app store icoon

app store icoon discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) merkt iets raars als er update zijn van app moet ik eerst op de de icoon drukken en dan verschijnt er een 1 of 2 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 November 2010, 11:48
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 133
Standaard app store icoon

merkt iets raars als er update zijn van app moet ik eerst op de de icoon drukken en dan verschijnt er een 1 of 2 ligt aan de aantal update. dit is op mijn iphone maar op mijn ipad hoeft dat niet daar staan gewoon meteen een 1 of 2 i hoe kan dit
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 November 2010, 12:06
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kan het te maken hebben dat je appstore op je iPhone op de achtergrond actief is (multitasking)?

Op de iPad kan dit nog niet en heeft misschien daarmee te maken?
  #3  
Oud 18 November 2010, 12:08
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 133
Standaard

nee want op iphne moet ik er op drukken en op ipad niet
  #4  
Oud 18 November 2010, 12:16
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ow, ik had het net omgekeerd begrepen
  #5  
Oud 18 November 2010, 12:34
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 828
Standaard

Zou er toch mee te maken kunnen hebben. In oudere ios'en zoals op de iPad komt er wel een indicatie te staan als er updates zijn. Er wordt dus geen multitasking gebruikt voor de indicatie.

Ik denk zelf dat zolang de app open staat er niet gecontroleerd wordt op updates, op de iPad blijft de app nooit open staan, maar op de iphone wel. Zou toch eens proberen om de app echt af te sluiten.
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
App store icoon played iPhone Apps 1 25 August 2010 16:21
Op i-phone staat een 1 in App store icoon djarend iPhone Apps 3 3 November 2008 22:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:38.