BT toetsenbord koppelt niet met iPad

BT toetsenbord koppelt niet met iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zou graag mijn Mac toetsenbord ook zo af en toe gebruiken voor de iPad maar als ik mijn bt verbinding openzet detecteert hij deze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 July 2010, 21:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard BT toetsenbord koppelt niet met iPad

Ik zou graag mijn Mac toetsenbord ook zo af en toe gebruiken voor de iPad maar als ik mijn bt verbinding openzet detecteert hij deze niet. Waar zou dit aan kunnen liggen? Dat hij al is gekoppeld aan de Mac? (deze staat niet aan en niet in de buurt overigens) Er valt niet zo heel veel in te stellen en de tutorial op ipadplanet geeft niet meer aan dan ik al heb geprobeerd...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 July 2010, 22:26
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Is het een niewe of een al wat oudere. Misschien dat hij de wat oudere niet pakt?
__________________
iMac 27" [2011] /  iPhone 4s [16GB, White] /  iPad 1 [32GB, Wi-Fi]
  #3  
Oud 30 July 2010, 22:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

Heb mijn mac in juni gekocht, zal wel nieuw genoeg zijn hoop ik?!

Gek vind ik overigens ook een beetje dat op het moment dat ik BT aanzet ik mijn Wi-Fi kwijtraak (zit nog wel op 3.2)

Laatst gewijzigd door macleentje; 30 July 2010 om 22:32. Reden: meer info
  #4  
Oud 30 July 2010, 23:15
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Nee, die moet idd goed zijn...
  #5  
Oud 31 July 2010, 00:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

Heb er inmiddels ook een jabra headset aangehangen....nix en mijn telefoon en daar wil hij allerlei pincodes (heb geen idee maar gewoon 0000 aangehouden) en krijgt hij de servicelijst niet geinstalleerd?? Tis wel gek? Zou het met de OS versie te maken kunnen hebben? (omdat ook elke keer Wi-Fi blijft wegvallen....)
  #6  
Oud 31 July 2010, 00:38
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macleentje Bekijk bericht
Ik zou graag mijn Mac toetsenbord ook zo af en toe gebruiken voor de iPad maar als ik mijn bt verbinding openzet detecteert hij deze niet. Waar zou dit aan kunnen liggen? Dat hij al is gekoppeld aan de Mac? (deze staat niet aan en niet in de buurt overigens) Er valt niet zo heel veel in te stellen en de tutorial op ipadplanet geeft niet meer aan dan ik al heb geprobeerd...
Zelfde probleem gehad, je moet hem inderdaad eerst ontkoppelen op je mac. Door op het minnetje te klikken in de bluetooth configuratie. Dan kan je hem koppelen met je iPad
  #7  
Oud 31 July 2010, 00:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

ok is duidelijk, headset werkt nu, alleen telefoon wil niet... iets met de servicelijst...morgen maar eens verder kijken...

PS gebruik je vaak je mac toetsenbord bij je iPad of is het teveel gedoe elke keer koppelen en ontkoppelen enzo... want ik neem aan dat je als je hem weer op je mac wil zetten het verhaal andersom werkt?!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipad bluetooth toetsenbord pascalbrouwers iPad algemeen 13 9 October 2011 10:31
Toetsenbord verschijnt niet meer op iPad tipper iPad algemeen 4 6 September 2011 09:28
De iPad, een dure laptop zonder toetsenbord? guided tours Archief 1 12 July 2010 21:01
gewicht ipad toetsenbord 96359635 iPad algemeen 1 23 March 2010 18:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:52.