Apple TV 2 krijgt geen internet

Apple TV 2 krijgt geen internet discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb laast een Apple TV 2 gehaald. Heb hem werkend gezien, alleen op de een of andere manier wil de Apple TV bij me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2012, 16:07
» iPhone 5 16GB (Zwart)  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2012
Berichten: 5
Standaard Apple TV 2 krijgt geen internet

Ik heb laast een Apple TV 2 gehaald. Heb hem werkend gezien, alleen op de een of andere manier wil de Apple TV bij me thuis geen internet krijgen.

Heb hem bekabeld aangesloten op de modem. Heb overigens internet van KPN, heb een Thomson TG789vn modem, maar op de een of andere manier ziet de modem hem niet!

Op de kabel zit gewoon internet want mijn laptop kan via de kabel gewoon het internet op.

Heb ook geprobeerd de Apple TV zelf een IP adres te geven, maar helaas ook geen succes.

Heeft iemand de oplossing voor mij?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2012, 16:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wierdo78 Bekijk bericht
....alleen op de een of andere manier wil de Apple TV bij me thuis geen internet krijgen.
Waarschijnlijk bedoel je dat de Apple TV 2 geen IP-adres krijgt van de router.

Heeft die Thomson router MAC-filtering ingeschakeld? Dus, dat alleen bepaalde MAC-adressen een IP-adres van de DHCP-server van de router krijgen.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 14 December 2012, 16:55
» iPhone 5 16GB (Zwart)  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2012
Berichten: 5
Standaard

Geen idee, enig idee waar ik dit kan vinden, en moet dit filter in of juist uit geschakeld zijn?
  #4  
Oud 14 December 2012, 16:58
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wierdo78 Bekijk bericht
Geen idee, enig idee waar ik dit kan vinden, en moet dit filter in of juist uit geschakeld zijn?
In de router kun je dat vinden. Je zult het moeten uitschakelen of het MAC adres van de ATV2 toevoegen aan het ingeschakelde filter.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 14 December 2012, 17:07
» iPhone 5 16GB (Zwart)  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2012
Berichten: 5
Standaard

Ben aan het zoek maar kan deze instelling zo 1,2,3 niet vinden, maar het probleem is idd dat de ATV2 geen IP adres krijgt toegewezen.

In de router moet het echt MAC filter heten?
  #6  
Oud 14 December 2012, 17:17
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Er schijnen met de allerlaatste Apple TV 2 firmware ook af en toe problemen te zijn met de ethernetverbinding.

Om een en ander uit te sluiten kan je eens proberen om een Wi-Fi verbinding te maken met de router. Als dat werkt kan een verkeerde routerinstelling wel uitgesloten worden.
  #7  
Oud 14 December 2012, 17:22
» iPhone 5 16GB (Zwart)  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2012
Berichten: 5
Standaard

Op de een of andere manier pakt hij de Wi-Fi niet.

Wat me wel opvalt is dat is de volgende instelling:
Interface - LocalNetwork
Interface-informatie
Interfacegroep:lan
TCP/IP-configuratie
Adres van Thomson Gateway:192.168.2.254/24Eerste adres van DHCP:192.168.2.1Laatste adres van DHCP:192.168.2.253DHCP-leasetijd:1 dag, 0:00:00Auto-IP:UitgeschakeldDHCP-server:Ingeschakeld

Hier zie je dat AUTO IP uit staat, zou dit iets kunnen betekeken?
  #8  
Oud 14 December 2012, 17:27
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wierdo78 Bekijk bericht
Hier zie je dat AUTO IP uit staat, zou dit iets kunnen betekeken?
Ik heb geen idee wat dat mag betekenen. Schakel het eens IN, baat het niet dan schaadt het (waarschijnlijk) niet.
  #9  
Oud 14 December 2012, 17:28
» iPhone 5 16GB (Zwart)  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2012
Berichten: 5
Standaard

Tja......kan het zo niet benaderen helaas, ben al druk aan het zoeken.
  #10  
Oud 15 December 2012, 00:59
» iPhone 6 16GB (Space Grijs)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2012
Locatie: Amsterdam
Berichten: 59
Standaard

zo te zien heb jij zakelijk i-net van KPN ? 789 word erbij geleverd?

misschien harde reset even aan zijkant van modem , Wi-Fi instellen vervallen wel en extra poorten .. 10 sec ingedrukt houden terwijl hij aanstaat.

werk bij KPN dus misschien kan ik je hiermee helpen.
Reageren

Labels
apple tv 2, thomson tg789vn


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iMessage geen sms indien ontvanger geen internet heeft RonBruins iPhone algemeen 43 6 December 2014 09:23
iPhone 3G: 4.1 custom FW erop, geen internet en geen synch Drinkyoghurt Unlock 0 17 November 2010 17:52
Openbaar internet, geen toegang tot internet? Mypod iPhone algemeen 1 17 September 2010 14:01
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 17 September 2010 00:25
wel of geen internet: geen 'beetje' Michaelangelo T-Mobile 6 27 October 2008 23:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:09.