Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Mootjuh
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Conversatie tussen Mootjuh en vanderschouw
Profielboodschappen 1 t/m 2 van 2
 1. Mootjuh
  01-10-09 21:28 - permalink
  Mootjuh
  Ok.. je bericht begrepen.. ben mss nog old school.. (al ben ik nog niet zo oud hoor ghehe).. maar wat je zegt buiten de klas is 1 ding in de klas wat anders. (wij mochten vroeger niet eens iets op de tafel hebben liggen tijdens de les.. laat staan een mobiel of iphone.)..

  Waar het in deze topic het meeste omdraaide is het feit (niet alleen wat een 13 jarige met een iphone wil) maar om hem ook te adviseren om mss geen 2G te nemen maar door te sparen voor een 3G (ivm netwerk).. maar goed, we weten allemaal.. ze kopen dr toch wel 1.. met of zonder toestemming van hun ouders.. want dat houden ze verboden.

  Ik kom zelf uit een grote stad (Rotterdam) woon inmiddels in een kleinere stad in Gelderland, maar zou me kind als die op school zou zitten echt niet zo'n ding meegeven. Bij ons werd je al om een gummetje in elkaar geslagen, laat staan als ze weten dat je een iphone hebt.

  Maar goed.. ieder voed zijn/haar kind op zoals hij zelf denkt goed te doen. Ik weet dat je met je tijd mee moet gaan, maar vind sommige dingen wel een beetje TE..
 2. vanderschouw
  01-10-09 18:11 - permalink
  vanderschouw
  Ha Mootjuh, we hebben zelfs een programma ontwikkeld voor het leren van talen, waarbij eem MP4 speler gebruikt wordt!! ICT is de toekomst, Onze leerlingen mogen Internet vrij gebruiken voor leren, natuurlijk wel met toezicht op het gebruik (Net op school) De Iphone zou ik leerlingen laten gebruiken voor leren buiten de klas.
  Wel ens eensamnvatting als MP3 opgeslagen, handig voor dyslectische leerlingen.
  Een leerlng zei tijdens een sympposium tegen een professor (Groot tegenstander ICT), u bent gewoon bang, dat is het ook, angst voor het nieuwe.

Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:31.