iPad 3G probleem

iPad 3G probleem discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie o Wie kan mij helpen. Na de update van mijn iPad naar 4.2 is de functie voor het aan/uitzetten van 3G verdwenen uit het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 December 2010, 23:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 4
Standaard iPad 3G probleem

Wie o Wie kan mij helpen.

Na de update van mijn iPad naar 4.2 is de functie voor het aan/uitzetten van 3G verdwenen uit het instellingen menu. Ik kan nog wel de APN instellingen invullen van T-moblie maar er is geen 3G verbinding meer.

Groot probleem en vervelend. ( gebruik duo simkaart)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 December 2010, 00:17
HereIsTom's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 249
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Heb je al geprobeerd via Instellingen om alle instellingen te herstellen?
  #3  
Oud 13 December 2010, 00:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik heb denk ik alle mogelijke opties gedaan die ik maar kon bedenken. Netwerk instellingen gereset. Op nieuw iOS 4.2 genstalleerd. Geen succes
  #4  
Oud 13 December 2010, 12:24
HereIsTom's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 249
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Heb je ook de iPad zelf al gereset, de uit/aanknop en de homeknop tegelijk ingedrukt houden totdat het Apple logo op het scherm verschijnt?
  #5  
Oud 16 December 2010, 14:28
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 56
Standaard

Heb je wel het knopje in beeld, eerst kon ik deze schuiven maar sinds 4.2.1 moet ik er op tikken om in/uit te schakelen!
  #6  
Oud 16 December 2010, 17:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Nee er is geen 3G aan\uit knopje meer in de instellingen. Lijkt wel of deze is verwijderd .
  #7  
Oud 17 December 2010, 08:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 11
Standaard

Waarom zou je de 3G uit willen zetten?
Je hebt toch juist een 3G genomen om altijd online te kunnen zijn?

Grappig dat er steeds mensen zijn die wel 3G willen maar er niet extra voor willen betalen.....


On topic, helaas heb ik hier geen oplossing voor.
  #8  
Oud 17 December 2010, 14:04
HereIsTom's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 249
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Ten eerste omdat Internetten via 3G belachelijk duur is, ten tweede kun je ook vaak via Wi-Fi online!

Maar goed als ik mijn iPad aanzet dan vraagt hij om de simlock code, als ik deze niet invoer dan gaat de 3G dus ook niet aan, wil ik wel 3G dan zet ik m'n iPad even uit en weer aan
  #9  
Oud 17 December 2010, 20:07
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 26
Lightbulb

ik neem aan dat je de knop "mobiele data" bedoeld, deze is bij mij gewoon zichtbaar (KPN), heb je ook eens een andere simkaart geprobeerd ?
__________________
 iPhone 5 32GB iOS7.0.4   iPad 4th Gen 64GB iOS7.0.4 
 MacBook Pro 2.8GHz-i7 16GB1600MHz-DDR3L 768GB-SSD 
  #10  
Oud 17 December 2010, 21:21
HereIsTom's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2010
Locatie: Zeist
Berichten: 249
Stuur een bericht via Skype™ naar HereIsTom
Lightbulb

Ik heb gelukkig niet die dure k#t KPN, maar ik bedoel de simlock, deze krijg je als je je iPad aanzet, als je deze niet invoert heb je dus geen 3G.
  #11  
Oud 17 December 2010, 23:07
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 26
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HereIsTom Bekijk bericht
Ik heb gelukkig niet die dure k#t KPN, maar ik bedoel de simlock, deze krijg je als je je iPad aanzet, als je deze niet invoert heb je dus geen 3G.
Punt 1;
"Duur" is relatief dus dat drie letter woord kan je voor je houden.

Punt 2;
Blijkbaar snap je mijn suggestie niet, probeer een andere simkaart met internet abbo (familie/vrienden) liefst van een andere provider en kijk of die optie bij je instellingen weer zichtbaar wordt, misschien heeft T-Mobile iets gewijzigd.

Hoop dat dit nu wel duidelijk is voor jou.


Edit:
Hmm, zie nu dat jij niet de eigenlijke vraagsteller bent, dus misschien kan Ridder21 toch iets met mijn vorige suggestie.

Laatst gewijzigd door eLBee; 17 December 2010 om 23:17.
  #12  
Oud 18 December 2010, 10:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Nee ik bedoel niet de knop mobiele data en ja ik voer de pincode in van mijn simkaartje. Jongens voor de duidelijkheid. Ben geen beginner heb al sinds dag 1 een iPhone en de iPad. Ik heb voor een gedeelte zelf het probleem ontraffelt . Mijn iPad was gejailbreakt. Tijdens de update naar 4.2 stond via sbsettings 3G uit . Hierdoor is het blijkbaar fout gegaan. ik denk zelf dat als de untethered jailbreak gereleased word en ik opnieuw sbsettings kan installeren ik het probleem kan op lossen .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipad 2 Wi-Fi probleem karterke Wi-Fi 6 20 May 2011 18:28
iPad 2 probleem johanneslol Archief 1 26 March 2011 11:33
iPad oplaad probleem Burn89 iPad algemeen 1 23 December 2010 10:30
iPad probleem (need help) zorphion iPad algemeen 9 2 September 2010 19:58
iPad Probleem bartist iPad algemeen 0 17 April 2010 09:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.