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 May 2008
Berichten: 3
Standaard

Heeft iemand dit reeds uitgeprobeerd?
  #8  
Oud 21 June 2010, 19:00
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Oosterwolde
Berichten: 39
Stuur een bericht via Skype™ naar Flatiner Send a message via twitter to Flatiner
Standaard

Ik niet iemand anders ?
Ik heb wel een dongel
  #9  
Oud 21 June 2010, 19:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 262
Standaard

Er zijn er genoeg die het hebben uitgeprobeerd het verknippen van een simkaart, zijn ook genoeg handleidingen voor, daarna moet het gewoon werken, is gewoon een simkaart met een data abbonement er op dus.
  #10  
Oud 22 June 2010, 02:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Heb zelf een Vodafone sim verknipt voor mijn 3g ipad en werkt prima
  #11  
Oud 27 June 2010, 23:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door copyfile Bekijk bericht
Heb zelf een Vodafone sim verknipt voor mijn 3g ipad en werkt prima
Was dat een data-sim of een simkaart voor telefoons?
  #12  
Oud 28 June 2010, 02:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Voor telefoons. Was een tel+sms+web sim only
  #13  
Oud 11 November 2011, 12:39
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Locatie: Rhenen
Berichten: 19
Question simkaart in dongel

Heb Internet Europa aanvulling op mijn iphone-abonnement (t-mobile).
Als (duo)simkaart ook werkt in de Ipad, werkt het dan ook met een simlockvrije dongel op een macbook?
  #14  
Oud 13 November 2011, 18:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 30
Standaard

volgens mij werkt een dongen niet, bij mij niet althans, gebruikt te veel stroom
  #15  
Oud 13 November 2011, 18:19
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ghaagsma Bekijk bericht
volgens mij werkt een dongen niet, bij mij niet althans, gebruikt te veel stroom
En als die dongel niet te veel stroom gebruikt welke drivers ga je dan op de ipad installeren om die dongel te laten werken ?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #16  
Oud 16 November 2011, 13:02
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Locatie: Rhenen
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
En als die dongel niet te veel stroom gebruikt welke drivers ga je dan op de ipad installeren om die dongel te laten werken ?
Vraag ging over dongel i.c.m. macbook. Voor werking via Ipad zie hierboven.
  #17  
Oud 16 November 2011, 17:23
kommer1967's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Houten
Berichten: 64
Standaard

Micro simkaart werkt bij jou niet, je hebt geen 3G, zie ik staan bij jou info.
Klopt toch.
__________________
iPhone 8 Plus 256GB, iPad Pro 10.5inch 512GB 4G, MacBook Pro Touch Bar 13inch 2017, iMac 21inch 4K 2017, TV 4,  Watch Edition 42mm
  #18  
Oud 16 November 2011, 17:42
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Locatie: Rhenen
Berichten: 19
Standaard

Klopt helemaal, het gaat om de combinatie MACBOOK met een DONGEL en de simkaart van de IPHONE.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad 3g 64 gig terug gebracht ivm reboots en iPad 2 gen e gserban iPad algemeen 10 14 September 2010 09:41
Dongel omzetten naar chip (Vodaphone) JacTrum iPad algemeen 4 20 July 2010 07:13
Iphone internet Via KPN Dongel op laptop mees Wi-Fi 0 8 July 2010 14:33
Dongel van kpn op ipad roypaint iPad algemeen 6 28 March 2010 14:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:21.