Geen (Mobiel) internet, wel internet via WIFI

Geen (Mobiel) internet, wel internet via WIFI discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vanmiddag problemen met mobiel internet. Zowel op 3G alsmede op 2G geen internet, echter op de WIFI verbinding werkt alles naar behoren!! Dus aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 June 2010, 23:39
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi

Sinds vanmiddag problemen met mobiel internet.
Zowel op 3G alsmede op 2G geen internet, echter op de Wi-Fi verbinding werkt alles naar behoren!!

Dus aan de instellingen kan het volgens mij niet liggen omdat via de Wi-Fi verbinding alles werkt.
Ik heb al een Netwerk herstel gedaan (meerdere keren) als ook een "Herstel alle instellingen" echter zonder resultaat.

Vanavond IOS4 erop gezet, in de hoop dat het nu beter zou gaan, maar helaas. Heeft iemand nog een idee voor mij?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 June 2010, 23:57
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

is dit hetzelfde probleem als deze forumgebruikers
__________________
at your service
  #3  
Oud 22 June 2010, 00:01
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
Nee dat denk ik niet, want al mijn gegevens werken nog, zij het dan alleen via Wi-Fi, trouwens waar kan ik die data vinden?
Via Instellingen, Netwerk is er alleen een aan/uit knop voor mobiele data.
En als ik mijn mail instellingen bekijk, staan die gewoon goed, dus als je iets nog iets anders weet graag.
  #4  
Oud 22 June 2010, 00:03
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

en onder de aan/uit knop kan je nog een keer verder gaan bij mobiel datanetwerk.
Daar staan je instellingen van je provider

Laatst gewijzigd door truckdiver; 22 June 2010 om 00:07.
  #5  
Oud 22 June 2010, 00:10
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
en onder de aan/uit knop kan je nog een keer verder gaan bij mobiel datanetwerk.
Daar staan je instellingen van je provider
Nee die knop heb ik niet (Mobiele Datanetwerk)? hoe kan dat?
  #6  
Oud 22 June 2010, 00:25
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 24
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. 3GS IOS 4.0. 3G wil maar niet werken, maar Wi-Fi wel. Ik zit bij T-mobile.
  #7  
Oud 22 June 2010, 00:27
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elwoed Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem. 3GS IOS 4.0. 3G wil maar niet werken, maar Wi-Fi wel. Ik zit bij T-mobile.
Daar zit ik ook bij
  #8  
Oud 22 June 2010, 00:36
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2009
Berichten: 7
Standaard

Hier hetzelfde probleem. Ook na het updaten naar 4.0

Met 3g geen verbinding en ook met gprs niet.
Met Wi-Fi krijg ik wel data binnen.

Ook heb ik mijn instellingen goed staan en ook al netwerk herstel gedaan.
  #9  
Oud 22 June 2010, 00:41
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Locatie: Ede
Berichten: 6
Standaard

Ook ik heb hetzelfde probleem,zit bij Hi.
  #10  
Oud 22 June 2010, 00:46
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

Check je APN instellingen, die zijn namelijk na de update weg.
Vergeet ook niet dat Apple nu bepaald hoeveel je bandbreedte is en niet meer je provider.
  #11  
Oud 22 June 2010, 00:49
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyber2001 Bekijk bericht
Check je APN instellingen, die zijn namelijk na de update weg.
Vergeet ook niet dat Apple nu bepaald hoeveel je bandbreedte is en niet meer je provider.
Waar doe ik dat? heb daar nooit iets mee gedaan.
En wat zijn die instellingen van T-Mobile?
  #12  
Oud 22 June 2010, 00:54
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

Instellingen-> algemeen->netwerk->mobiel data netwerk.

Instellingen van KPN zijn:
APN: internet
APN fastinternet
geen gebruikersnaam of wachtwoord

Instellingen van Vodafone:
APN: live.vodafone.com
APN: office.vodafone.nl
APN: web.vodafone.nl

gebruikersnaam + ww: vodafone

T-mobile: geen idee nooit gebruikt maar google eens op APN tmobile of hier op het forum kom je ze vast zo terug.

