iPhone Wi-Fi werkt niet meer

iPhone Wi-Fi werkt niet meer discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort werkt de Wi-Fi van mijn iPhone niet meer. Ik zat op Firmware 3.1.2 toe hij opeens geen netwerken meer kon vinden. Waar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 30 March 2010, 17:17
Guest-1102131139
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard iPhone Wi-Fi werkt niet meer

Sinds kort werkt de Wi-Fi van mijn iPhone niet meer.
Ik zat op Firmware 3.1.2 toe hij opeens geen netwerken meer kon vinden.
Waar ik ook was hij vond niks, ook al stond ik naast de router.
Ook met andere programma's die Wi-Fi netwerken kunnen detecteren vond mijn iPhone niks.
Toen heb ik een restore gedaan wat, automatisch betekent dat de firmware wordt geupgrade naar 3.1.3
Sinds dien kan ik niet eens meer Wi-Fi netwerken zoeken.
De Wi-Fi knop is 'grijs' en je kan er dus niet opdrukken.
Er staat Geen Wi-Fi.
Als ik bij Info kijk staat er bij Wi-Fi adres: N/A.

Heeft iemand enig idee of het software of hardware matig is en hoe ik het oplos?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 March 2010, 20:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Hallo mensen ,

Ik heb ook last van dit probleem......
Iemand een oplossing ?

Grtz
  #3  
Oud 2 April 2010, 22:57
Guest-1102131139
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Even een update tussendoor: Ben naar de T-Mobile winkel geweest.
Daar deden ze volgens mij een reset door home en uitknop tegelijk in te houden.
Toen deed de Wi-Fi het weer. Na 10 minuten gebruik ongeveer kwam weer hetzelfde.
Opnieuw resetten werkt niet meer.
Ik heb hem trouwens 2e hands gekocht, hoe lang is er garantie via Apple?
  #4  
Oud 5 April 2010, 17:00
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

ik heb hetzelfde probleem na een update van Blackra1n.
maar via een app van eWi-Fi kan ik wel Wi-Fi gebruiken .
alleen het is vervelend dat deze app niks onthoud~!
  #5  
Oud 5 April 2010, 22:29
Guest-1102131139
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Wat is de exacte naam van die app?
Als ik zoek op eWi-Fi in de I-Tunes stoor, vind hij namelijk niks.
Als ik via internet zoek krijg ik dat hij tijdelijk niet beschikbaar is in de Nederlandse iTunes Store.
Is er een andere manier om hem te installeren dan?

Mvg,

Stefan

Laatst gewijzigd door Guest-1102131139; 5 April 2010 om 22:34.
  #6  
Oud 6 April 2010, 07:56
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

HeY stefan,
het is een beetje raar maar nu je het zegt kan ik hem
ook niet meer vinden , er zullen ook wel andere gratis Wi-Fi- Apps zijn denk ik ...
Die ik heb os van eFusion , en de app heet eWi-Fi ..
De site is efusion.Co.jp
succes !
  #7  
Oud 6 April 2010, 17:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2010
Locatie: 's-Hertogenbosch
Berichten: 6
Standaard

Ik had dat probleem ook toen ik mijn 3GS enkele weken terug aanschafte.

Mijn oplossing was : Instellingen - algemeen - stel opnieuw in - herstel netwerk instellingen. Dan moet ie geloof ff rebooten en na de reboot ff netwerk zoeken je key invoeren en hoppa hij doet het weer!!!
  #8  
Oud 6 April 2010, 17:51
Guest-1102131139
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt, helaas geeft hij dan nog steeds aan: Geen Wi-Fi.

Iemand anders die mijn kan helpen?
  #9  
Oud 22 April 2010, 18:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Locatie: eindhoven
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar donking50
Standaard

Mijn router herkent mijn iphone wi-fi niet,Ik heb al hersherstel netwerk instelling gedaan van mijn iphone. Wat kan ik nog meer doen iphone gs3.
  #10  
Oud 22 April 2010, 21:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Locatie: eindhoven
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar donking50
Standaard

bedankt voor de advies.
  #11  
Oud 5 May 2010, 15:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 20
Standaard

iemand hier al uitgekomen?
ik zit ook met dit probleem heel erg vervelend
  #12  
Oud 6 May 2010, 22:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem. Ik heb Wi-Fifofum geinstalleerd en dan vindt hij wel mijn router. Het is omslachtig want Wi-Fifofum moet je elke keer apart laten draaien. Op deze manier heb ik in ieder geval een Wi-Fi verbinding.
Het is niet de eerste keer dat ik tegen dit probleem aanloop. Over het algemeen duurt het een dag tot een week voordat het probleem vanzelf oplost. Vreemde situatie.
  #13  
Oud 10 August 2010, 14:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo, iemand toevallig een oplossing voor dit probleem. Heb nl. hetzelfde. Ook de bluetooth doet het niet.
  #14  
Oud 14 September 2010, 21:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 15
Standaard

Hallo Leden,

Helaas heb ik het zelfde probleem.
Ik heb een iPhone 2de hands gekocht, alleen heb ik nu dus 3 problemen.

