Geen films kijken Icefilms

Geen films kijken Icefilms discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb sinds een week de AT2. nu kan ik op Icefilms geen films bekijken. Alle titels staan er netjes in. bij het selecteren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 December 2012, 10:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 22
Standaard Geen films kijken Icefilms

Hallo,

Ik heb sinds een week de AT2. nu kan ik op Icefilms geen films bekijken. Alle titels staan er netjes in. bij het selecteren van een film krijg ik de opties: DVD of HD 720P (Bluray). Zodra ik voor n van die opties kies komen er geen opties meer om de film te streamen. De pagina is dan leeg en ik kan alleen maar terug naar de vorige optie.

Iemand een idee? Iets met de instellingen te maken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 December 2012, 10:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Bij mij komt hij met een melding dat ik metacontainer van march 2012 kan downloaden.
Als ik dat doen dan krijg ik een script error
  #3  
Oud 13 December 2012, 10:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Die kreeg ik aan het begin ook, na een aantal keer geprobeerd te hebben heeft hij dat bestandje genstalleerd en kon ik in de categorien bladeren. alleen daar blijft het nu dus bij en kan ik geen films streamen.
  #4  
Oud 13 December 2012, 11:35
» iPhone 6s Plus 16GB (Goud) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 56
Standaard

Zeer herkenbaar, heb deze meldingen ook gehad na een paar dagen proberen kon ik in eens wel installeren geen idee waar aan het heeft gelegen. Kwa films streamen werkt het niet optimaal meer, veel sources werken niet meer ..... (xbmc frodo)

Dus denk gewoon dat je het moet blijven proberen en anders 1channel proberen.
  #5  
Oud 13 December 2012, 11:36
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

heb je het pas geinstalleerd?
het kan zo zijn dat je de apple tv moet herstarten en dat ie het dan pas doet.
  #6  
Oud 13 December 2012, 11:45
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Er is gister een update geweest. Het zou nu moeten werken.
  #7  
Oud 13 December 2012, 11:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Hoi Thakoer,
Die update....moet je die zelf nog updaten of doet het systeem dat zelf? En zo ja, hoe kan ik die update installeren? Alvast bedankt.
  #8  
Oud 13 December 2012, 12:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

ik heb gisteravond inderdaad de update ginstalleerd en helaas krijg ik nog steeds een script error als ik de metacontainer march 2012 wil downloaden.
  #9  
Oud 13 December 2012, 12:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Hoe heb je die geinstalleerd?
  #10  
Oud 13 December 2012, 12:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

systeem=>addons=>icefilms menuknop even ingedrukthouden en dan addoninformatie en dan update zo even uit mijn hoofd gezegd. kan zijn dat het net iets anders zit.
  #11  
Oud 13 December 2012, 13:31
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2012
Berichten: 17
Standaard

Ik heb ergens wel eens gelezen dat je via terminal of putty de atv in moet gaan via de IP van je atv. Dan moet je bepaalde dingen veranderen of verwijderen.
  #12  
Oud 13 December 2012, 13:31
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

@Dbihouh
Staat je autoupdate aan ! dan update ie het vanzelf. dan zie je bij
settings, addons, dan zie je dat er een update beschikbaar is.

Zo niet dan moet je naar settings, geinstalleerde addons , icefilms aanklikken en dat zie je update (forceren).
  #13  
Oud 13 December 2012, 13:43
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Thanks allemaal. Ik ga het vanavond proberen. Ik hoop dat daarmee het probleem is opgelost (alhoewel ik nog niet helemaal zeker ben dat t alleen door de update komt)

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 december 2012 om 13:01 ----------

Nog even een aanvulling....niemand heeft dus het probleem wat ik heb beschreven in de eerste vraag?
  #14  
Oud 13 December 2012, 14:07
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dbibouh Bekijk bericht