Telfort: zie KPN

Overige ken ik niet
  #13  
Oud 22 June 2010, 00:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 24
Standaard

Dat is juist het probleem wij hebben de mogelijkheid ''mobiel datanetwerk'' niet, dus we kunnen niets instellen.
  #14  
Oud 22 June 2010, 00:56
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyber2001 Bekijk bericht
Instellingen-> algemeen->netwerk->mobiel data netwerk.

Instellingen van KPN zijn:
APN: internet
APN fastinternet
geen gebruikersnaam of wachtwoord

Instellingen van Vodafone:
APN: live.vodafone.com
APN: office.vodafone.nl
APN: web.vodafone.nl

gebruikersnaam + ww: vodafone

T-mobile: geen idee nooit gebruikt maar google eens op APN tmobile of hier op het forum kom je ze vast zo terug.

Telfort: zie KPN

Overige ken ik niet
Zoals ik al eerder aangaf, ik heb geen knop "Mobiele data netwerk", alleen een knop (aan/uit) Mobiele data, dus hoe nu verder
  #15  
Oud 22 June 2010, 00:59
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

dat is idd een goede vraag. Ik denk, maar dat ben ik dus maar he, dat tmobile dit heeft uit laten zetten bij apple. Om er voor te zorgen dat hun netwerk niet overbelast?
  #16  
Oud 22 June 2010, 01:01
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyber2001 Bekijk bericht
dat is idd een goede vraag. Ik denk, maar dat ben ik dus maar he, dat tmobile dit heeft uit laten zetten bij apple. Om er voor te zorgen dat hun netwerk niet overbelast?
In mijn geval heeft het er nooit ingezeten
  #17  
Oud 22 June 2010, 01:05
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 24
Standaard

Bij mij ook nooit.
  #18  
Oud 22 June 2010, 01:07
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 91
Stuur een bericht via MSN naar cyber2001 Stuur een bericht via Skype™ naar cyber2001 Send a message via twitter to cyber2001
Standaard

owh lekker :S

Merk dat er nog vele fouten zitten in de IOS 4 maar goed...
- Agenda punten die jaarlijks terugkomen (zoals verjaardagen) die hij dubbel pakt maar de dubbele niet weg kunt halen.
- de ipod funktie wel werkt in de auto maar niet meer bedienbaar is, ook herkent ie de playlists niet
- Apple die in deze software update de 3g verbinding uitknijpt tot 1 mbit
- thetering niet meer werkt ook al zijn alle gegevens correct ingevuld.
- hij gooit in de mail app mij steeds terug naar een mail account waar ik niet in wil zitten, ook al zat ik hier niet in
  #19  
Oud 22 June 2010, 01:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb het zelfde probleem gehad. Ik ben op de Wi-Fi naar Unlockit - APN Changer for your iPhone gegaan op mijn iphone. Daar kun je dan een custom APN instellen. Selecteer uit de lijst waar "blank" staat NL - T-Mobile. Je moet dan een certificaat accepteren. Dit werkt bij mij en nu werkt mijn 3G dus ook weer. Verder natuurlijk erg slordig dat het op deze manier opgelost moet worden.
  #20  
Oud 22 June 2010, 01:34
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door qiwi Bekijk bericht
Ik heb het zelfde probleem gehad. Ik ben op de Wi-Fi naar Unlockit - APN Changer for your iPhone gegaan op mijn iphone. Daar kun je dan een custom APN instellen. Selecteer uit de lijst waar "blank" staat NL - T-Mobile. Je moet dan een certificaat accepteren. Dit werkt bij mij en nu werkt mijn 3G dus ook weer. Verder natuurlijk erg slordig dat het op deze manier opgelost moet worden.
Ik heb het gedaan, maar helaas het werkt niet.

Laatst gewijzigd door vuurvreter; 22 June 2010 om 01:43.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel Wi-Fi, geen internet Brum Wi-Fi 0 13 February 2011 22:37
Via Wi-Fi wel internet geen hotmail Jellie Wi-Fi 0 30 January 2011 01:11
Geen internet via mobiel data, wel via Wi-Fi ! mastercihan Wi-Fi 1 25 September 2010 14:40
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
Wel Wi-Fi geen internet jpbouw Wi-Fi 8 12 April 2008 14:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:34.