1. Mijn accu is binnen houd het nog geen dag vol, mischien een gevolg van probleem
3?

2. Mijn Wi-Fi verbinding staat op "uit" en kan ik niet "aantikken"
Bij info staat het Wi-Fi adres op: N/A

3. Mijn Bluetooth kan ik niet inschakelen, als je deze wilt activeren reageerd
soms het scherm niet als dit wel het geval is gaat de iPhone zijn bluetooth
proberen in te schakelen, je ziet dan heel even snel dat schuifje net "0" en "1"
en gaat dan gelijk weer proberen de bluetooth aan te zetten. In Info zie je
overigens wel een MAC adres.

Zou dit kunnen zitten in de laatste software OS4.1???
Ik baal er goed van, zeker omdat ik nu me telefoon constant moet laden.
Ik heb al van alles geprobeerd, van nieuwe terugzetten naar febrieksinstellingen tot herstellen van netwerkgegevens, niks help.

Wie heeft DE oplossing???


Groetjes,

Robinsky
  #15  
Oud 14 September 2010, 21:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robinsky Bekijk bericht
Hallo Leden,

Helaas heb ik het zelfde probleem.
Ik heb een iPhone 2de hands gekocht, alleen heb ik nu dus 3 problemen.

1. Mijn accu is binnen houd het nog geen dag vol, mischien een gevolg van probleem
3?

2. Mijn Wi-Fi verbinding staat op "uit" en kan ik niet "aantikken"
Bij info staat het Wi-Fi adres op: N/A

3. Mijn Bluetooth kan ik niet inschakelen, als je deze wilt activeren reageerd
soms het scherm niet als dit wel het geval is gaat de iPhone zijn bluetooth
proberen in te schakelen, je ziet dan heel even snel dat schuifje net "0" en "1"
en gaat dan gelijk weer proberen de bluetooth aan te zetten. In Info zie je
overigens wel een MAC adres.

Zou dit kunnen zitten in de laatste software OS4.1???
Ik baal er goed van, zeker omdat ik nu me telefoon constant moet laden.
Ik heb al van alles geprobeerd, van nieuwe terugzetten naar febrieksinstellingen tot herstellen van netwerkgegevens, niks help.

Wie heeft DE oplossing???


Groetjes,

Robinsky

Hallo Allen,

ik heb een nieuwe Iphone 4 en helaas na een update naar 4.1 ook hetzelfde probleem....

na lang op internet zoeken nog geen oplossing tegengekomen, ik vrees dat apple de oplossing moet gaan bieden...
  #16  
Oud 14 September 2010, 21:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 15
Standaard

Heeft het zin om dit probleem bij Apple aan te melden???
  #17  
Oud 14 September 2010, 21:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robinsky Bekijk bericht
Heeft het zin om dit probleem bij Apple aan te melden???

geen idee, maar gezien het niet een op zichzelf staand probleem lijkt te zijn en het (ook op dit forum) meerdere mensen betreft... internet biedt zowiezo geen oplossing, en gezien de foon maar 6 weken oud is + NIET gejailbreaked mag ik wel wat verwachten van Appel
  #18  
Oud 14 September 2010, 22:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 15
Standaard

Idd ik heb ook geen gejailbracked versie. Ik koop me apps gewoon. Was al bang dat ik een behoorlijke miskoop had gedaan (lees defecte iPhone)
  #19  
Oud 14 September 2010, 22:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 3
Standaard

het vreemde in het hele verhaal bij mij is dat het komt NA een update.... maar er nergens wat over terug kan vinden....

wel kom ik wat hardware problemen tegen (mainboard) maargoed, morgen maar eens contact met apple opnemen
  #20  
Oud 14 September 2010, 22:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Berichten: 15
Standaard

Ik heb ook al geZocht naar een soort van test app voor je iPhone zodat je misschien een zelf test kan uitvoeren.
Ik zou wel terug willen naar de voorlaatste software versie, maar zou niet weten hoe.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G op iphone 4 werkt niet meer bengt T-Mobile 2 23 October 2010 11:52
Iphone laadt niet meer op, wel melding, dfu werkt niet iTim iPhone algemeen 4 8 March 2010 21:27
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27 October 2008 12:46
iphone werkt niet meer MisterM24 Archief 2 15 July 2008 15:47
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.