Foutmelding 1channel na update.

Foutmelding 1channel na update. discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Net zoals vele van jullie krijg ik ook inmiddels de script foutmelding bij mijn 1channel. Helaas ben ik nog niet zo vaardig dat ik begrijp ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 March 2012, 21:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2012
Berichten: 5
Standaard Foutmelding 1channel na update.

Net zoals vele van jullie krijg ik ook inmiddels de script foutmelding bij mijn 1channel.

Helaas ben ik nog niet zo vaardig dat ik begrijp wat je allemaal moet doen om dit aan te passen. Heb de plugin van 1 Channel zelf geinstalleerd middels wnscp.

Kan iemand mijn nu uitleggen hoe ik er voor kan zorgen dat 1channel weer werkt?

Ik lees wat over een default file, waar moet ik deze plaatsen?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 March 2012, 21:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCoolen Bekijk bericht
Net zoals vele van jullie krijg ik ook inmiddels de script foutmelding bij mijn 1channel.

Helaas ben ik nog niet zo vaardig dat ik begrijp wat je allemaal moet doen om dit aan te passen. Heb de plugin van 1 Channel zelf geinstalleerd middels wnscp.

Kan iemand mijn nu uitleggen hoe ik er voor kan zorgen dat 1channel weer werkt?

Ik lees wat over een default file, waar moet ik deze plaatsen?

Alvast bedankt.
Dit is waarschijnlijk je oplossing:

http://forum.iculture.nl/f134/apple-...-1channel.html
  #3  
Oud 5 March 2012, 21:42
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Het vreemde is dat je bijv een film hebt geselecteerd putlocker, sockshare en dan een putlocker. Ik koos voor de putlocker met de meeste hit gaf script error, en die andere speelt gewoon af.
  #4  
Oud 5 March 2012, 21:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2012
Berichten: 5
Standaard

Bovenstaande is niet de oplossing, ik krijg een foutmelding net zoals andere. Kan iemand in redelijke jip,janneke taal uitleggen wat te doen. Ik wil het graag leren.

Bedankt
  #5  
Oud 5 March 2012, 22:06
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

Hoi

Ik heb het zelfde probleem.
Op de ipad werkt het wel maar op de atv2 niet.
Heb alles al 2x er af gegooid maar werkt nog steeds niet goed.
  #6  
Oud 5 March 2012, 22:08
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Volgens mij doet ie het bij niemand meer!
  #7  
Oud 5 March 2012, 22:15
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thakoer Bekijk bericht
Volgens mij doet ie het bij niemand meer!
Na aanpassing van het Python script "default.py" werkt het wel (bij mij tenminste).

Hoe dat moet staat in een andere draad beschreven, ik ga dat dus niet herhalen. Ondertussen is iedereen met dit probleem blijkbaar zijn eigen draadje begonnen.

Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #8  
Oud 5 March 2012, 22:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2012
Berichten: 5
Standaard

Als je even de link daar van wil posten kunnen wij ermee verder.
  #9  
Oud 5 March 2012, 22:23
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCoolen Bekijk bericht
Als je even de link daar van wil posten kunnen wij ermee verder.
Als je even de zoekfunctie wil gebruiken kan je daar verder gaan
  #10  
Oud 5 March 2012, 22:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2012
Berichten: 5
Standaard

Behulpzaam hoor.
  #11  
Oud 5 March 2012, 22:31
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Nou timosha bij mij werkt het ook niet meer man. Kan je aan ons uitleggen. Ik zie ook bij de nieuwe films dat putlocker en sockshare niet als source aangegeven en bijde oudere films wel. Je zou ons hiermee een plezier doen
  #12  
Oud 5 March 2012, 22:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Allemaal draadjes over hetzelfde probleem. In de draad met het pijltje staat de oplossing.

Aartsmoeilijk om het te vinden, h

  #13  
Oud 5 March 2012, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2012
Berichten: 5
Standaard

Deze had ik uiteraard al uitgebreid bekeken, helaas kan ik hier geen wijs uit.

Ik begrijp dat er een bestand aangepast moet worden naar default, waar en hoe kom ik bij dit bestand, bedankt.
  #14  
Oud 5 March 2012, 23:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCoolen Bekijk bericht
Deze had ik uiteraard al uitgebreid bekeken, helaas kan ik hier geen wijs uit.

Ik begrijp dat er een bestand aangepast moet worden naar default, waar en hoe kom ik bij dit bestand, bedankt.
Zoekfunctie gepakt : Default ingetypt.

Bovenaan de pagina :

Als je dit zoekt, waar je het over hebt .

Staat hier je antwoord :

http://forum.iculture.nl/f134/apple-...tml#post776128
  #15  
Oud 5 March 2012, 23:18
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Is dit gedaan bij de versie 1.4 of 1.5 die default in de geplaatst bij addons van 1channel
want bij 1.5 krijg nog steed error

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 maart 2012 om 22:36 ----------

Het lijkt me sterk dat alles bij je doet timosha.... Bij mij doet het ie het wel, maar lang niet alles putlocker die doen het meeste niet...dus ik weet egt waar het aan ligt man. Heel vervelend man.
  #16  
Oud 5 March 2012, 23:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thakoer Bekijk bericht
Is dit gedaan bij de versie 1.4 of 1.5 die default in de geplaatst bij addons van 1channel
want bij 1.5 krijg nog steed error

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 maart 2012 om 22:36 ----------

Het lijkt me sterk dat alles bij je doet timosha.... Bij mij doet het ie het wel, maar lang niet alles putlocker die doen het meeste niet...dus ik weet egt waar het aan ligt man. Heel vervelend man.

Thakoer je zit zelf ook op het xbmchub forum, daar geven ze toch ook aan dat de hosts heel veel problemen geven vandaag, en dat uit geen report naar voren is gekomen dat het of aan een update ligt of aan 1channel?

Bij mijn doet sockshare en putlocker het nu ook even slecht, sommige films pakt die wel en sommige pakt die niet.

Wacht gewoon even af, mischien is het morgen al anders.
  #17  
Oud 5 March 2012, 23:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

wat een drama ik gooi me atv2 het raam uit
van alles al geprobeerd maar niks helpt
  #18  
Oud 5 March 2012, 23:53
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Questionman bedankt voor je duidelijke uitleg dat wilde ik effe horen anders gaan mensen waaronder ik instellingen en bestanden veranderen die niet nodig zijn.

Net als gezegd bij mijn zijn de problemen : sommige sources pakt ie naar 3 keer bijv
Want timosha schetst dat alles bij hem doet. Ik heb net pm gehad van de publisher het is inderdaad problemen bij sockshare en pitlocker hoop dat het veranderd.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 maart 2012 om 22:54 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
wat een drama ik gooi me atv2 het raam uit
van alles al geprobeerd maar niks helpt
Niet doen we moeten geduld hebben
  #19  
Oud 5 March 2012, 23:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

hahah soms ver te zoeken bij mij
Maar er is dus echt geen oplossing om dit moment?
  #20  
Oud 6 March 2012, 00:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Geduld...........en niet in paniek allemaal instellingen veranderen, het ligt niet aan 1Channel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
script fout icefilm en 1channel RayS Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 5 2 June 2012 04:44
Nieuwe hosts toegevoegd aan 1Channel misa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 16 11 May 2012 09:45
Probleem na updaten 1channel trici Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 51 6 March 2012 16:31
Foutmelding na update schrijfmap iPad algemeen 2 15 October 2011 16:22
Foutmelding 9 na update duiker67 iPhone algemeen 0 23 July 2011 01:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:34.