DragonfireSDK

DragonfireSDK discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had ergens op iPhoneclub iets gelezen over Dragonfire SDK voor Windows. Leek mij wel interessant want ik heb geen mac thuis. Ik had een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 February 2010, 20:24
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard DragonfireSDK

Ik had ergens op iPhoneclub iets gelezen over Dragonfire SDK voor Windows. Leek mij wel interessant want ik heb geen mac thuis.
Ik had een mailtje gestuurd naar hun en ik kreeg daarnet een mailtje dat ik mag testen!
Kan ik met een app die gemaakt is door dit programma ook naar een Mac verzenden er daar doorgaan met Xcode want dan kan ik samen met een vriend ontwikkelen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 February 2010, 20:55
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik denk niet dat het kan, maar weet het niet zeker. Op de Dragonfire SDK kan je sample code bekijken en die wijkt iets af van de code die xCode gebruikt.
  #3  
Oud 4 February 2010, 22:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Die code zal zeker afwijken... Xcode gebruikt Objective-C, DragonFire C++...

Ben trouwens benieuwd hoe ze dit willen waarmaken:

App Store
Distribute your app on the App Store without purchasing the iPhone Developer Program


Moet je jouw Apps dan via hun account in de App Store zetten? En hoe beheer je die dan?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 4 February 2010, 23:02
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Misschien kan het als ze een exportfunctie naar xCode hebben....

@XIII: Dat is inderdaad heel raar...
  #5  
Oud 10 February 2010, 18:24
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2009
Locatie: Bergschenhoek
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar FrankNL
Standaard

Ik heb een beta versie van DragonFireSDK binnengekregen en ik kan vertellen dat je gewoon moet coderen & designen via Visual Studio en dan kun je je app die je hebt gemaakt in Visual Studio uploaden naar hun server en die converteerd het naar een Xcode project maar je moet dan alsnog weer zoveel euro betalen om hem in de Appstore te publiceren dus opzich kom je er niet verder mee zonder te betalen
  #6  
Oud 10 February 2010, 18:33
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

kan je het xcode project wel nog downloaden ?
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #7  
Oud 10 February 2010, 18:53
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2009
Locatie: Bergschenhoek
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar FrankNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Whacko Bekijk bericht
kan je het xcode project wel nog downloaden ?
Volgens mij kun je het daarna wel zelf ook nog downloaden van hun webserver als die is geconverteerd.

Maar gratis word DragonFireSDK zoiezo niet het is alleen makkelijk als je geen mac hebt om Xcode op te draaien.

Ik heb Mac OS X op een Acer Travelmate 5330 als een hackint0sh (zo word dat dan genoemd) waarop ik gewoon Xcode heb draaien.
  #8  
Oud 13 February 2010, 16:48
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The Unbelievable Bekijk bericht
Ik had ergens op iPhoneclub iets gelezen over Dragonfire SDK voor Windows. Leek mij wel interessant want ik heb geen mac thuis.
Ik had een mailtje gestuurd naar hun en ik kreeg daarnet een mailtje dat ik mag testen!
Kan ik met een app die gemaakt is door dit programma ook naar een Mac verzenden er daar doorgaan met Xcode want dan kan ik samen met een vriend ontwikkelen?
Jij hebt dat gewoon gratis gekregen?
  #9  
Oud 4 May 2010, 22:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2010
Berichten: 1
Standaard

Kan je met DragonfireSDK gewoon een applicatie op windows maken voor de iPhone? Heb net SDK voor Mac gedownload, en die doet het dus niet! (niet goed gekeken, lekker opgelet..)
  #10  
Oud 5 May 2010, 21:42
Geno's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Goud) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Berichten: 251
Send a message via twitter to Geno
Standaard

Nu nog wel, over ruim een maandje niet meer. Nieuwe voorwaarden van Apple zijn oa. het verbod op crosscompilers.
Beter kan je je richten op de SDK van Apple (en is dus alleen voor Mac OS X te gebruiken).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:18.