Stad/dorp opvragen in applicatie

Stad/dorp opvragen in applicatie discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Ik ben al een tijdje bezig met de iPhone SDK . Nu wil ik graag de locatie van de gebruiker kunnen opvragen. Ik wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 November 2009, 16:00
Jelle Ages's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 115
Standaard Stad/dorp opvragen in applicatie

Goedemiddag,


Ik ben al een tijdje bezig met de iPhone SDK. Nu wil ik graag de locatie van de gebruiker kunnen opvragen. Ik wil niet alleen de cordinaten kunnen weergeven, maar ook de naam van de stad of dorp waar deze gebruiker zich bevindt. Hoe kan ik dit doen? Is hier een API voor?

Alvast dank!

Groet,

Jelle
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 November 2009, 16:25
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Als je het MapKit framework gebruikt kan je dat als het goed is opvragen. Je moet dan wel het google kaartje ook tonen. Wil je dat niet dan zul je de Yahoo maps api moeten gebuiken die hebben minder beperkingen op het gebruik van hun gegevens.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #3  
Oud 20 November 2009, 16:26
Jelle Ages's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 115
Standaard

Oke, en hoe kan ik die informatie dan precies opvragen? Is dat lastig te doen?
  #4  
Oud 20 November 2009, 18:01
danielpunt's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 87
Standaard

reverse geocoding is wat je zoekt, daar is gewoon een class voor: MKReverseGeocoder is vrij simpel te gebruiken, maar je moet wel al over de lokatie beschikken.
  #5  
Oud 21 November 2009, 04:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 17
Standaard

Je mag MKReverseGeocoder dus alleen gebruiken als je ook een MKMapView toont. Ben ik eigenlijk ook te laat achter gekomen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Lockscreen HTC Stad veranderen Daaaniel Jailbreak apps en thema's 25 27 August 2011 01:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:51.