Ipad 2 3g met 3g problemen

Ipad 2 3g met 3g problemen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb in amerika een ipad 2 32Gb met 3g gekocht. Nu was mijn plan om een duo sim aan te vragen en dan te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 April 2011, 18:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Berichten: 2
Standaard Ipad 2 3g met 3g problemen

Ik heb in amerika een ipad 2 32Gb met 3g gekocht.
Nu was mijn plan om een duo sim aan te vragen en dan te kunnen internetten op het zelfde abbonement, maar als ik de sim uit mijn iphone 4 haal en deze in de Ipad stop zegt deze dat ik geen data abbonement heb.
Dus geen internet...
Weet iemand of dit op te lossen is met bepaalde instellingen.
Ik hoop het wel, want ik was niet van plan om een abbonement te nemen.
Ik heb vodafone gebelt, maar die zegt dat het niet kan. Maar op internet staat dat het kan, maar niet precies hoe.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 April 2011, 21:09
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

APN instellingen wijzigen naar 'live.vodafone.com' en dan zowel username als password 'vodafone'
  #3  
Oud 7 April 2011, 22:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joblamie Bekijk bericht
APN instellingen wijzigen naar 'live.vodafone.com' en dan zowel username als password 'vodafone'
Dankje wel!!! Was er inmiddels zelf ook al achter gekomen. Er stond office.Vodafone.nl en daar had ik live.Vodafone.nl van gemaakt. Maar het moest dus live.vodafone.com zijn.
Nogmaals bedankt voor je reactie.
  #4  
Oud 8 April 2011, 22:30
sonnyh's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mats1983 Bekijk bericht
Dankje wel!!! Was er inmiddels zelf ook al achter gekomen. Er stond office.Vodafone.nl en daar had ik live.Vodafone.nl van gemaakt. Maar het moest dus live.vodafone.com zijn.
Nogmaals bedankt voor je reactie.

Heb jij een tweede micri sim van Vodafone gekregen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met update, nu staat iPad 2 vast pippirules iPad algemeen 4 1 May 2011 00:20
iPad/iPhone fw 4.3 problemen met Vodafone Bert van de Wiel Vodafone 188 28 March 2011 16:46
iTunes hangt na connectie iPad met pc op pagina met : Gratis Zoek mijn iPad pauldk iPad algemeen 5 2 February 2011 17:03
Ipad 4.2 GM Wi-Fi problemen s.schaap Wi-Fi 3 10 November 2010 20:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:36.