3g met mini simkaart ???

3g met mini simkaart ??? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) weet iemand of de 3g van een ipad uit de vs ook hier werkt ik hoor vandaag de er verschillende band breedtes zijn en de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2010, 19:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 2
Standaard 3g met mini simkaart ???

weet iemand of de 3g van een ipad uit de vs ook hier werkt
ik hoor vandaag de er verschillende band breedtes zijn en de ipad uit de vs hier alleen van gprs gebruik kan maken (dus minder snel )
en dat er een mini simkaart in gaat ???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2010, 19:52
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Er moet idd een micro-sim in. Maar ik heb nog niet gehoord dat 3G niet werkt.
  #3  
Oud 23 June 2010, 20:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 2
Standaard

weet je ook wie die mini sim levert
  #4  
Oud 23 June 2010, 20:34
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je provider ...
  #5  
Oud 25 June 2010, 12:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 August 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeep Bekijk bericht
weet je ook wie die mini sim levert
Ik heb een webnwalk datababonnement waarvan ik gewoon de schaar in de sim gezet heb. Er zijn voorbeelden genoeg te vinden waarin uitgelegd wordt hoe je dat kan doen.


Heb niet eens zo heel precies geknipt maar het werkt perfect. Nu nog wat beter bereik en snelheid en je hoort mij nooit meer klagen.
  #6  
Oud 26 June 2010, 17:04
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2010
Berichten: 1
Standaard

is het ook mogelijk, zoals je op internet kan vinden, je huidige sim te "verknippen"?
Ik heb dit namelijk geprobeerd, de melding Geen Sim geinstalleerd blijft
  #7  
Oud 26 June 2010, 18:05
» iPhone 3G 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Heb vorige week een Wi-Fi+3G uit NYC meegenomen en zojuist een sim only abonnement bij Vodafone afgesloten. Lang getwijfeld tussen VF en TMobile. tMobile heeft namelijk de micro sim al gewoon leverbaar, Vodafone niet. Vodafone heeft daarentegen weer een sneller en stabieler netwerk. Uiteindelijk dus toch Vodafone genomen. Dual sim erbij, mocht ik dan 1 sim kapot knippen, dan heb ik eer nog een reserve.

Knippen was wl even tricky. De chip op de Vodafone kaart is precies even breed als de totale micro sim. In eerste instantie werkte het dus niet omdat de connectoren niet orecies recht zaten. Nog even een fractie van een mm er af kunnen schaven, daarna kreeg ik wel verbinding.

Let op dat je tot slot handmatig de internet instelling invoert, anders blijf je een foutmelding krijgen en werkt internet niet.
  #8  
Oud 28 June 2010, 22:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

ik heb zojuist een hi prepaid card abbo geknipt en er staat steeds geen simkaart geinstalleerd zijn d'r enige suggesties? want ik heb alles gewoon recht geknipt
  #9  
Oud 28 June 2010, 22:45
» iPhone 3G 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Kijk even naar de sim als je hem er uit haalt. Je zal op de chip een paar 'krasjes' zien van waar de connectoren van de ipad de chip hebben geraakt. Misschien lopen die 'krasjes' precies over de scheiding tussen twee segmenten van de chip? Dat had ik in ieder geval na mijn eerste knip werk. Het wegschaven van een halve mm was voldoende om het wel te laten werken.
Als je de ipad in de vshebt gekocht zit er als het goed is nog een AT&T sim kaart in. Deze kan je dan gebruiken om de positie van de krasjes te vergelijken.

Succes
  #10  
Oud 28 June 2010, 23:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

kweet niet wat ik fout doe XD? hier heb ik een foto van de simkaart van att en van de geknipte
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG00036-20100628-2228.jpg‎ (31,2 KB, 15x gelezen)
  #11  
Oud 28 June 2010, 23:47
» iPhone 3G 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik zie de lijntjes op de geknipte sim niet goed. Maar kan het zijn dat die precies Over de zwarte delen van de chip lopen? Het zou me niet verbazen als je nog een heeeeel klein beetje van de rechter kant moet afschaven, dus de kant zonde afgeknipte hoek. Zo schuift het geheel een klein beetje op en maakt de connector misschien beter verbinding.
  #12  
Oud 29 June 2010, 01:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

anders heb ik hier nog een foto maar ik heb al een klein beetje van het rechterdeel geknipt maar het mocht niet baten .
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IdMG00038-20100628-2359.jpg‎ (26,3 KB, 19x gelezen)
  #13  
Oud 29 June 2010, 08:34
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 29
Standaard

Bij mijn vodafone duosim die ik dit weekend heb opgehaald en geknipt moest er volgens de template die ik gevonden had (zie bijlage) een stuk van het metalen gedeelte worden afgeknipt. Dat is geen probleem zolang je niet in de 'kern' met de 6 vlakken knipt.

zie ook How to make your own MicroSIM card : MicroSIM Adapters, with free international shipping! voor instructievideo

Heb je die van jou uit de losse pols geknipt, zonder exact een template te volgen ? Kan dus goed zijn dat je de knip een stuk had moeten 'verschuiven'...
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: pdf MicroSIM template.pdf‎ (173,1 KB, 10x gelezen)
  #14  
Oud 29 June 2010, 11:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

dank jullie allemaal het is inmiddels gelukt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad verbinden met Mac Mini Christiaan94 iPad algemeen 4 17 August 2010 22:35
Apps ontwikkelen met Mac Mini G4 zorphion Ontwikkelen voor iOS 2 21 November 2009 00:22
Wachten met aanschaf Mac Mini? jonathan Chat en geruchten 7 5 November 2008 16:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:35.