vodafone blox limiet is 500mb?

vodafone blox limiet is 500mb? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) He, heb 24 juli mijn vodafone blox afgesloten (geen ipad abo) met een prepaidkaart van Vodafone. Sinds gisteren heb ik geen internet meer, wel 3g ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 August 2010, 18:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 31
Standaard vodafone blox limiet is 500mb?

He,

heb 24 juli mijn vodafone blox afgesloten (geen ipad abo) met een prepaidkaart van Vodafone.
Sinds gisteren heb ik geen internet meer, wel 3g ontvangst. Net gebeld met vodafone en krijg ik te horen dat ik over de limiet ben, namelijk 500mb.
Op de voorwaarden staat niet meer dan 10* het gemiddeld van alle gebruikers... Niet specifiek 500mb, maar kennelijk is dat hun limiet!!!
Iemand anders dezelfde probleem, ervaring ? (Bij SETTINGS/General/Usage kan je zien hoeveel je gebruikt.)

Groeten,

Seb
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 August 2010, 19:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 160
Standaard

Ik denk dat je je vraag het beste hier kan stellen, er zijn immers veel meer Vodafone blox gebruikers Dan alleen mensen met een iPad:

https://forum.iculture.nl/f18/i...nternet-6.html
  #3  
Oud 12 August 2010, 20:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2010
Locatie: Scheveningen
Berichten: 75
Send a message via twitter to GoldRush
Standaard

Dat staat wel degelijk op internet site van Vodafone, ik heb zelf gekozen voor iPad basis internationaal dit is een 2,5 gb met hoogste haalbare snelheid en voordeel van internet waar ook ter wereld zonder bijkomende kosten enig minpuntje 45 euro ex btw maar weleen jaar lang 40% korting
__________________
Geen iPhone wel iPod - iPod touch - en een iPad 32 g Wi-Fi de nieuwe 32g met 3g net binnen
  #4  
Oud 12 August 2010, 21:11
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Berichten: 8
Standaard

Yep, is nu 500mb. Ik heb vorige week precies hetzelfde gehad.

Ik denk gelijkgetrokken met het data abbo van €20,- met een limiet van 500mb.

De prepaid is eigenlijk niet bedoeld voor de iPad.
  #5  
Oud 13 August 2010, 14:31
» iPhone 7 32GB (Rosgoud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Stuur een bericht via Yahoo naar joopgij
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iDre Bekijk bericht
Yep, is nu 500mb. Ik heb vorige week precies hetzelfde gehad.

Ik denk gelijkgetrokken met het data abbo van 20,- met een limiet van 500mb.

De prepaid is eigenlijk niet bedoeld voor de iPad.
Misschien dom vraagje, maar als je aan je limiet zit kun je dan een nieuwe Blox laden of moet je dan wachten tot de maand om is?
  #6  
Oud 13 August 2010, 15:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iDre Bekijk bericht
Yep, is nu 500mb. Ik heb vorige week precies hetzelfde gehad.

Ik denk gelijkgetrokken met het data abbo van 20,- met een limiet van 500mb.

De prepaid is eigenlijk niet bedoeld voor de iPad.
Dus blijft prepaid trucje goedkoper;-)
  #7  
Oud 13 August 2010, 16:08
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joopgij Bekijk bericht
Misschien dom vraagje, maar als je aan je limiet zit kun je dan een nieuwe Blox laden of moet je dan wachten tot de maand om is?
Is geen domme vraag, ik dacht dat namelijk ook. Maar na het opwaarderen was ik binnen no time mijn tegoed weer kwijt.
Na 500 mb kost het 0,75 per kwartier.

Het is 1x 500mb per maand.
  #8  
Oud 13 August 2010, 16:12
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kiteseb Bekijk bericht
Dus blijft prepaid trucje goedkoper;-)
Zeker weten

En met 2 Sims heb je voor dezelfde prijs als het eerste data abbo nog steeds 500 mb meer

Zolang als het werkt blijft het een leuke optie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone BloX Internet profit42 Vodafone 241 13 October 2011 13:13
Vodafone blox minifreakje Vodafone 1 27 February 2011 07:44
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 14:03
vodafone blox prepaid OS 3.0 aanzetten brax Vodafone 1 14 August 2009 13:14
vodafone blox traag nobody79 Vodafone 14 1 May 2008 01:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:13.