Mijn addon xot-uzg.v3

Mijn addon xot-uzg.v3 discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik weet niet waar het ligt. Het laadt niet op. Moet ik iets instellen ofso...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 February 2012, 17:47
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard Mijn addon xot-uzg.v3

Ik weet niet waar het ligt. Het laadt niet op. Moet ik iets instellen ofso

Laatst gewijzigd door Thakoer; 16 February 2012 om 18:15.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 February 2012, 19:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ok, het domste antwoord ooit, maar op zo een vraag kan ik ook niet anders ...

Een ATV2 moet je niet opladen.
  #3  
Oud 16 February 2012, 19:08
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Ok een beetje kort. Ik heb alles via ingeladen in aptv alles enabled maar al s starten wordt er niks opgeladen channel enz.
  #4  
Oud 16 February 2012, 19:31
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Misschien moet je eerst eens wat meer moeite doen om je probleem duidelijk uit te leggen. Anders kunnen we je niet helpen
  #5  
Oud 16 February 2012, 19:34
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Bij video addons klik ik de xot-uzg v3 aan dan komt working en dan niks. Er wordt dus niks ingeladen. Duidelijker kan ik niet zijn man. Dus mijn vraag is wat doe ik verkeerd.
Ik heb eerste de repo geinstalleerd en dan plugin.
  #6  
Oud 16 February 2012, 21:08
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Welke firmware draait je atv2?

heb je de laatste versie van xot-uzg?

XOT:Uzg - Rieter.NET
  #7  
Oud 16 February 2012, 21:18
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Welke firmware draait je atv2?

heb je de laatste versie van xot-uzg?

XOT:Uzg - Rieter.NET
Waar kan firmware versie zien op de aptv2 ? En ja ik heb laatste versie genomen.
  #8  
Oud 17 February 2012, 09:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2012
Berichten: 4
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem met laden van XOT-UZG.
Voorheen werkte het prima, maar plots niet meer.
Ik heb vandaag ook de laatste versie van XOT-UZG genstalleerd (.13) maar dat lost het probleem niet op.
ATV-2 met 4.4.4

Wanneer ik XOT-UZG selecteer krijg ik Loading directory, retrieved 0 items te zien.
Normaal zie je het aantal items laden.
Andere kanalen die geinstalleerd zijn i.e. Nat-Geo laden wel normaal.

Ik woon in China.
  #9  
Oud 17 February 2012, 10:45
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wittewel Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem met laden van XOT-UZG.
Voorheen werkte het prima, maar plots niet meer.
Ik heb vandaag ook de laatste versie van XOT-UZG genstalleerd (.13) maar dat lost het probleem niet op.
ATV-2 met 4.4.4

Wanneer ik XOT-UZG selecteer krijg ik Loading directory, retrieved 0 items te zien.
Normaal zie je het aantal items laden.
Andere kanalen die geinstalleerd zijn i.e. Nat-Geo laden wel normaal.

Ik woon in China.

Hetzelfde probleem.
  #10  
Oud 17 February 2012, 11:30
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Ik had die add-on nog niet, dus genstalleerd volgens de instructies op onderstaande webpagina:

XOT:Uzg - Rieter.NET

Werkt perfect Net getest met "Blokken" op n.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #11  
Oud 17 February 2012, 11:45
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik had die add-on nog niet, dus genstalleerd volgens de instructies op onderstaande webpagina:

XOT:Uzg - Rieter.NET

Werkt perfect Net getest met "Blokken" op n.
Hoi timosha

Mischien doen we wat verkeerd. Kan jij stap voor stap uitleggen wat we moeten doen ik ga alles opnieuw doen dan.
wat moet je eerst installeren enz enz. heel graag.
  #12  
Oud 17 February 2012, 11:49
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Aangezien ik de slimste niet ben en ik gewoon gedaan wat op de installatiepagina staat:

XOT:Installation - Rieter.NET

Eerst de repo gedwonload en genstalleerd, daarna de programma add-on genstalleerd. Dat was alles

Citaat:
Install XOT-Uzg.v3 as an Addon

In order to install XOT-Uzg.v3 as an addon you need to install the XOT-Uzg.v3 repository.
The following needs to be done once to make the repository available in XBMC:
  • Download the XOT-Uzg.v3 repository (not XOT-Uzg.v3) from the download page
  • If your XBMC is on another system, upload the ZIP file to your XBMC system
  • Start XBMC and go to System -> Settings -> Add-ons
  • Select the Install from a zip file option
  • Browse to the location of the repository zip file and select it
  • After the installation is complete go to Get Addons and select the XOT-Uzg.v3 Add-ons. There you will find XOT-Uzg.v3 under Program Add-ons
  • Select it and then click Install. This will download XOT-Uzg.v3 once, but it will appear both as script and plugin!
If all went well, XOT-Uzg.v3 should appear twice under the System -> Addons -> Enabled Addons -> "Program Add-ons". Once for the script and once for the plugin version.
  • The plugin version will appear under Videos -> Video Add-ons
  • The script version will appear under Programs
  #13  
Oud 17 February 2012, 12:12
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Aangezien ik de slimste niet ben en ik gewoon gedaan wat op de installatiepagina staat:

XOT:Installation - Rieter.NET

Eerst de repo gedwonload en genstalleerd, daarna de programma add-on genstalleerd. Dat was alles
Timosha thanks.... nog een vraagje bij de eerste zin staat wel dubbelzinnig: (not XOT-Uzg.v3)

deze bodoelt ie tog.
uri=http://xot.hamans.com/net.rieter.xot.repository-1.0.1.zip
  #14  
Oud 17 February 2012, 12:17
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thakoer Bekijk bericht
Ja, die repository heb ik gedownload en genstalleerd.
  #15  
Oud 17 February 2012, 12:24
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

thanks ga vanavond proberen
bedankt timosha.
  #16  
Oud 17 February 2012, 16:03
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Het doet het niet loading directory en dan niks

4.3 2557 firmware
  #17  
Oud 17 February 2012, 17:03
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 89
Standaard

hier juist opgezet en werkt prima
  #18  
Oud 17 February 2012, 17:22
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Waar ligt het aan raak gefrustreerd. Klik bij addons video en staat er bij maar niks laad op .
  #19  
Oud 17 February 2012, 18:30
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Verwijder de boel eens en installeer het opnieuw
  #20  
Oud 18 February 2012, 18:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2012
Berichten: 4
Standaard

Ik heb alles geherinstalleerd, files op de ATV2 opgeruimd zoals werd geadviseerd.
Helaas laad ie nog steeds geen directory's.

Omdat ik later nog andere add ons had genstalleerd heb ik deze voor de zekerheid ook verwijderd.


Kan iemand deze log files analyseren of vergelijken?
Mogelijk dat er iets in staat.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: txt uzg.log.txt‎ (166,1 KB, 12x gelezen)
Bestandstype: txt uzgPlugin.log.txt‎ (166,2 KB, 6x gelezen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
sportsdevil addon sentinaal Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 10 26 April 2012 22:10
Imdb addon gebruiken in 1 channel wasdroger Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 5 February 2012 16:17
Fastpasstv goede addon? QuestionMan Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 1 February 2012 11:27
kan iemand mijn vertellen waar ik mijn contacten in mijn i tunes vind mschmidtwegenbouw iPhone algemeen 3 31 December 2011 14:18
Windows: Itunes herkent mijn ipad2 niet maar wel mijn ipod. Antonia iTunes 0 20 November 2011 11:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.