Nog even een aanvulling....niemand heeft dus het probleem wat ik heb beschreven in de eerste vraag?
Net nog eens geprobeerd, werkt perfect met een RealDebrid account
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #15  
Oud 13 December 2012, 14:14
» iPhone 6 16GB (Space Grijs)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2012
Locatie: Amsterdam
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Net nog eens geprobeerd, werkt perfect met een RealDebrid account

bij mij ook.. moet gewoon werken tenzij je idd geen RD account hebt..
  #16  
Oud 13 December 2012, 14:37
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

v1.1.22 (Wednesday, 12 December 2012):
- Fix for no sources again! Stopped using commoncache for mirror page source

v1.1.21 (Wednesday, 12 December 2012):
- Fix for no sources problem - common cache was loading a blank entry for the 'mirror' link
- Fixed search function that was returning bad url's for results
- Fixed error in search results where an episode was returning a different naming format
- Added MovReel download limit exceeded error check


Our no sources/commoncache.db problem should finally be gone!

Was a very quick fix, though finding exactly what was causing it took some time.. possibly a bug in the commoncache plugin

Let me know if it still creeps up, I will need a log and copy of your commoncache.db file if it persists

met of zonder RD doet ie het ook. RD is natuurlijk iets beter en sneller to hosters..maar daar lag het niet aan.

Bron: XBMC HUB.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 december 2012 om 13:40 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pienoet Bekijk bericht
ik heb gisteravond inderdaad de update ginstalleerd en helaas krijg ik nog steeds een script error als ik de metacontainer march 2012 wil downloaden.

Server van de Metacontainer is een beetje onstabiel. Probeer op een rustig tijdstip te downloaden. soms heb je geluk ! Als je wilt dat je deze melding niet wilt krijgen dan moet je metadata uitzetten in je in de addoninstelling van Icefilms.
  #17  
Oud 13 December 2012, 14:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thakoer Bekijk bericht
v1.1.22 (Wednesday, 12 December 2012):
- Fix for no sources again! Stopped using commoncache for mirror page source

v1.1.21 (Wednesday, 12 December 2012):
- Fix for no sources problem - common cache was loading a blank entry for the 'mirror' link
- Fixed search function that was returning bad url's for results
- Fixed error in search results where an episode was returning a different naming format
- Added MovReel download limit exceeded error check


Our no sources/commoncache.db problem should finally be gone!

Was a very quick fix, though finding exactly what was causing it took some time.. possibly a bug in the commoncache plugin

Let me know if it still creeps up, I will need a log and copy of your commoncache.db file if it persists

met of zonder RD doet ie het ook. RD is natuurlijk iets beter en sneller to hosters..maar daar lag het niet aan.

Bron: XBMC HUB.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 december 2012 om 13:40 ----------




Server van de Metacontainer is een beetje onstabiel. Probeer op een rustig tijdstip te downloaden. soms heb je geluk ! Als je wilt dat je deze melding niet wilt krijgen dan moet je metadata uitzetten in je in de addoninstelling van Icefilms.
Ok thanks!

ik heb liever fanart en posters bij de film en series.

Ik blijf het gewoon proberen!
  #18  
Oud 13 December 2012, 15:36
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dbibouh Bekijk bericht
Thanks allemaal. Ik ga het vanavond proberen. Ik hoop dat daarmee het probleem is opgelost (alhoewel ik nog niet helemaal zeker ben dat t alleen door de update komt)

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 december 2012 om 13:01 ----------

Nog even een aanvulling....niemand heeft dus het probleem wat ik heb beschreven in de eerste vraag?
Als je geen source te zien krijgt:

Dan moet je wel ssh naar je apparaat en dit bestandje verwijderen :XBMC/userdata/Database/commoncache.db
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gedownloade itunes films op ipad 2 kijken Bswaak iPad algemeen 1 21 July 2012 12:48
apple tv 2 en films kijken vanuit windows tiger1050 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 5 14 February 2012 08:27
Films kijken op de iPad johanneslol1 iPad algemeen 2 28 July 2011 01:28
Kan geen films meer kijken op Ipad nelski iPad algemeen 1 3 March 2011 11:20
films kijken op extern scherm hordi015 iPhone accessoires en onderdelen 3 21 May 2010 18:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:30.