Apple tv 160 gb mediaspeler synchroniseren

Apple tv 160 gb mediaspeler synchroniseren discussie in Apple TV - 1e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort lukt het niet meer om mijn apple tv te synchroniseren. " apple tv reageert niet meer contoleer dat communicatie via poort 3689 mogelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 1e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 February 2011, 12:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 10
Standaard Apple tv 160 gb mediaspeler synchroniseren

Sinds kort lukt het niet meer om mijn apple tv te synchroniseren.
" apple tv reageert niet meer contoleer dat communicatie via poort 3689 mogelijk is"
Poort 3689 staat open op m'n firewall.
- Apple TV werkt op internet (Wi-Fi).
- De computer herkent mijn Apple TV
Heeft iemand nog een tip?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 May 2011, 17:48
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

Ik heb dat met oudere itunes versies ook wel eens meegemaakt. Wat je zou kunnen doen is testen met verschillende opstartvolgordes. Dus eerst ATV aanzetten, daarna iTunes opstarten of andersom. Eventueel opnieuw koppelen met je bibliotheek. In mijn geval lag het destijds echt aan de versie van iTunes. Momenteel heb ik er geen last meer van.
  #3  
Oud 30 May 2011, 18:14
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Heb je op je Windows machine misschien een andere firewall draaien dan die van Windows zelf?

Ik heb in het verleden gebruikt gemaakt van AVG en die firewall moest ik dus disablen en alleen die van Windows zelf aanzetten en daar een aantal regels in toegevoegd.
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad icm. mediaspeler Michill iPad algemeen 7 16 December 2010 07:39
tip: sms 160 tekens jolyon iPhone algemeen 15 7 April 2010 17:12
Geen limiet bij 160 smstekens? JoRDozZzz Archief 8 3 November 2008 17:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:40.