Idee mbt nummers wisselen

Idee mbt nummers wisselen discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Ikzelf heb eigenlijk geen ervaring op het gebied van ontwikkelen voor de iPhone, maar zit wel zelf al een tijdje met een kwestie sinds ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2009, 19:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 23
Standaard Idee mbt nummers wisselen

Ikzelf heb eigenlijk geen ervaring op het gebied van ontwikkelen voor de iPhone, maar zit wel zelf al een tijdje met een kwestie sinds ik de telefoon nu een weekje heb.

Ik heb mede voor deze telefoon gekozen omdat het deels een iPod is, en nu zij het zo dat ik vaak muziek luister terwijl ik op de fiets zit, maar echt makkelijk is het niet om te veranderen van nummer. Eerst het apparaat uit je broekzak halen, ontgrendelen, dan wisselen (en dat fietsend). Met de 3GS kun je dan nog voice control gebruiken maar dat werkt ook niet altijd naar behoren (Voorbeeld: Speel af: Jeugd van tegenwoordig werd uitgevoerd als Bellen: Jennifer).

Ik weet niet of het mogelijk is om er een normale app van te maken, of dat het een Cydia app moet worden. Maar misschien dat het mogelijk is om een app/plugin te maken die het mogelijk maakt door double tapp van de volume knoppen (of ingedrukt houden ervan) van nummer te wisselen? Desnoods kan ik helpen aan de enige grafische kant ervan.

Is er iemand die denkt dat dit mogelijk is, eventueel een app zoals deze wil ontwikkelen, of weet of er zoiets toch bestaat? (Ik heb niks kunnen vinden!)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 July 2009, 19:51
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Berichten: 135
Standaard

Volgens mij als je dubbel klik op de headset dan gaat hij door naar het volgende nummer. Als je 1 keer klikt gaat hij op pauze.
  #3  
Oud 27 July 2009, 19:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 23
Standaard

Hmm ja die gebruik ik dus niet omdat ik betere kwaliteit oortjes heb. Ik zal even kijken of dat klopt.

Ook hebben niet alle iPhone's die oortjes meegekregen geloof ik. De 3G van mijn moeder heeft oortjes zonder afstandsbediening op de Headset.
  #4  
Oud 27 July 2009, 19:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bart013 Bekijk bericht
Ook hebben niet alle iPhone's die oortjes meegekregen geloof ik. De 3G van mijn moeder heeft oortjes zonder afstandsbediening op de Headset.
Alle iPhone's hebben die oordoppen, vanaf nieuw uit de doos.

Zowel de 1e gen, de 3G als de 3Gs
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 27 July 2009, 20:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2009
Berichten: 23
Standaard

Ja die 3G heeft ook die oordoppen. Maar daar zit toch echt geen afstandsbediening op zoals bij de mijne. Hetzelfde geld voor die van een meisje uit mijn klas (net gevraagd).
  #6  
Oud 29 July 2009, 15:47
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Afstandsbediening zit gewoon ingebouwd in de microfoon hoor. Indrukken om te pauzeren, dubbel voor volgend nummer, 3x voor vorig nummer.
3GS heeft alleen 2 extra knoppen waarmee je ook het volume kunt regelen. Helaas werken die extra knopjes niet op de 3G.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #7  
Oud 29 July 2009, 15:52
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Als je 2x op de homebutton drukt kan je ook je nummer veranderen..
  #8  
Oud 29 July 2009, 16:15
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

De nummers die je niet wil horen kan je natuurlijk ook niet op je iphone zetten, hoef je ook niets te skippen
  #9  
Oud 25 August 2009, 23:49
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 36
Standaard

Ik gebruik bij het hardlopen een sport head set van Nike en daarmee kun je ook niet van nummer wisselen. Ben dus erg genteresseerd in een handige oplossing tijdens het lopen. Overigens werkt 2x klikken op homepage knop bij mij niet (of werkt dat alleen in combinatie met een headset?)
  #10  
Oud 26 August 2009, 18:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Bjakkers, je kunt de actie die gebeurt bij dubbelklikken op homebutton instellen in je instellingen.
  #11  
Oud 26 August 2009, 22:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 36
Standaard

Ok maar dan zou ik voor het hardlopen steeds de instelling moeten wijzigen omdat dit niet mijn voorkeursinstelling is. Hoopte dat er een handigere oplossing zou zijn...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vraag mbt contacten: 1 contact met meerdere mobiele nummers sheek iPhone algemeen 2 16 May 2010 18:17
Wallpaper automatisch wisselen WeirdMano Jailbreak apps en thema's 3 15 May 2010 13:00
Account wisselen Siburt iPhone Apps 0 11 April 2010 04:30
Provider wisselen Mikaa Overige providers Nederland 0 19 January 2010 13:52
gsm nummers en vaste nummers ronin Archief 3 6 November 2007 02:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:42.