ipad 2 muziek een chaos

ipad 2 muziek een chaos discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) beste medeforumers ik heb een ipad 2 aangeschafd nu er muziek op gezet alleen het lukt mij niet om cds apart op te zetten zodat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 August 2011, 23:18
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2011
Berichten: 5
Standaard ipad 2 muziek een chaos

beste medeforumers

ik heb een ipad 2 aangeschafd
nu er muziek op gezet
alleen het lukt mij niet om cds apart op te zetten zodat ik echt alleen een cd kan selecteren

er staat nu 600 nrs kraslinks door elkaar

is er een manier op ze er goed op te zetten?

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 August 2011, 23:51
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Je maakt toch gewoon een nieuw mapke aan in je itunes?

Als je bv guns n' roses cd hebt ne rammstein cd dan kan je die perfect apart houden en in 2mapkes steken toch?

Je gaat linksbovenaan in je itunes en klikt op bestand en klik dan nieuwe afspeellijst, onderaan links zal die map verschijnen, kan je ook zelf een naam geven en daar kan je je muziek naartoe slepen/converteren en dan nadien synchen maar (kans zit er wel in je zelf dat mapje dan moet aanvinken als je bovenaan naar je muziek gaat en dan moet je onderaan je mapje aanvinken en dan synchen).
  #3  
Oud 29 August 2011, 00:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2011
Berichten: 5
Standaard

dus als ik het dan goed begrijp
moet ik voor iedere cd die ik er op wil zetten een nieuwe speellijst maken?

want als ik 2cd toevoeg
staan alsnog alle nrs door elkaar

want als ik een map selecteer pakt hij de nrs eruit en niet de map zelf!
  #4  
Oud 29 August 2011, 00:21
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wesdaam Bekijk bericht
dus als ik het dan goed begrijp
moet ik voor iedere cd die ik er op wil zetten een nieuwe speellijst maken?

want als ik 2cd toevoeg
staan alsnog alle nrs door elkaar

want als ik een map selecteer pakt hij de nrs eruit en niet de map zelf!
Bovenaan bij muziek zullen alle songs samen staan maar als je dus zoals ik heb uitgelegd mappen aanmaakt dan steek je daar je muziek in snap je?

Als ik nu 3 cd's wil importeren; je begint met de 1ste, maakt mapke aan en je itunes zal vragen of je deze alle wil importeren, schuif deze songs allemaal naar je aangemaakte mapje en deze zal de muziek daar naartoe importeren.
Als dat gedaan is steek je je andere cd in en maak je opnieuw nieuw mapje aan die je zelf dus een naam kan geven en dan schuif je in dat mapje enz... nadien als je deze wil synchen zal je eerst bovenaan int midden naar je muziek moeten gaan ( je zal uiteraard op je device moete klikken) Daar kan het nog zijn je die zelf aangemaakte mapkes eerst nog moet aanvinken en dan synchen.
  #5  
Oud 29 August 2011, 00:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2011
Berichten: 5
Standaard

ik kan wel enafspeellijst aanmaken maar dan houd het op voor me
doe dar het eerst heb hem net gekocht en ga morgen op vakantie haha

de cds staan gewoon op de pc

ik heb geen idee of ik nu een map of een speellijst moet maken

kan het misschien via msn?
mr_Wesdaan@hotmail.com
  #6  
Oud 29 August 2011, 00:36
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Jaja, dienen muziek mag ook al op je pc staan, dan nog ist o zo simpel allemaal.

Nogmaals; linksbovenaan in itunes op bestand klikken en dan op het allereerste klikken nieuwe afspeellijst genaamd, al dat andere laat dat maar zo, das nie nodig.

Als je dat doet dan zie je meteen linksonderaan dat mapke verschijnen en er staat dan naamloze afspeellijst, je geeft dat als je wil eerst zelf een naam.

En dan ist simpel he; je opent je scherm waar je muziek op je pc staat en dan klik je alle songs aan die je wil (blauw opgelicht) en dan versleep je deze naar dat mapke en die staan er meteen in in dat mapke, wil je nog een mapke aanmaken dan doe je terug hetzelfde en geef je een andere naam en kan je hetzelfde doen.

Als je dan wil synchen zal je eerst naar je device moeten gaan en naar muziek gaan en dan onderaan ga je je mapkes zien staan met de benaming maar deze zal dus waarschijnlijk niet aangevinkt staan, je moet deze dan aanvinken en dan moet je synchen of toepassen nemen.
  #7  
Oud 29 August 2011, 01:00
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2011
Berichten: 5
Standaard

tis gelukt

thnx
  #8  
Oud 29 August 2011, 01:09
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Oke, moeilijk is het niet he .
  #9  
Oud 29 August 2011, 01:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2011
Berichten: 5
Standaard

je moet het ff weten
maar daar zijn de forumers voor

en forumers zoals gij
  #10  
Oud 29 August 2011, 01:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wesdaam Bekijk bericht
je moet het ff weten
maar daar zijn de forumers voor

en forumers zoals gij
In theorie ben ik nochthans geene goeie zenne.
  #11  
Oud 27 February 2012, 16:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2012
Berichten: 1
Standaard gekochte cd importeren in i tunes

Mijn gekochte cd (amy winehouse) kan ik wel importeren in I tunes, maar die maakt er alleen onbekend nummer van, album illustratie ophalen lukt dus ook niet
Terwijl cd gewoon in de store staat. Hoe nu te handelen??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Order & Chaos Online iRobin iPhone Games 21 31 May 2012 14:10
Pokemon Chaos Black j biggie Jailbreak apps en thema's 2 25 April 2011 22:20
stress chaos aub help me snel LabTeov Archief 6 8 July 2009 14:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:32.