xbmc ziet geen workgroup win7

xbmc ziet geen workgroup win7 discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb gisteren de appltv 2 beschikbaar gemaakt voor xbmc. Installatie ging goed. Ik kan via wifi alles weer doen zoals gebruikelijk. Alleen in xbcm kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2012, 13:37
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 8
Standaard xbmc ziet geen workgroup win7

Heb gisteren de appltv 2 beschikbaar gemaakt voor xbmc.
Installatie ging goed.
Ik kan via Wi-Fi alles weer doen zoals gebruikelijk.
Alleen in xbcm kan ik mijn workgroup thuis niet zien.
Heb al vanalles geprobeerd maar ik zie niet mijn laptop.
Heb wel alles in win7 geschared maar helaas.....

Wie kan en wil mij helpen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2012, 13:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

Windows 7: delen met thuisgroepen - Computer!Totaal
  #3  
Oud 22 January 2012, 15:12
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 8
Standaard

Ben weer een stapje verder......

Ik zie nu mijn hd van mijn laptop.
Als ik nu op de directory klik waar de films staan vraagt hij om een username en ww.
Ik heb ingesteld dat dat niet hoeft...

wat nu????

Laatst gewijzigd door roneij; 22 January 2012 om 15:50.
  #4  
Oud 22 January 2012, 16:20
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

dan zou die het moeten doen nu : tenzij er nog iets ingesteld staat wat nie klopt

als die om een username vraagt en pass staat er dus nog nie iets goed
en dat kan je instellen in advance gedeelte van delen (volgens mij helemaal onderin)
  #5  
Oud 22 January 2012, 17:09
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 8
Standaard

Snap er geen fluit van. Als ik de film naar gebruikers/openbaar op de pc kopieer dan zie ik hem wel op de apple tv....
Er staan 2 mapjes bij gebruikers.
-openbaar
-rob
op rob zie een slotje...
  #6  
Oud 22 January 2012, 17:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

op map rob gaan staan en rechtermuisknop eigenschappen doen

daarna in dat scherm wat je krijgt scherm naar delen gaan 2de bovenin

en daar zie geavanceerd delen staan
in die instellingen staat iets verkeerd bij jouw

ik denk dat deze map delen daarin uitgevinkt staat
  #7  
Oud 22 January 2012, 17:21
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 8
Standaard

Ik zie dan alleen delen met
-niemand
-thuisgroep
  #8  
Oud 25 January 2012, 15:45
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Probeer als user in XBMC eens HomeGroupUser$ (dus inclusief $ ) en dan als password het homegroup password.
  #9  
Oud 27 January 2012, 19:26
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 8
Standaard

Helaas.... dit is ook de oplossing niet
  #10  
Oud 27 January 2012, 23:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2010
Berichten: 48
Standaard

Ik heb ook win 7 en krijg ook de melding dat ik n ww enz in moet vullen

ik druk gewoon op ok en kom dan in alle mappen die ik doorvoor open heb gesteld

alleen als ik de ok knop ingedrukt houdt blijft ie zeggen geen video's in de map

zou ik dan mp4's in die map moeten hebben zodat xbmc ze wel herkent???
__________________
ATV 2 verkocht en van opbrengst compleet mediacenter!!!
  #11  
Oud 27 January 2012, 23:50
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Hebben jullie soms een ww op windows 7 opstartscherm ingesteld?? En zoja misschien die gebruiken
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #12  
Oud 28 January 2012, 11:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2010
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Hebben jullie soms een ww op windows 7 opstartscherm ingesteld?? En zoja misschien die gebruiken
geen ww met opstarten ingevuld.....

Ik laat het even voor wat t is en zal aan mn schoonvader vragen die gebruikt xbmc al 100 jaar op top niveau. Is toch moeilijk om dit op afstand uit te leggen...

als hij de oplssing aandraagt zal ik em posten!
  #13  
Oud 28 January 2012, 21:41
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jayblo Bekijk bericht
geen ww met opstarten ingevuld.....

Ik laat het even voor wat t is en zal aan mn schoonvader vragen die gebruikt xbmc al 100 jaar op top niveau. Is toch moeilijk om dit op afstand uit te leggen...

als hij de oplssing aandraagt zal ik em posten!
Waarschijnlijk zegt hij dat je een MAC moet nemen
  #14  
Oud 28 January 2012, 23:03
the matrix's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Locatie: Almelo
Berichten: 109
Standaard

probeer dit eens

Ga naar mijn computer en klik met rechtermuis op netwerk

Kies eigenschappen vervolgens Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen

Vink vervolgens " met wachtwoord beveilgen uitschakelen" aan

Succes
  #15  
Oud 30 January 2012, 12:35
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 38
Standaard

Bij mij word er idd ook om het ww gevraagt, terwijl ik geen windows user ww heb ingesteld..


Iemand nog een suggestie?
  #16  
Oud 30 January 2012, 12:45
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Maak een nieuw account aan met een wachtwoord om te testen of alle instellingen verder goed zijn.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ik heb wel xbmc maar nog geen films wat nu ... lesley00 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 25 December 2011 16:02
xbmc speelt geen videofiles af....? goofy17 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 27 September 2011 16:05
Ziet geen Simkaart clouseau Jailbreak 1 3 January 2011 19:58
Win7 ziet iPhone niet meer Gabrie iTunes 9 11 February 2010 19:51
iphone ziet geen simkaart bako iPhone algemeen 17 10 March 2009 21:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:23.