AT2 reboot soms in hoofdmenu

AT2 reboot soms in hoofdmenu discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een ATV2 - JB - ATVFlash en soms als ik in hoofdmenu zit en dan naar onderdeel ga zoals trailers of muziek , ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 April 2012, 15:39
» iPhone 6 16GB (Space Grijs)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2012
Locatie: Amsterdam
Berichten: 59
Standaard AT2 reboot soms in hoofdmenu

Ik heb een ATV2 - JB - ATVFlash

en soms als ik in hoofdmenu zit en dan naar onderdeel ga zoals trailers of muziek , dan crasht hij soms, en reboot hij .

wat kan hier oorzaak van zijn? kan ik dat uit de log bestanden halen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 May 2012, 19:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2012
Berichten: 1
Standaard

Hoi Denko,

Ik heb sinds kort last van hetzelfde probleem. Is het bij jou al opgelost?
  #3  
Oud 10 May 2012, 19:58
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Denko Bekijk bericht
wat kan hier oorzaak van zijn? kan ik dat uit de log bestanden halen?
Dat kan. De logs staan in /root/var/log

Op een Windowsbak gaat het moeilijk zijn om die .asl bestanden te lezen. Op een Mac doe je dat met de Console.

Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 11 May 2012, 14:35
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat kan. De logs staan in /root/var/log

Op een Windowsbak gaat het moeilijk zijn om die .asl bestanden te lezen. Op een Mac doe je dat met de Console.

Succes gewenst
Hoe maak je verbinding met de ATV via de Console?
Want bij mij zie ik alleen de logbestanden van mijn MacPro
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #5  
Oud 11 May 2012, 14:38
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Hoe maak je verbinding met de ATV via de Console?
Want bij mij zie ik alleen de logbestanden van mijn MacPro
In Finder het .asl log bestand rechts aanklikken, dan "Open with" kiezen, dan "Other" en in "Other" kies je nu de Console. Het logbestand staat nu in de Mac logs.
  #6  
Oud 11 May 2012, 16:37
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
In Finder het .asl log bestand rechts aanklikken, dan "Open with" kiezen, dan "Other" en in "Other" kies je nu de Console. Het logbestand staat nu in de Mac logs.
Het enige dat ik kan vinden in root/var/log/asl is "SweepStore"
  #7  
Oud 31 May 2012, 12:57
» iPhone 6 16GB (Space Grijs)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2012
Locatie: Amsterdam
Berichten: 59
Standaard

heb nog log file kunnen uitlezen , maar zat laast een film te kijken via Icefilms,

en nadat ik de film uit pauze haalde klapte hij gewoon eruit en reboote helemaal... erg vervelend want je moet die film helemaal opnieuw kijken en kan niets eens naar voren spoelen omdat het streaming is...

ik gebruik wel nog 4.4. , is 5.0 stabieler?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
beste formaat om te streamen met AT2? johnnybt Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 4 28 November 2011 23:13
AT2 bedienen vanaf je Mac? thomaskr0811 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 5 July 2011 14:00
sms in hoofdmenu paatjoo iPhone algemeen 8 26 March 2008 08:06
scrollend hoofdmenu frodo iPhone algemeen 2 5 October 2007 22:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:05.