Ipad vast in Restore Loop

Ipad vast in Restore Loop discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb sinds enkele weken een ipad met af-fabriek 3.2.2 . Vandaag wilde ik weer mijn ipad syncen en sprong hij ineens in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 September 2010, 01:48
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2008
Berichten: 17
Standaard Ipad vast in Restore Loop

Beste mensen,

Ik heb sinds enkele weken een ipad met af-fabriek 3.2.2 . Vandaag wilde ik weer mijn ipad syncen en sprong hij ineens in restore modus. Uiteraard geen probleem. Ik herstel hem met de officiele firmware. Itunes werkt het hele proces af en reboot de ipad. Dan is er een 2e check alleen op de ipad. Deze gaat tot een kwart en dan reset hij zichzelf. Vervolgens vraagt hij weer om een restore. Ik werk met Itunes 10. En hij blijft dit maar doen. Heeft er iemand een idee? Ik zou hem het liefst niet terugbrengen maar heb al veel dingen geprobeerd zoals, DFU, Irestore, Blackrain.. Maar het lukt maar niet.....Wie weet het?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2010, 02:27
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

al geprobeert met TinyUmberella: kick out of recovery mode? tenminste, ik berijp hier uit datje iPad op recovery mode komt telkens...
  #3  
Oud 20 September 2010, 15:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 2
Standaard andere pc?

Misscien een andere pc of laptop gebruiken? Ik krijg syncen met met Vista pc niet voor elkaar, de ouwe XP doet t juist goed.
  #4  
Oud 21 September 2010, 13:47
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Berichten: 21
Standaard

ik had identiek hetzelfde!
ook blackrain gebruikt op mijn pc,nada
toen dacht ik aan een buurvrouw die onlangs een mac book(laptop van apple) had gekocht
daar naar toe,ook blackrain gedraaid en binnen 3 minuten liep mijn ipad weer als een zonnetje
als je blackrain op een windows machine draait is de kans van slagen 80% minder !!
ik zou het toch ff proberen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
springboard loop/restore help (iTouch 4)! ker0ltjuh iPhone algemeen 1 17 October 2010 15:36
Krijg iPhone niet in restore of DFU - Loop bij opstarten. noalert iPhone algemeen 0 19 May 2010 16:05
Help, ik loop vast op MEERDERE onderdelen! KayleighConspiracy Archief 6 11 March 2010 10:01
Ik loop nu toch echt vast. john1979 Archief 1 14 September 2008 17:24
Help ik loop vast ! 1.1.1 naar 1.1.2 RichyK Archief 5 27 January 2008 00:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:45.