problemen met xbmc installeren op de ATV 2

problemen met xbmc installeren op de ATV 2 discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) oke het lukt me niet om verder te komen door dit probleem ( Gratis Foto Uploaden ) Ik heb me poorten van me router opengezet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-01-12, 15:27
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 10
Standaard problemen met xbmc installeren op de ATV 2

oke het lukt me niet om verder te komen door dit probleem (Gratis Foto Uploaden)

Ik heb me poorten van me router opengezet.

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-01-12, 15:31
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Je hebt niet goed gelezen bij het overtypen van dat commando. Probeer het nog eens met het juiste commando
  #3  
Oud 05-01-12, 16:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 10
Standaard

nee dat is het niet, ik heb die codes van internet gehaald op deze site:XBMC installeren op de Apple TV 2 (JB) | Appletips en nog een paar.

iemand nog een idee?
  #4  
Oud 05-01-12, 16:34
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 606
Standaard

apt-get install wget

wget -O- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add -

echo "deb Index of / stable main" > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

echo "deb Index of /apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get update

apt-get install org.xbmc.xbmc-atv2

reboot

Volgens mij gaat het bij jou fout vanwege:
'
in plaats van:
"
  #5  
Oud 05-01-12, 16:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 10
Standaard

heb die code ingevoerd maar krijg weer foutmelding.

E: Command line option 'O' [from -O-] is not known.
  #6  
Oud 05-01-12, 16:40
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 606
Standaard

probeer dit eens:

$ echo “deb Index of /apt/atv2 ./” > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

$ apt-get update

$ apt-get install org.xbmc.xbmc-atv2
  #7  
Oud 05-01-12, 16:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 10
Standaard

ja hij doet het hartstikke bedankt pclahsen
  #8  
Oud 05-01-12, 17:31
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Niels, zoals ik al zei de code die je ingaf was fout.
Op je screenshot gebruikte je een . ipv een "
Op die site die je geeft staat ook duidelijk geen .

GOED lezen bij al dit soort dingen, als je zulke fouten maakt kun je je apparaat onherroepelijk verneuken.
  #9  
Oud 05-01-12, 17:45
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 10
Standaard

Ja je had idd gelijk. Ik dacht dat het daar niet aan lag omdat ik de command van internet had gekopieerd. Blijkbaar is er iets fout gegaan tijdens het copy naar dat programma. Wazig allemaal maar het is gelukt.

Jij ook nog bedankt glaantje!
  #10  
Oud 06-01-12, 10:36
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1
Standaard Duss...

Putty ziet om een of andere reden de "als een . als je deze regel copieerd in de prompt regel. Handmatig de commando's overtypen en voil, probleem opgelost!
  #11  
Oud 06-01-12, 15:12
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Ja dat ligt dan misschien aan die website waar je het vandaan kopieert, want ik heb daar nog nooit last van gehad
  #12  
Oud 08-01-12, 09:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: amersfoort
Berichten: 10
Standaard

even een dom vraagje hoor,maar moet je atv aangesloten zijn op je tv als je dit wil gaan doen ?
Of koppel ik hem los van mn tv en dan via mijn usb draadje die commandos invoeren
  #13  
Oud 08-01-12, 10:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 19
Standaard

De AppleTV dient in het netwerk aanwezig te zijn. Je kan de AppleTV benaderen met puTTy in Windows of Terminal in Mac.

Sommige commando's die niet uitgevoerd kunnen worden zal met superuser rechten moeten worden ingevoerd:
apt-get update wordt dan sudo apt-get update of su apt-get update.
  #14  
Oud 09-01-12, 13:21
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Voor zover ik weet als je met root inlogt heb je superuser rechten dus sudo of su is nooit nodig ervoor.
  #15  
Oud 10-01-12, 06:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: amersfoort
Berichten: 10
Standaard

nou al veel zitten klunsen, via putty kom ik met mn ip er wel in, daarna vraag hij om " login as " wat ik daar ingeef weet ik nietheb van alles geprobeert , daarna vraagt hij om een w8twoord, als ik alpine intikt zie ik niet gebeuren en weigert hij acces.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 januari 2012 om 06:40 ----------

ik ben er uit hoor alles staat er op
logina as daar moet root staan en wel opletten met kopieren de " komt niet lekker over maar na veel geknoei en wat hulp nu xbmc instellen
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Uitzending gemist in XBMC / aTV Flash Black. wjdrlg Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 10 10-01-12 16:14
Problemen met installatie XBMC, zwart scherm rickrick Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 13-12-11 00:21
Installeren xbmc 4.4.1 mdiersma2 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 15 22-11-11 22:20
XBMC installeren met jailbreak met Seasonpass rjmeijer1973 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 13-07-11 09:05
Problemen met apps installeren Gousk iPhone Apps 0 02-03-10 16:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:17.