Foutmelding 1channel na update.

Foutmelding 1channel na update. discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb precies het zelfde. Na update naar 0.1.5 script fout. Het vreemde is als ik bij add ons installeren de optie ongedaan maken gebruik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 March 2012, 21:04
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 40
Standaard

Ik heb precies het zelfde. Na update naar 0.1.5 script fout.
Het vreemde is als ik bij add ons installeren de optie ongedaan maken gebruik en 0.1.4 terug zet werkt 1channel weer.
Ligt het dan toch aan het update script?
Raar dat als er nieuwe updates gepusht worden je meteen weer met de pc aan de slag moet om de boel weer aan de gang te helpen.
Niet echt gebruiks vriendelijk voor de minder technische mensen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 March 2012, 21:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.895
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lyrix Bekijk bericht
Raar dat als er nieuwe updates gepusht worden je meteen weer met de pc aan de slag moet om de boel weer aan de gang te helpen.
Niet echt gebruiks vriendelijk voor de minder technische mensen.
XBMC en de add-ons zijn OpenSource en daar is op zich niets mis mee. Aan OpenSource projecten werken tientallen zo niet honderden ontwikkelaars. Dit heeft helaas soms implicaties in de vorm van regressie bugs. Iedereen die zich intensief met Linux heeft beziggehouden kent dat fenomeen.

Regressie bugs zijn in wezen niet zo erg, die zijn meestal binnen een paar uur of dagen opgelost en dat is dan weer een voordeel van OpenSource.

Maar, als er een regressie bug optreed als een bezetene gaan ssh-en, iFunboxen of WinSCP-en kan het probleem alleen maar erger maken. Zeker als je niet erg bekend bent met Unix, Python scripting, enz... enz...

De beste oplossing is dus geduld hebben en wachten tot er een fix is voor een regressie bug of een roll-back doen tot het probleem opgelost is.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #23  
Oud 6 March 2012, 22:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Ok duidelijk!

Zodra ze het weer gefixt hebben word het dan automatisch geupdatet?
  #24  
Oud 6 March 2012, 23:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
Ok duidelijk!

Zodra ze het weer gefixt hebben word het dan automatisch geupdatet?
Als het goed is , moeten de films bij jou toch nu ook gewoon weer normaal opstarten?
  #25  
Oud 7 March 2012, 06:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuestionMan Bekijk bericht
Als het goed is , moeten de films bij jou toch nu ook gewoon weer normaal opstarten?
Goedemorgen,

Nee was dat maar zo net nog even getest.
  #26  
Oud 7 March 2012, 17:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
Goedemorgen,

Nee was dat maar zo net nog even getest.
Snap daar niks van , en het programma 1channel start wel op ?
  #27  
Oud 7 March 2012, 17:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuestionMan Bekijk bericht
Snap daar niks van , en het programma 1channel start wel op ?
Nee ook niet.. Zodra ik het aanklik krijg ik te zien "fout in script"

Beetje balen dit
  #28  
Oud 7 March 2012, 19:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
Nee ook niet.. Zodra ik het aanklik krijg ik te zien "fout in script"

Beetje balen dit
Ja wat ik al eerder aangaf, ik had dat ook bij het begin, maar ik heb toen die metahandler erbij gezet en toen werkte die bij mijn wel.

Ik had ook bij het begin scriptfout, maar jij zegt dat het niet helpt.

Dan is de enigste manier nog alles eraf halen en erop zetten, maar dat werkte ook niet.

Dan doe je toch iets fout denk
  #29  
Oud 7 March 2012, 19:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuestionMan Bekijk bericht
Ja wat ik al eerder aangaf, ik had dat ook bij het begin, maar ik heb toen die metahandler erbij gezet en toen werkte die bij mijn wel.

Ik had ook bij het begin scriptfout, maar jij zegt dat het niet helpt.

Dan is de enigste manier nog alles eraf halen en erop zetten, maar dat werkte ook niet.

Dan doe je toch iets fout denk

Ik ben weer een blije man

Ik heb mijn ATV weer aan me laptop gehangen, hersteld in iTunes toen weer opnieuw jb er over heen gedaan en toen de addons weer genstalleerd van uit gosub.dk en nu start 1channel gewoon en kan ook films weer kijken

Ben net klaar ga even alles verder testen nu!
  #30  
Oud 7 March 2012, 20:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
Ik ben weer een blije man

Ik heb mijn ATV weer aan me laptop gehangen, hersteld in iTunes toen weer opnieuw jb er over heen gedaan en toen de addons weer genstalleerd van uit gosub.dk en nu start 1channel gewoon en kan ook films weer kijken

Ben net klaar ga even alles verder testen nu!
Haha ja dat is een fijn gevoel dan he
  #31  
Oud 13 March 2012, 13:02
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Vraagje: is the issue met 1channel met invulling real-debrid al opgelost.? kan niks in xmbc hub vinden namelijk.
  #32  
Oud 15 March 2012, 22:34
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Weet iemand wat in setting van 1channel Auto viEw beteken en inhoud
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
script fout icefilm en 1channel RayS Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 5 2 June 2012 03:44
Nieuwe hosts toegevoegd aan 1Channel misa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 16 11 May 2012 08:45
Probleem na updaten 1channel trici Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 51 6 March 2012 15:31
Foutmelding na update schrijfmap iPad algemeen 2 15 October 2011 15:22
Foutmelding 9 na update duiker67 iPhone algemeen 0 23 July 2011 00:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:06.