Vodafone maakt 3G op iPad onmogelijk?

Vodafone maakt 3G op iPad onmogelijk? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Volgens de klantenservice van Vodafone is het onmogelijk om met een duosim van een telefoonabonnement online te gaan. De provider zou kunnen zien dat je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 September 2010, 11:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 17
Standaard Vodafone maakt 3G op iPad onmogelijk?

Volgens de klantenservice van Vodafone is het onmogelijk om met een duosim van een telefoonabonnement online te gaan. De provider zou kunnen zien dat je niet met telefoon maar iPad werkt. Dat zou nieuws zijn, en Vodafone zou daarmee de eerste zijn die dit technisch onmogelijk maakt.

Kan iemand bevestigen dat het nog steeds mogelijk is met Vodafone en een tweede sim te internetten via 3G?

Zo nee, ga ik heel hard proberen mijn net aangeschafte abo weer ongedaan te maken.

thanks!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 September 2010, 12:16
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Ze kunnen het iig natuurlijk wel zien. Of ze het ook blokkeren weet ik niet.
  #3  
Oud 17 September 2010, 12:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 112
Standaard

Heb het even geprobeerd en op dit moment werkt het nog gewoon bij mij. (Had dit abonnement wel voor de NL release dus misschien dat ze nieuwe mensen niet toelaten ? Maar het lijkt me ook een beetje vreemd dat dit niet meer zou mogen, je betaald toch gewoon, als je geen rare dingen doet (veel dataverkeer) is er toch niks aan de hand ?!
__________________
Ipod Touch 2G 8gb | Ipad 32gb Wi-Fi+3G | Macbook Pro Mid-2010 | Iphone 4 16GB
  #4  
Oud 17 September 2010, 13:05
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 186
Standaard

hier werkt het ook nog, als ik al 200 mb per maand doe is het veel en zit nog op oude abbo vorm dus blok me maar dan krijgen ze gelijk de ontbind brief ook.
mag gewoon mobile internet gebruiken.
  #5  
Oud 17 September 2010, 13:10
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2009
Berichten: 17
Standaard

aha, das goed nieuws! Dan is dat dus gewoon wat de klantenservice moet zeggen zodat ze tegelijk met je telefoon abo een extra iPad abo kunnen verkopen.

thanks!
  #6  
Oud 17 September 2010, 17:13
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.688
Standaard

Let er wel op dat je met duo sim niet met 2 apparaten tegelijk op het netwerk kunt: het apparaat wat je ALS laatste aanzet, krijgt toegang tot het netwerk. Je iPhone is dus onbereikbaar als je je iPad aanzet en andersom als je je iPhone als laatste aanzette, kun je geen gebruik maken van mobiele data.
  #7  
Oud 28 November 2010, 15:38
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 42
Standaard

Sinds een paar dagen kom ik het internet meer op met vodafone, wellicht hebben ze het geblokkeerd, heeft iemand anders hier ook last van?
  #8  
Oud 28 November 2010, 18:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

Ik heb sinds nl lancering prepaid sim en daar sluit ik dan een blox bij af, ik bel er verder niet mee. Ik heb twee keer gehad dat het per ongeluk werd afgesloten en dat is beide keren rechtgezet. De tweede keer moest ik doorgeven met welk toestel ik de problemen had en toen enigzins schoorvoetend laten weten dat het om een iPad ging. Werd netjes doorverwezen naar een collega die meer verstand van appleprodukten had. Het bleek achteraf om de apn instellingen te gaan. Die waren opeens niet goed meer. Had ik ook toen ik iOS ging updaten en ok geklikt had voor aanpassen aanbiedersinstellingen, stonden er weer andere apn gegevens. So far so good bij Vodafone dus.....

Edit:Zie nu pas dat het om oud draadje gaat, sondakika, het laatste kan msh bij jou van toepassing zijn?!

Laatst gewijzigd door macleentje; 28 November 2010 om 18:18.
  #9  
Oud 28 November 2010, 18:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 42
Standaard

Hoi,
Het lag idd aan ineens veranderde APN settings, ipv .nl heb ik .com gezet, hij doet het nu weer.
Bedankt voor je reactie.
  #10  
Oud 14 December 2010, 13:59
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo,
ik heb een duo sim in mij ipad gezet, en deze werkt niet op 3g netwerken echter wel als er een hspa verbinding beschikbaar is. Aangezien ik aan de rand van de stad woon, krijg ik wel verbinding op het werk maar niet thuis.
Volgens de verkoper in de vodofoneshop en de medewerker van vodafone-helpdesk, kan je dus niet met een duo-sim werken op de ipad

ik heb gewoon een vodafone abb met internet bundel.
Heeft iemand nog meer deze ervaring ? en zo ja hoe opgelost ?

grtz

Laatst gewijzigd door Erwindows; 14 December 2010 om 21:48.
  #11  
Oud 27 December 2010, 20:12
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2010
Berichten: 24
Standaard

Heb een Vodafone abb en een Nokia e72. Je kan je toestel zo instellen als Wi-Fi point met het prog joikuspot. Heb je ook geen dual sim nodig en geen 3g. Werkt wel goed
  #12  
Oud 27 December 2010, 20:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 52
Standaard

Kan wel. maar ze willen het niet.
Ze willen liever dat je een duur ipad abbo koopt.,
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail instellingen iPad Vodafone Wavezz iPad algemeen 2 27 August 2010 22:39
iPad maakt vreemd sissend geluid Petje iPad algemeen 9 19 August 2010 14:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:32.