Dongel omzetten naar chip (Vodaphone)

Dongel omzetten naar chip (Vodaphone) discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Vodaphone abonnement met een dongel voor mijn Macbook. Weet iemand of ik die om kan zetten in een chip die ik in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 July 2010, 21:09
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 June 2010
Berichten: 12
Standaard Dongel omzetten naar chip (Vodaphone)

Ik heb een Vodaphone abonnement met een dongel voor mijn Macbook. Weet iemand of ik die om kan zetten in een chip die ik in de iPad kan zetten? En moet ik dan de 3G kopen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 July 2010, 21:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

In de dongel zit een gewone chip; in de iPad een microchip. Dat past dus niet. Je kunt je chip knippen en in micro maat gebruiken, in je dongel past hij dan echter niet meer.
  #3  
Oud 19 July 2010, 21:34
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 June 2010
Berichten: 12
Standaard

Bedankt! Dat dacht ik al. Maar ik kan natuurlijk een duo(micro)chip aanvragen. Ok heb dan wel de 3G versie nodig denk ik?
  #4  
Oud 19 July 2010, 21:37
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Durf niet te zeggen of er voor een dongel een partnerkaart kan worden aangevraagd. Lijkt me wel maar je weet het nooit met alle "regeltjes" technisch is er in elk geval geen belemering
  #5  
Oud 20 July 2010, 06:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 262
Standaard

Ja, dan heb je wel de 3G versie nodig.




Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JacTrum Bekijk bericht
Bedankt! Dat dacht ik al. Maar ik kan natuurlijk een duo(micro)chip aanvragen. Ok heb dan wel de 3G versie nodig denk ik?
Reageren

Labels
dongel, vodaphone. ipad


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
omzetten usim naar microsim ninjo100 iPhone algemeen 4 22 November 2012 12:34
Word omzetten naar PDF henkjobse iPhone Apps 1 22 August 2012 11:45
ithmb omzetten naar jpeg jeyroen iPhone algemeen 1 25 June 2011 12:01
ipad v3.2.1 jailbrake omzetten naar 4.2.1 solex iPad algemeen 0 28 December 2010 14:27
i-150 omzetten naar relax?? i-Hanny T-Mobile 4 30 October 2009 17:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:53.