iPad 4.2.1 accuduur

iPad 4.2.1 accuduur discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi mede ipad'ers Hoe ervaren jullie iPad duur op iOS 4.2.1? Ik heb gevoel dat hij meer verbruikt dan op iOS 3.2.2...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 November 2010, 00:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 10
Standaard iPad 4.2.1 accuduur

Hi mede ipad'ers

Hoe ervaren jullie iPad duur op iOS 4.2.1? Ik heb gevoel dat hij meer verbruikt dan op iOS 3.2.2
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 November 2010, 11:10
w.d's schermafbeelding
w.d w.d is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 134
Standaard

Dat zou kunnen kloppen: multitasking! Programma's worden niet automatisch meer afgesloten, maar blijven in een soort sluimertoestand op de achtergrond actief tot je ze handmatig sluit.
__________________
iPhone 3g 16G, T-Mobile NL
  #3  
Oud 26 November 2010, 17:56
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 118
Standaard

In een dag 50% accuduur weg omdat ik niets had afgesloten. Moet er echt aan gaan denken
  #4  
Oud 26 November 2010, 19:05
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 79
Standaard

Ik heb er ook last van... Batterij gaat echt niet meer zo lang mee als vroeger met iOS 3.2.2 . Hopelijk kan Apple hier nog iets aan doen in toekomstige updates.
  #5  
Oud 26 November 2010, 19:54
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 49
Standaard

Hier hetzelfe probleem, erg jammer.
  #6  
Oud 26 November 2010, 21:01
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 11
Standaard

is het soms mogelijk om de programma's die op de achtergrond in een sluimerstand aanwezig zijn met 1 knop of opdracht te sluiten.
ik vind het veel gedoe om iedere dag 20-30 apps stuk voor stuk aftesluiten (dit nadat mijn kleindochter ermee heeft gespeeld) ??

Fred

Laatst gewijzigd door fred s; 5 December 2010 om 23:00.
  #7  
Oud 26 November 2010, 22:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 152
Standaard

Ja, het is zaak apps te sluiten. Vooral de online games als We Farm ... zal ook veel extra data kosten! 2 x home knop indrukken. Dan een willekeurige app indrukken tot er een afsluit icoontje op iedere app verschijnt. Dan stuk voor stuk sluiten! Heel eerlijk vind ik mulktitasking overrated. Alleen handig als je online radio luistert. (joepie, top2000 straks op ipad luisteren!).
__________________
~ An Apple a day keeps Microsoft away ~
  #8  
Oud 28 November 2010, 00:58
Thibault's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: Herk-de-Stad, Belgi
Berichten: 41
Stuur een bericht via Skype™ naar Thibault Send a message via twitter to Thibault
Standaard

Ik merk dat hij minder lang mee gaat, maar het is nog steeds zeer lang.

De apps die je gebruikt hebt en multitasking-enabled zijn, blijven natuurlijk niet altijd in de achtergrond draaien als je ze afsluit. Ik dacht dat ze na 15 min zichzelf afsluiten, maar ze blijven in de multitasking-bar staan tot je ze handmatig eruit verwijderd.
__________________
Game Center: iThibault  iMac  iPad  iPhone  iPod touch  iPod nano
  #9  
Oud 28 November 2010, 06:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 217
Standaard

Ik hoop dat er via Cydia een app komt dat je apps kunt uitsluiten, uit het multitasken
  #10  
Oud 30 November 2010, 11:58
» iPod touch 64GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 78
Standaard

