Ondertiteling kwijt in Frodo - 1Channel? - FIX!!

Ondertiteling kwijt in Frodo - 1Channel? - FIX!! discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Onderstaande fix gevonden: Ok guys (and gals ofcourse), I too was having issues with the 1channel plugin in combination with the subtitle plugin. As nobody ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2013, 23:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard Ondertiteling kwijt in Frodo - 1Channel? - FIX!!

Onderstaande fix gevonden:

Ok guys (and gals ofcourse), I too was having issues with the 1channel plugin in combination with the subtitle plugin. As nobody is currently maintaining the 1channel code (as far as I know) I just went ahead and fixed it myself.


Files can now be downloaded from github (you only need playback.py and default.py):
This version fixes subtitles and resume playback
https://github.com/Vlemert/1Channel/...resumeplayback
This version contains an additional commit from blizzard2 which improves performance on raspberry pi's (I'd use this one)
https://github.com/Vlemert/1Channel/tree/current_build



The 1channel kinda kills some other stuff while in playback. It keeps a thread locked and the subtitles plugin wants to use the same thread (my best guess). Because of this, the subtitles will not respond until you end playback, at which point it will detect that there is no video playing (duh you just ended playback).


tldr;
I am not sure how/if I can redistribute the fixed code, but here are the instructions to fix it manually yourself:

Just in case: I am not responsible for anything you mess up while folowing these steps. Please do read the notes at the bottom
1. Locate the xbmc addon folder (usually in %appdata%/Roaming/XBMC/addons/
2. There is a folder 'plugin.video.1channel' open this
3. among other files you will find 'default.py' and 'playback.py'
4. In default, edit row nr 374: remove '.isSet()'
5. In playback, edit:
- row 56 should read: 'self._playbackLock = True'
- delete row 57 entirely
- row 98 should read: 'self._playbackLock = False'
- row 139: again remove '.isSet()'

6. (OPTIONAL, see NOTE3 below)
in playback, edit row 82
'db = database.connect(DB)' should read 'db = database.connect(db_dir)'

7. Save the files
8. PROFIT!

NOTE: while editing the python scripts, DO NOT change anything other than what I said (no extra spaces, tabs etc). The plugin will break if you do!
NOTE2: if you don't know what you're doing, I'd suggest making a backup of the files just in case.
NOTE3: there is another bug in the script. It should ask to resume playback when you stopped a movie/show halfway through, but it doesn't. This is the fix.


While you guys try to fix it this way, I will create a fork and pull request on github, and maybe put the files up somewhere . Keep an eye on this thread.

Laatst gewijzigd door misa; 26 January 2013 om 18:06. Reden: UPDATE
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 January 2013, 14:08
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Dank je wel misa werkt het bij wel dan ?
hoor van niet maar ja ik ben op Eden..blijf voorlopig maar op de raspberry kan ik het proberen...
  #3  
Oud 26 January 2013, 18:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2011
Berichten: 224
Standaard

Werkt perfect
  #4  
Oud 27 January 2013, 12:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Thanks, hier werkt het ook!
  #5  
Oud 28 January 2013, 09:55
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Werkt perfect op raspberry
  #6  
Oud 8 February 2013, 19:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 27
Standaard

Ik heb op 1 channel gewoon ondertiteling zonder iets te programmeren ... ik heb gewoon ondertiteling onder XBMC goed getunned ... dus eerst taal 2e en 3e taal .... en welke sites ... als ik nu gewoon op de middelste ronde knop ingedrukt hou komt er een menutje en klik ik de ballon aan en staan er 3 ondertitels klaar .... scroll ik naar rechts dan kan ik een andere site kiezen en dus ook nederlandse ondertitels!
  #7  
Oud 12 February 2013, 07:15
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

@ Moeswa;

Ik heb nu XBMC op mn iPad....Alles werkt tot nu toe naar behoren. Ik snap alleen niet hoe ik NL-ondertitels (add on?) moet krijgen bij de films/series van bijvoorbeeld 1channel. Heb een en ander opgezocht, maar kom er niet uit.

Zou jij kunnen uitleggen hoe ik dat voor elkaar kan krijgen? Zou je erg dankbaar zijn!

EDIT:

na een beetje puzzelen is het me gelukt! )

Maar ik krijg nog vaak script error plug in. Iemand hier nog tips voor hoe dit op te lossen? thanks!

Laatst gewijzigd door Geert1976; 12 February 2013 om 08:00.
  #8  
Oud 18 February 2013, 11:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Ik start xmbc,ga naar 1 channel ,start film maar Ik krijg geen ondertitel keuze bij zowel "opensubtitels" als bij "ondertitel"
Zijn er nog andere voor Nederlands ondertitels?

Mvg
  #9  
Oud 18 February 2013, 14:02
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

de popup krijg je die dan wel ?
Want als er geen ondertitel voor die films niet beschikbaar krijg je ook geen resultaten.
  #10  
Oud 18 February 2013, 17:29
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thakoer Bekijk bericht
de popup krijg je die dan wel ?
Want als er geen ondertitel voor die films niet beschikbaar krijg je ook geen resultaten.
Nee ik krijg geen enkele ondertitel te zien.

Mvg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ondertitels 1channel kastenbart Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 34 6 November 2012 15:07
1channel help kastenbart Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 3 15 August 2012 17:45
Realdebrid in 1channel op iPad GeJee Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 8 August 2012 16:11
1channel kaduuk? kastenbart Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 16 19 May 2012 02:07
Actuele update for 1Channel misa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 0 20 April 2012 14:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.