Bedrijfsmatig gebruik ipad, image/copin?

Bedrijfsmatig gebruik ipad, image/copin? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goede morgen, Ik wil de ipad zakelijk gaan inzetten als verkooptool. Ik wil de ipads gaan voorzien van apps, foto's , pdf 's (ibook) en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2011, 12:27
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard Bedrijfsmatig gebruik ipad, image/copin?

Goede morgen,

Ik wil de ipad zakelijk gaan inzetten als verkooptool. Ik wil de ipads gaan voorzien van apps, foto's, pdf's (ibook) en filmpjes. Uiteraard wordt de moeder regelmatig ververst/geupdated, dus wil ik ook de ipads updaten. Dit mag allemaal via kabel, dus hoeft niet via Wi-Fi of umts.
Echter, hoe die je dit het simpels, terwijl wel alles netjes ingericht is/blijft?
Een itunes account per ipad? Of kan het eenvoudiger?
Iemand ervaring hiermee?
__________________
Apple TV2 (4.2.1)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2011, 13:37
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Locatie: Schagen
Berichten: 10
Send a message via twitter to benscheelings
Standaard

Je zou iets kunnen proberen met Dropbox!
  #3  
Oud 19 February 2011, 15:13
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Dat is niet wat ik zoek. Ik wil volledig geinstalleerde ipads uitreiken en die vervolgens kunnen synchroniseren.
  #4  
Oud 19 February 2011, 16:14
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Je kunt per account maar maximaal 5 apparaten ofwel iPad's authoriseren dacht ik. Terwijl het wel makkelijk zou zijn als je alle apparaten met 1 account zou kunnen voorzien. Dat scheelt je een hoop gedoe lijkt mij.
  #5  
Oud 19 February 2011, 16:31
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Daarom zoek ik een oplossing, ik heb er meer dan 5 nodig.
  #6  
Oud 19 February 2011, 16:36
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

dat van die max 5 apparaten geldt iig voor consumenten, het zou kunnen dat Apple voor bedrijven andere regels toepast? misschien dat je oa hier meer info vindt: Apple - iPad in Business - Integration
  #7  
Oud 19 February 2011, 18:26
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

het gaat me dus specifiek niet om muziek, waar volgens mij die begrenzing voor geldt?

er zijn business oplossingen, ik zoek echter een eenvoudige oplossing en misschien iemand met gelijke ervaring?

Laatst gewijzigd door haroldv; 19 February 2011 om 18:33.
  #8  
Oud 19 February 2011, 18:31
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Professionals doen dat met "Provisioning Profiles" die aangemaakt worden met de iPhone Configuration Utility van Apple Inc. (werkt ook op de iPad).

In principe komt het er op neer dat je met die software van Apple n "Master iPad" aanmaakt met een provisioning profile en dat alle overige 9.768 iPads in je bedrijf vanaf dat profile geconfigureerd (en eventueel van updates voorzien) worden.

iTunes is voor deuntjes en plaatjes, die heb je als bedrijf meestal niet nodig.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 19 February 2011 om 18:41. Reden: Feil te feil taelvauten.
  #9  
Oud 19 February 2011, 20:45
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Professionals doen dat met "Provisioning Profiles" die aangemaakt worden met de iPhone Configuration Utility van Apple Inc. (werkt ook op de iPad).

In principe komt het er op neer dat je met die software van Apple n "Master iPad" aanmaakt met een provisioning profile en dat alle overige 9.768 iPads in je bedrijf vanaf dat profile geconfigureerd (en eventueel van updates voorzien) worden.

iTunes is voor deuntjes en plaatjes, die heb je als bedrijf meestal niet nodig.
Dat is toch alleen voor email, vpn en overige instellingen?
Het gaat mij om identieke overdracht van foto's, pdf'en en films.
  #10  
Oud 2 March 2011, 15:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haroldv Bekijk bericht
Dat is toch alleen voor email, vpn en overige instellingen?
Het gaat mij om identieke overdracht van foto's, pdf'en en films.
dat kan niet, je zult ze allemaal met de hand moeten overtanken.
misschien kan je van een ipad een reserve kopie steeds restoren naar een andere ipad. maar betwijvel of dat goed gaat.
icloner is een leuke app maar werkt alleen maar met ipods...

Laatst gewijzigd door Xenn0X; 2 March 2011 om 15:32.
  #11  
Oud 7 March 2011, 13:29
» iPod touch 32GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Locatie: ridderkerk
Berichten: 8
Stuur een bericht via ICQ naar kevinho Send a message via twitter to kevinho
Standaard

contact opnemen met apple nederland?
denk dat hun voor zakelijk gebruik best wat meer kunnen doen dan 5 account beheren?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Image maken voor Iphone of Ipad is dat mogelijk? zweers iPad algemeen 3 22 October 2010 21:12
bedrijfsmatig 50 iphones beheren 14skillz iPhone algemeen 10 3 October 2010 20:30
Gebruik tijd iPad Yvarladze iPad algemeen 3 7 August 2010 14:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:52.