Wat ik idd niet begrijp is dat men geen max. op de multitasking apps heeft gezet.
Als er 10 openstaan zou toch echt voor 99% van de gebruikers genoeg zijn.
Indien je een 3GS hebt, kun je op een gegeven moment niet langer bellen dan 4 5 minuten omdat er te veel apps open staan. Oplossing is deze dan te sluiten.
Had eigenlijk wel verwacht dat dit opgelost zou worden met 4.2.1.
  #11  
Oud 30 November 2010, 12:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Inmiddels ben ik weer teruggestapt naar 3.2.2. Dan maar ff geen multitask. accuduur was wel acceptable. Alleen connection kit voor sd kaart werkt niet.
  #12  
Oud 30 November 2010, 17:58
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raCer- Bekijk bericht
Inmiddels ben ik weer teruggestapt naar 3.2.2. Dan maar ff geen multitask. accuduur was wel acceptable. Alleen connection kit voor sd kaart werkt niet.
Bij mij werkt de CCK met een sd-kaartje prima onder 4.2.1.
  #13  
Oud 30 November 2010, 22:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter_1 Bekijk bericht
Bij mij werkt de CCK met een sd-kaartje prima onder 4.2.1.
Heb jij originele cck van Apple of zo'n 2 in 1 kit? Bij mij geeft al een melding bij het insteken van die kit al
  #14  
Oud 30 November 2010, 22:31
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jo... Bekijk bericht
Ik heb er ook last van... Batterij gaat echt niet meer zo lang mee als vroeger met iOS 3.2.2 . Hopelijk kan Apple hier nog iets aan doen in toekomstige updates.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markhispania3 Bekijk bericht
Hier hetzelfe probleem, erg jammer.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fred s Bekijk bericht
is het soms mogelijk om de programma's die op de achtergrond in een sluimerstand aanwezig zijn met 1 knop of opdracht te sluiten.
ik vind het veel gedoe om iedere dag 20-30 apps stuk voor stuk aftesluiten (dit nadat mijn kleindochter ermee heeft gespeeld) ??

Fred
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hummel Bekijk bericht
Ik hoop dat er via Cydia een app komt dat je apps kunt uitsluiten, uit het multitasken
Volgens jullie gegevens hebben jullie nog geen iPhone. Graag jullie gegevens hier aanpassen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #15  
Oud 1 December 2010, 20:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 92
Stuur een bericht via MSN naar Bram was al in gebruik
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raCer- Bekijk bericht
Inmiddels ben ik weer teruggestapt naar 3.2.2. Dan maar ff geen multitask. accuduur was wel acceptable. Alleen connection kit voor sd kaart werkt niet.
Ik zit zelf nu ook op 3.2.2 met proswitcher (jailbreak). Gaat pas multitasken bij een progamma als je de homeknop in gedrukt houdt. Werkt 10 x beter en veel strakker vormgegeven. Het enige wat ik nu wel mis zijn de folders.

Laatst gewijzigd door Bram was al in gebruik; 1 December 2010 om 20:29.
  #16  
Oud 1 December 2010, 20:45
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Volgens jullie gegevens hebben jullie nog geen iPhone. Graag jullie gegevens hier aanpassen
iPad sectie , een iPhone heb ik nog steeds niet.
  #17  
Oud 2 December 2010, 23:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

Bij mij loopt de accu wel iets sneller leeg ja, ipv 6 doet hij nu 5 minuutjes om 1% te zakken...jammer maar zal iid wel door het multitasken komen, ik probeer wel regelmatig eea te sluiten maar het is nogal omslachtig, ik zou het ook niet erg vinden als er een max. aantal Apps open kunnen. 5 of zo....
  #18  
Oud 3 December 2010, 00:16
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macleentje Bekijk bericht
Bij mij loopt de accu wel iets sneller leeg ja, ipv 6 doet hij nu 5 minuutjes om 1% te zakken...jammer maar zal iid wel door het multitasken komen, ik probeer wel regelmatig eea te sluiten maar het is nogal omslachtig, ik zou het ook niet erg vinden als er een max. aantal Apps open kunnen. 5 of zo....
Ik sluit alle apps altijd direct af na gebruik en laat niets in de multitaskbar staan en ook bij mij gaat de batterij een stuk minder lang mee sinds 4.2.1.
Dit lijkt me ook logischerwijs te kloppen gezien de nieuwe functies in het iOS en ik heb er zelf nog weinig problemen door ondervonden, heb altijd nog wel wat accuspanning over als het echt nodig is bij wijze van
  #19  
Oud 3 December 2010, 17:27
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bram was al in gebruik Bekijk bericht
Ik zit zelf nu ook op 3.2.2 met proswitcher (jailbreak). Gaat pas multitasken bij een progamma als je de homeknop in gedrukt houdt. Werkt 10 x beter en veel strakker vormgegeven. Het enige wat ik nu wel mis zijn de folders.
Met Categories kan je folders maken. althans dit had toen gebruik in mijn iphone Maar die proswitcher ziet wel grappig uit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps ter bevordering van de accuduur PhysX iPhone Apps 4 13 March 2010 21:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.