Filebowser

Filebowser discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe kan ik een netwerkje opzetten tussen mijn Pc en mijn Ipad? Ik heb Filebrowser staan maar kan hem niet wijsmaken om met mijn pc ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2011, 19:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 7
Standaard Filebowser

Hoe kan ik een netwerkje opzetten tussen mijn Pc en mijn Ipad? Ik heb Filebrowser staan maar kan hem niet wijsmaken om met mijn pc te communiceren. Filebrowser kan wel met een externe HD communiceren die aan mijn TV verbonden is (alles staat in netwerk), maar met mijn pc lukt het niet. HEEELP
Ik heb al username, IP adres en al die zaken ingegeven maar het enigste wat ik krijg is: Invalid Parameter
Kan iemand mij helpen?
Alvast dank!
'drid
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 January 2011, 09:04
FritsBee's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2010
Locatie: Almere
Berichten: 57
Stuur een bericht via MSN naar FritsBee
Standaard

Welk Os praat je over en heb je delen wel aanstaan op je computer?

Frits
  #3  
Oud 28 January 2011, 16:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 7
Standaard

OS: Windows 7 en delen staat aan op mijn pc. Het rare eraan is dat het lang duurt om mijn IP adres (via Ipad) en dan geeft ie dus die foutmelding, maar ik weet niet hoe ik het moet oplossen. Denk dat het te maken heeft met mijn firewall of met andere instellingen die toelaten toegang te krijgen op mijn pc. Heb zelf installatie gedaan van Windows 7, dus hij is niet bewust ergens bijveiligd...

thx
  #4  
Oud 28 January 2011, 16:14
FritsBee's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2010
Locatie: Almere
Berichten: 57
Stuur een bericht via MSN naar FritsBee
Standaard

En hoe zit het met je FireWall va Windows 7?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:14.